Женени от пръв поглед < II сезон > тема 9 /22.04 - 28.04/

• 61 404
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 1 575
Да, но тогава щяхме да коментираме италианката, която не може да общува с чуждестранни клиенти, а не Юлия.

И пак да кажа, че това никога нямаше да ми направи впечатление, ако беше показала малко повече положителни черти от характера си. Тези пропуски някак се прощават, когато виждаш мил, скромен и положително настроен човек.

# 1 576
  • Sofia
Липсата на знания по английски е най-малкият проблем на Юлия.
Факт 😀

# 1 577
И не си ли поръча?Гладна ли остана Юлия?А и както разбрахме, знаенето на английски език не ти гарантира поръчването на паста и вода в Италия.Така , че и знаещите английски не са застраховани от такива ситуации.
Не, не остана гладна, но стана за посмещище. Дори италианката започна да и говори на английски с надеждата да вдене нещо, но уви.

# 1 578
Да де, ама защо на Мишо не му се подиграваха толкова хората, колкото на Юлия. Дори според нея тя го знаела една идея по-добре от Мишо, защото учила 2-3 нива. Тя и в училище е учила английски вероятно, докато Мишо е учил френски.
Не е въпросът до владеенето на език, а че се прави на кифла и това дразни. Явно е някаква мода, защото и приятелката е писала че са такива на някаква тяхна обща снимка. Също снимки непрекъснати на чинии с храна, ето защо и първата работа на Юла беше да си снима храната.Мишо се държи естествено, откровен е, радва се на природата, не се превзема, дори поема колкото може негативите той.
Не е въпросът дали език, курс някакъв, нещо си си изкарал и учиш. Въпросът е да се занимаваш с нещо, да имаш амбиция. При Юла не се забелязва поне досега. Това, което показа и видяхме е едно момиче недоволно, нацупено, в началото пък и пияно, има се за нещо...на първо четене такова мнение създаде. И хората не я харесаха. Може пък да се освести.Обаче както разбрахме и се е видяла малка къщата на Мишо и ...бе момата си търси принц с палат. Май така ще излезе.

# 1 579
  • София /Абсурдистан
Е чудо голямо. Никой не е останал гладен. Има заведения за бързо хранене, има разни дюнери и всякакви неща за ядене  по улиците, има и супермаркети, в краен случай, ако някой чак толкова е гладен и не се справя с езика.
Ама наистина езика е последният проблем на девойката.

# 1 580
И пак да кажа, че това никога нямаше да ми направи впечатление, ако беше показала малко повече положителни черти от характера си. Тези пропуски някак се прощават, когато виждаш мил, скромен и положително настроен човек.
Положителните черти и скромността не са приоритет на предаването. Колко време даваха скандалите между Форко и Васка. Сър Жълтопаветников го нищим от сума време докато понаместим реалността с показаното. Много наивно е да се мисли, че от няколко кадъра в посредствено предаване може да се види кой какъв е в действителност. На всичко отгоре монтирането на снимания материал е нескопосано и повтарят едни и същи кадри по сто пъти. Вероятно целта е да насочат вниманието ни в определена посока или да видим това, което е преценено от "специалистите" за съществено.

# 1 581
fanfanito, лично за мен, именно защото Мишо показа повече хубави качества като човек, не бих го нападнала така. Видяхме, че има и много приятели, явно има защо, ако може да се съди по това.
Юлия търси любов, но на този етап и по главата да я перне, няма да я забележи, ще е прекалено заета да се оплаква от нещо.
Трябва да се промени, дори заради себе си. Иначе ще е все нещастна.

# 1 582
Е то няколко кадъра са недостатъчни вярно е, ама ние нищим тук денонощно. По фейсове, по приятели техне, по мапса, бе само дето не сме клекнали като папараци в храстите и заседнали на смени.))
То и това е тест понякога, как можем да преценим хората в реала и които пряко ни касаят.Доколко сме наблюдателни и докъде можем да бъдем манипулирани.
На мен би ми допаднал човек, който е отворен, весел, позитивен, има живец в него, кавалер е, добродушен и отзивчив, пък дори и да не знае език. Ако си с някой нацупен сухар, дори и полиглот да е , не ми е по вкуса.
Да питам, ако Юла знаеше перфектно английски и дори италиански дали щеше да ви е по-симпатична?

calabaza, моля те, не ми беше такъв въпросът, както си го извадила от контекста. Мишо го възприемат хората, защото е естествен и позитивен, не се превзема, не се надува, няма претенции към времето и откъде духа вятъра.

# 1 583
Да питам, ако Юла знаеше перфектно английски и дори италиански дали щеше да ви е по-симпатична?
Именно! Хората просто не я харесват и то не е, защото не знае английски! Но това тук се изтъква от както свърши последния епизод.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 22:22 от Анонимен

# 1 584
Момента в ресторанта съм го проспала, гледах само, докато бяха в хотела и от вас разбрах, че си снимала манджите Юлия. Това ми е супер противно и ми светва веднага червена лампа за тоя човек. Все едно ние ядене и пиене не сме виждали, голямо снимане и качване из мрежата.

# 1 585
Сега, ако вземе да качи селфи от някоя тоалетна, което дори Ивана-Селфито не направи, смятай... Юлия ще бъде разкостена и превърната в пепел!

# 1 586
Не я харесвам, защото не е показала нещо, за което да я харесам. Поне до този момент. Мнението ми може да бъде променено, ако първото впечатление е било грешно.

# 1 587
Сега, ако вземе да качи селфи от някоя тоалетна, което дори Ивана-Селфито не направи, смятай... Юлия ще бъде разкостена и превърната в пепел!
.
Ами Юлия не блести с кой знае какъв умствен капацитет, така че го очаквам от нея, да. Тя си е кифла.

# 1 588
  • Тра-ла-ла
Тагването и снимки на ресторанти/градове/забележителности води ли се кифленско? Или има степени в това поведение? Примерно снимка на ястие/ресторант - обикновена тъпа кифла. Снимка от бг забележителност - имитация на истинска кифла. Снимка от екзотична дестинация - баш кифльоч. НЕ питам за една приятелка Joy

# 1 589
Джулая, за мен лично снимките на манджите и снимки по кенефи са кифленски. Ти си снимай, каквото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт