Женени от пръв поглед < II сезон > тема 9 /22.04 - 28.04/

• 61 377
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 1 590
А защо пък английският трябва да е мерило за развитие?Защо да си губя времето с него, ако мога да науча нещо което ми върши повече работа?

Защото много често чуждите езици са инструмент за научаване на нещо, което ще ти върши повече работа.
Информацията по много материи в книги и Интернет е главно на Английски и Руски език.
Пробвал ли си да търсиш нещо в Интернет първо на Български език?

А с тия снимки на манджи...

Заради такива мнения ме е срам да си снимам храната, ако искам да пратя снимката на приятели на шега, примерно. Simple Smile Снимането не е задължително публикуване в социални мрежи. Може и без да се публикуват разни неща да се снимат.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 22:43 от w00x

# 1 591
Мен ме потресе не толкова, че не знаят английски, а че не се сетиха да отворят Гугъл транслейт. Ако са се притеснявали, че е скъп нета, да се бяха обадили на оператор.. на летището също се лутаха доста. За мен това си е неоправност.

# 1 592
  • Terra incognita
 Чудно. Почти всички италианци, които познавам, говорят английски. Имам доста познати, които чудесно се разбират на английски в Италия. Вярно е,че за централните маркови магазини в Милано изискват руски, но преди това изискват отличен английски.
Абсурдно е да работиш, примерно в Гучи на Монтенаполеоне и да не владееш английски. Без този език СВ- то ти никога няма да бъде разгледано.

# 1 593
  • Sofia
Колкото и да се опитвам да вляза в обувките на Юлия и да я разбура, не ми се получава. Може и да си има причина да е такава, каквато е и да не й е бил лесен живота, но и това не е оправдание! От нея лъха негативизъм, високо самочувствие и големи претенции! Не приемам хората, които смятат, че някой им е длъжен за нещо, а те само да мрънкат и да намират кусури! Не й харесва къщата на Мишо, малка й била! Еми купи си бре мила и си я направи както ти е кеф! Длъжен ли  е някой палат на тепсия да ти поднесе? После Комо не й допада, гадно, мъгливо и студено било - вместо да се зарадва, че е в друга държава с друга култура, тя пак седнала да мрънка! Ами виж, разгледай, потопи се в атмосферата,  обогати се малко, какво си се размрънкала! Като не ти харесва, избери си дестинация, плати си я и стягай куфарите, отиди където ти душа иска, толкова ли е трудно?
Ама не, по-лесно е да мрънкаме и да недоволстваме за всичко!

# 1 594
Тя видя ли къщата на Мишо? Как й е малка, тя живее в една стая от апартамент със семейството си?

# 1 595
Тагването и снимки на ресторанти/градове/забележителности води ли се кифленско? Или има степени в това поведение? Примерно снимка на ястие/ресторант - обикновена тъпа кифла. Снимка от бг забележителност - имитация на истинска кифла. Снимка от екзотична дестинация - баш кифльоч. НЕ питам за една приятелка Joy
Нищо не пише за тоалетните, но манджите са тук. Rolling Eyes
http://www.goguide.bg/koi-kakvo-zashto/945-GOLEMItE-NEtA-V-NEtA

# 1 596
Мен ме потресе не толкова, че не знаят английски, а че не се сетиха да отворят Гугъл транслейт. Ако са се притеснявали, че е скъп нета, да се бяха обадили на оператор.. на летището също се лутаха доста. За мен това си е неоправност.
На същото мнение съм. Предвид, че не знаят език, не са излизали от страната, можеха да предвидят някои неща и да имат готовност.
От друга страна, с тях върви снимачен екип, малко от малко все някой можеше да помогне, но ... както беше писано по напред, сеир да има.

# 1 597
  • Terra incognita
Аз вече съм толкова убедена в предварителната режисура на това евтино театро, че вече не ми е грам интересно. Сигурна съм, че всяка дума и "емоция" са по сценарий. От екипа им казват какво да говорят, как да се държат, кога да се усмихват и кога не, кога да са тъжни и кога щастливи.
И като във всеки американски буламач и тук имаме комедиен образ, в лицето на Лиско. Тяхната двойка е сложен единствено с тази цел.
Почти съм сигурна, че слеь края на шоуто ще излезе точно това, че нищо не е такова, каквото ни е насадено и представено.

# 1 598
  • Sofia
Тя видя ли къщата на Мишо? Как й е малка, тя живее в една стая от апартамент със семейството си?
Е именно де Simple Smile

# 1 599
Пропуснала съм го този момент с къщата. Май пак ще гледам последните два епизода.

# 1 600
  • София /Абсурдистан
Не е работата в къщата, тя не си харесва мъжа, затова и всичко и е криво.
Държи се леко надменно, само че и тя нищо не предлага. Васка поне бизнес имаше и жилище, детенце, нещо беше постигнала в този живот, което е и основание за претенции. А Юлка какво е направила с живота си, чака си принца явно. Има да чака.

# 1 601
Не знам кой би отишъл в такова предаване, без да допусне, че може да не хареса човекът, който са му избрали и да помисли как ще се държи в такава ситуация. Много по-разбираемо и човешко е да кажеш, че няма привличане, вместо да се излагаш пред всички с такива "доводи" и коментари.

# 1 602
Къщата на Мишо беше дадена и на мен поне ми се видя хубава. Заема 2-рия етаж, а на първия живеели родителите му, имало отделен вход направен към неговия етаж каза.
Като се разхождаше тази от предаването да му гледа гардероба и печката ми се видя, че си има място за всичко. Не е голяма, но си има къде да се живее спокойно и да се направи приятно място. Отделно той си има и масажен кабинет, не разбрах къде е, но май си е негов.
Разбрахме (не помня коя съфорумка издири и писа), че съседки са казали, че са видели Юлия в Пловдив и е живяла май там малко време. Не и било харесало, къщата казала, че и била малка и си заминала. Това разбрахме, пък...

# 1 603
  • София /Абсурдистан

Разбрахме (не помня коя съфорумка издири и писа), че съседки са казали, че са видели Юлия в Пловдив и е живяла май там малко време. Не и било харесало, къщата казала, че и била малка и си заминала. Това разбрахме, пък...
Тя нали щото живее в Бъкингам, та и е тясно Simple Smile

# 1 604
А защо пък английският трябва да е мерило за развитие?Защо да си губя времето с него, ако мога да науча нещо което ми върши повече работа?

Защото много често чуждите езици са инструмент за научаване на нещо, което ще ти върши повече работа.
Информацията по много материи в книги и Интернет е главно на Английски и Руски език.
Пробвал ли си да търсиш нещо в Интернет първо на Български език?

А с тия снимки на манджи...

Заради такива мнения ме е срам да си снимам храната, ако искам да пратя снимката на приятели на шега, примерно. Simple Smile Снимането не е задължително публикуване в социални мрежи. Може и без да се публикуват разни неща да се снимат.

Ето пак гледате само от вашата гледна точка.Разберете че има хора, които не търсят такава информация по интернет.Сравнявате всеки с вас.А има толкова различни хора от вас.Аз търся в интернет не само на английски и руски.Налага ми се и на немски на испански, случвало се е и на китайски.Не ги знам всички езици, но се оправям.Но това съм аз.А познавам много хора които нямат тази нужда.Дадох ви пример.Майстора в автосервиза, продавачката в кварталния магазин, стругаря в завода, шивачката във фабриката, да изброявам ли още.Толкова ли не можете да разберете, че хората са различни и не всички имат вашите желания, стремежи, възможности и т.н.Вие си представяте, че всички трябва да са като вас, но не са.Пишете за пътувания и опознаване на света в който живеем.Как го опознавате?Като обиколите центровете на някои столици?Опознайте и другите места.Вижте селата, малките градчета.Какви хора има там.И знанието на език не е признак на интелигентност.Половината цигани, които се изнесоха в чужбина научават местният език, но това не ги прави интелигентни.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 23:18 от biglubo

Общи условия

Активация на акаунт