Защото много често чуждите езици са инструмент за научаване на нещо, което ще ти върши повече работа.
Информацията по много материи в книги и Интернет е главно на Английски и Руски език.
Пробвал ли си да търсиш нещо в Интернет първо на Български език?
А с тия снимки на манджи...
Заради такива мнения ме е срам да си снимам храната, ако искам да пратя снимката на приятели на шега, примерно.
Снимането не е задължително публикуване в социални мрежи. Може и без да се публикуват разни неща да се снимат.Ето пак гледате само от вашата гледна точка.Разберете че има хора, които не търсят такава информация по интернет.Сравнявате всеки с вас.А има толкова различни хора от вас.Аз търся в интернет не само на английски и руски.Налага ми се и на немски на испански, случвало се е и на китайски.Не ги знам всички езици, но се оправям.Но това съм аз.А познавам много хора които нямат тази нужда.Дадох ви пример.Майстора в автосервиза, продавачката в кварталния магазин, стругаря в завода, шивачката във фабриката, да изброявам ли още.Толкова ли не можете да разберете, че хората са различни и не всички имат вашите желания, стремежи, възможности и т.н.Вие си представяте, че всички трябва да са като вас, но не са.Пишете за пътувания и опознаване на света в който живеем.Как го опознавате?Като обиколите центровете на някои столици?Опознайте и другите места.Вижте селата, малките градчета.Какви хора има там и каква нужда имат да знаят чужд език.И знанието на език не е признак на интелигентност.Половината цигани, които се изнесоха в чужбина научават местният език, но това не ги прави интелигентни.Не казвам че е лошо да се знае чужд език.Казвам че знанието на чужд език не е мерило за нищо.