Клиники в Истанбул - тема 8

• 73 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета. Имало ли е проблем при пункция в Мемориал ако сте били с гел лак на ноктите?

Не е проблем, аз също бях с гел лак, никой не ме беше предупредил предварително, а и като ги питах координаторките ми казаха, че не е проблем.

# 511
Здравейте момичета. Имало ли е проблем при пункция в Мемориал ако сте били с гел лак на ноктите?

Не е проблем, аз също бях с гел лак, никой не ме беше предупредил предварително, а и като ги питах координаторките ми казаха, че не е проблем.
Когато бяха старите координаторки преди няколко години, това за лака и грим ни го пишеха по няколко пъти и ни предупреждаваха, че е абсолютно забранено в деня на пункцията да сме с лак, грим или парфюм.Спомням си не малко момичета как тичаха да търсят маникюристи в Истанбул, за да махат гел лака.
Явно към днешна дата нещата доста се неглижират...,за жалост.

# 512
Аз бях и април и октомври тази година.Изришно подчертаваха и пишеха в смс без душ гел,без лак на ноктите и без лосион за тяло .И на всички останали гонпишеха и двата пъти докъто бях.Аз си го махах сама последния ден,но може и на юаникюр,предполагам ,че никак не е скъпо след като за перфектният сешоар ми взимаха 6лв.

# 513
Здравейте някой има ли номера на новата кординаторка в Мемориал Сузан? Благодаря!

# 514
Здравейте някой има ли номера на новата кординаторка в Мемориал Сузан? Благодаря!
00905493178476

# 515
# 516
Момичета, разбирам, че има нова координаторка в Мемориал, а Нериман и Шефкие все още там ли са?
Благодаря

# 517
Момичета, разбирам, че има нова координаторка в Мемориал, а Нериман и Шефкие все още там ли са?
Благодаря
Здравейте, вчера говорих и с Шефкие, защото Нериман винаги ми е отговаряла ужасно бавно...и така се сдобих и с контактите на новата девойка. Така че според мен и трите са там

# 518
Здравейте момичета и честита Коледа Simple Smile
За лака е добре да нямате при всяка интервенция в болница понеже при не дей се боже някакво усложнение по ноктите се проявява най бързо ако нещо не е наред. Теоритично пункцията не е някаква сериозна “хирургична” намеса но пак си е вид манипулация при повишено внимание. За парфюмите и лосионите съм чела доста...оказва че се миризмата от кактото и да идва може да намали шансовете за успешен трансфер за това е препоръчително да не се слагат парфюми и лосиони било то да влияе и 1% ...кой би искал да го жертва... за грима не съм запозната честно казано защо се ограничава понеше аз не нося много и не съм се интересувала но си мисля че е нещо като лака - пречи ако нещо се обърка лекаря да го засече в по ранна фаза.

Когато бяха старите координаторки преди няколко години, това за лака и грим ни го пишеха по няколко пъти и ни предупреждаваха, че е абсолютно забранено в деня на пункцията да сме с лак, грим или парфюм.Спомням си не малко момичета как тичаха да търсят маникюристи в Истанбул, за да махат гел лака.
Явно към днешна дата нещата доста се неглижират...,за жалост.

# 519
Лосионите и парфюмире са забранени,защото яйцеклетките не обичат миризми!

# 520
Лосионите и парфюмире са забранени,защото яйцеклетките не обичат миризми!
"Забранени"? Кой може да каже какво "обичат" и "не обичат" яйцеклетките?! Не трябва да се прекалява с нищо, но чак такива стряскащи постулати, на никого не са от полза.
На пункция заради упойката не бива да са силни ароматите, но аз винаги ходя гримирана.
Когато правим секс, сме парфюмирани, гримирани, лакирани, че и пили алкохол понякога. А пък на повечето хора им се получава и при тези обстоятелства... Успех на всички!

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 21:32 от Малага

# 521
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави. Много щастие и много сбъднати мечти.

# 522
Парфюмите и дезодорантите са токсични за ембрионите, това го пише в официалната листовка, която дават преди трансфер

# 523
Във всички клиники и в чужбина и у нас се спазва това правило за лосионите и парфюмите...сигурно има защо.
Весели празници момичета и успех на всички!

# 524
Светла Коледа и сбъднати мечти, момичета! В петък ми предстои първичен преглед при проф. Кахраман и тъй като съм си паника, вече съм шашната... Най-вече за цветната снимка - аз държа да я направя, но след опита ми тук, се страхувам много...

Общи условия

Активация на акаунт