Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате добра рецепта за торта "Червено кадифе"?
Кой вид крем е подходящ за покриване на торта "Червено кадифе"?
Как да направя гладка маслена глазура за шприцоване върху торта, без да я покривам с фондан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате добра рецепта за торта "Червено кадифе"?
-
Кой вид крем е подходящ за покриване на торта "Червено кадифе"?
-
Как да направя гладка маслена глазура за шприцоване върху торта, без да я покривам с фондан?
За да постигнете гладка повърхност при измазване на торти с маслена глазура, следвайте тези съвети: използвайте палетен нож/шпатула, охладете тортата след първото намазване и използвайте трохи по време на процеса. За подходящ маслено-глазурен крем за шприцоване върху торти, препоръчителните пропорции са 1:1 масло към крема сирене. Важно е крема сиренето да е студено, а маслото да е на стайна температура. Можете също така да използвате корейски маслено-глазурен крем за пайпинг. От съществено значение е да следвате пропорциите и правилно разбиране на текстурата на глазурата, като я оставите да престои, докато стане стабилна. За торта, измазана с маслена глазура, но не покрита с фондан, се препоръчва използването на швейцарски маслен крем или италиански меренг. Тези глазури помагат за задържане на украсата без да се размества. Друга опция е използването на маслен крем от разбито масло с подсладено кондензирано мляко. Украсата може да бъде добавена след охлаждане на тортата.
-
Как мога да направя торта с детски картинки, без да използвам маслен крем или шоколад?
-
Какви са впечатленията от гел боите на Squire Kitchen?

За жалост, от известно време почти изцяло съм престанала да правя сладки неща. Сега се опитвам да се мотивирам поне покрай празниците, но не знам дали ще ми се получи.