Освен това се научи, че като му падне играчката и му я вдигаме и сега всичко пуска на пода
И после като му свърши панаира от играчки започва да крещи. Ели и тя се е изхитрила вече и като е види, че тръгвам към вратата и надава вой, като спра и тя спира, като тръгна пак вой
Ама още не се е научила на боц и да си хвърля играчките.
А ако имате и шапка с козирка или прическа на бодли няма отърване

Дано успееш се понаспиш. Не прави много планове за отпуската, че обикновено се променят! Важното е да е пълноценна!

Но още неможе да седи седнал без опора - седи 5-10 секунди и се килва
Не съм и проверявала скоро дали избутва лъжицата... ама ще му купя един ориз с рожкови и после почвам да го вземам с нас на масата
А и последната една седмица сме в постоянна фаза на усилен растеж май...дали от зъбките толкова много сучеше, дали увеличава млякото незнам. Ама денем почнах да цедя по повече, та и млякото се е увеличило. А и той все така не яде денем. От време на време по някой грам да го излъжат да изяде и после като се лепне на цицата - до сутринта. И Суче! не е само да дремуца. Та може и да му тряба нещо към кърмата... надявам се че като почнем да се захранваме поне някоя каша ще изяда денем. Ще почна и водичка да кажа да предлагат след кашата, ще видим как ще се правим. А почивните дни ще кърмя основно и ще давам кашичка с вода след кърменето.Затова и вземам и отпуската - да си го захраня аз
и може да ти го откаже.
- дори и преди 9 години се въвеждаше след 7ми месец...да не се е объркал доктора ви нещо
Дори в книгата на проф.Трифонова, дето е за супер ранно захранване на 1 месец още попарата се въвежда след 7ми месец и глутен и краве масло не се дават толкова рано... 

И с тея реимунизаций така се спекулира,дано ако влезнем в Евро съюза имунизационния календар да претърпи промени..
- дори и преди 9 години се въвеждаше след 7ми месец...да не се е объркал доктора ви нещо
Дори в книгата на проф.Трифонова, дето е за супер ранно захранване на 1 месец още попарата се въвежда след 7ми месец и глутен и краве масло не се дават толкова рано... Препоръчани теми