Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 481
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Денси да казва веднага къде е скрила Асен.
В Гърлото е!
Скучен, бутафорен епизод нямащ нищо общо с реалността. Мия изглеждаше ужасно с това черно около очите и постоянно цъклене.

# 196
Този, които избяга от докторката беше млад и пъргъв ако е убиеца, много ми приличаше на структората на Славчо.

# 197
Попето и Краси са голям тандем! Sunglasses

# 198
Да, нещата водят към Славчо на този етап.

# 199
  • София

от промото

ДИРЕКТНИТЕ линковете са без реклами
и могат да се отварят и извън България

На мобилните се зареждат без допълнителни добавки, но за да се отворят на КОМПЮТЪР
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

В спойлера са обясненията, как се ползват.
Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

Снимки от промото

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 04:24 от Mari_Mar

# 200
Много готина серия. Актьорската игра и ситуацията бяха супер!
Явно Чанов старши е завързал завръзката преди много години. Няма изненади дотук.
Подозренията ми към Филип намаляха за сметка на Асен. Филип в промото нещо намира в тези архиви(старите случаи на последната жертва?), което го оставя в пълен потрес. Какво ли ще е то? Че е осиновен? Любовница на бащата - т.е. майка му
- може би е била насила разболявана... или? И аз не вярвам Старши да е бил интимен с Денис. За друго е плащал щедро.
Дадоха и някакъв мега слаб нов персонаж в църква. Това ли ще да е убиецът?!?

# 201
И аз останах доволна от епизода 😊. И объркана 😂, от новите нишки, които ни дадоха.
Ако Рамаданова не е любовница на прокурора, защо убиецът прави аналогия с Вавилонската курва??
ФБ промото не ми се отваря 😢. Любопитно ми е какво ще ги насочи към пещерата и към претърсване на езерото с водолази. Имам вътрешното усещане, че в следващия епизод ще разберем как трупът на Каракехайов се е оказал в езерото.
Следващата седмица вероятно ще пропуснат заради празниците. Много хора вземат отпуски и сливат почивните дни. В такива периоди рейтингът винаги пада. Така че, за мен е съвсем логично Нова да предпочетат да изчакат.

# 202
ФБ промото не ми се отваря 😢.

От фейсбук са го изтрили и са го качили пак, ето новия линк към промото: https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/407596583154502/

# 203
И аз останах доволна от епизода 😊. И объркана 😂, от новите нишки, които ни дадоха.
Ако Рамаданова не е любовница на прокурора, защо убиецът прави аналогия с Вавилонската курва?? 
Може да е била нечия друга любовница.

# 204
  • София
Хареса ми епизодът. Видяхме Мия откъм уязвимата й страна, страдаща и объркана, а не супер агент Язова, дето се дръвчи на всички. Чак ми дожаля за нея, дето по принцип не я харесвам... Simple Smile

Попето и Краси са готин тандем, приятни ми бяха сцените с тях. Smile

Аз явно съм заплес и не усетих особения интерес на Чанов-старши към убитата; изненадах се накрая, че излезе замесен в цялата работа. Току-виж верни се окажат теориите за нещо мътно около осиновяването (на кого...?), Асен пък зачезна съмнително...

Филип го отписвам - почти - като убиец, нещо много ги преживява нещата и също се шокира от разкритията (в промото пак нещо такова имаше), освен ако не е с пълно раздвоение на личността.

Славчо ми идва много страничен герой, как ще е намесен той в "грешките от миналото", че и да отмъщава за тях...

Слава Богу, че Донка и бебето отърваха кожата! Simple Smile

Много тъпо, ако пропуснат другата седмица, какви са тия съобразявания с пътуванията на хората? Съвсем ще изстине интересът, то ще се забрави какво е ставало...

# 205
Dzqn, благодаря за линка.
След кратък размисъл над епизода, стигам до извода, че прокурорът не знае кой е убиецът. Той не умее да прикрива емоциите си и според мен повярва на похитителя, че той е извършителят на убийствата. Другото важно - той не изглежда да е наясно каква е връзката между психиатърката и другите три жертви.
Аз не съм го и подозирала до момента, но днес вече тотално ми е невъзможно да е той. Сигурно е обаче, че прокурорът е въвлечен в “грешките от миналото”, за които четирима платиха в настоящето. И така той ми се нарежда като възможна следваща жертва. В последния епизод Асен ще се опита да го убие, старият ще го помоли за прошка и Асен ще го пощади, примерно Wink.
Съдейки по ФБ промото, Филип ще открие че член от семейството му е бил пациент на доктор Рамаданова. Тук вариантите вече не са много 😁 -залагам на мама Чанова.  Вероятно старият Чанов е плащал на Рамаданова, за да мълчи и да не се разчуе. Пазим семейството на всяка цена 🤔.

# 206
  • Варна
И мен епизодът ме развълнува, жестока актьорска игра от всички, но особено от актьора, пресъждаващ героя на стария Чанов. Гледам, гледам, гласувах за Филип, но той все така добричък си е, как ще стане тази работа да е той. Никакво зло не съзирам в него, а доброта и наивност. Още преди много време, когато в темата някой от вас сподели идеята, че трупът е изплувал от пещерата, отворих картата, търсих информация за източника на водата, от която са образувани езерата, пише, че са свлачищни:"Образувани са в тилните понижения на голямо свлачище, получено в резултат на контакта на риолитни скали и намиращите се под тях водоупорни седиментни скали." Отделно миналата година, когато бях там, видях, че никак не са близо до пещерата. Да, никой не е открил къде отива всичко от пещерата, но това с езерата ми звучи доста фантастично.
Все повече клоня май към съпругата на Чанов, не мисля, че е той. Той има доста тайни, които са я карали да страда, търпяла е и нещо се е пречупило в нея. Винаги съм знаела, че потиснатите домакини са потенциални психопати. Smile Ако се окаже тя, ще преразкажа набързо филма на мъжа ми, да има едно наум, да си обмисля действията. Simple Smile  Но няма как тя да извършва убийствата, при този вариант трябва да има реален извършител, действащ с нея. Категорично за мен не са Филип и Асен вече, да видим. Simple Smile Ако накрая супер логично навържат всички подхвърлени сюжетни линии, ще ги призная! Но нали такава е идеята на изкуството: да вълнува, да впечатлява, мисля, че този филм успява с доста от нас, така че поздравления за целия екип. То Библията ли не четат вече някои, географията ли не си опреснихме, развинтиха ни яко въображението. Simple Smile Пак ще кажа, досега така не съм чакала с нетърпение и не съм гледала с интерес, напрежение всеки епизод на някой филм. И в този ред на мисли, как ще чакаме до 9-ти! Ужас!

# 207
  • Street of Dreams
Напротив, на Чанов старши му отърваше да застрелят похитителя и да го набеди за убиеца. Затова беше ядосан, че не му видяха сметката. Което може би значи, че той знае кой е убиецът и постоянно се опитва да набеди друг. Както с бежанеца.

# 208
Дъщерята на пси-то, пияницата в ОЖ ли игра?

А Зарков май предимно дублира филми и предавания по телевизията.

Как само познах, че ще има псевдоубиец. Пишман патриот кат Динко от Ямбол, Перата и другите спекуланти на тема националност и родолюбие ...

Очаквано дъртият е в схемата, тъй като у нас почти няма престъпление без покровителството на органите на реда или на съда. Само не ми е ясно каква е врътката с Пипо, който с майка си не изглежда да е мюсли като баща си.  Освен и той да е осиновен, а каналджии да е имало и по времето на соца. Но какво ще дирят в пещерата, освен онези водолази, които уж се удавили и за чий намесват религията?! Мюслитата предимно наказват жени, хомота и джендъри и нямат толкова мозък да "покръстват" техни хора, за да си правят "брейн геймс" с неверниците.

На Славчо не му ли биха камшика след като се разбра, че върти далавери и не го ли върнаха в майналенд? Отделно е най-слаботелесния, а и май му ставаше лошо от труповете.

Асен има опита и донякъде школовката на военния, но няма логика да извършва такива интелигентни убийци, които дори простите дансаджии не могат да разберат. Паралено спасява бежанци и събира семейства.

Какво стана със сириеца, бунта срещу бежанците, Руфинка, онзи с голата глава и другия с ресторанта? Досега не сме видяли само ходжата, но вече не вярвам убиецът да е човек, който още не са показвали. Най-вероятно са поне двама, мъж и жена, но каква е идеята с религията?!

ПС: някой из между БХК, Карадъйето и Местана пискал ли е против сериала? Все пак сме изборна година и за чий бавиха толкова време сериала, че и собствеността на Нова смениха?

# 209
  • София
Отлична серия, макар и чист филър.  bowuu
Моята жена скри шапката на всички родни актриси и моля хейтърите да замълчат, за да не се излагат.
Феноменална Теодора. Браво!  Hug bowuu
Изобщо много стилен епизод, с отличен монтаж и актьорска игра. Съперничи си с някои от най-добрите епизоди на любимия ми Под прикритие. Жалко, че са голяма рядкост подобни епизоди за нашите ширини.
И Карамазов ми хареса най-накрая. И двамата с Духовникова най-накрая бяха истински тандем.

Радвам се за Донка. Добре, че там мина без драми, каквито над 80% от тук пишещите очакваха. Simple Smile

Радвам се, че най-накрая Мия и Диана намериха общ език и сякаш дъщерята прости на майката. И всичко това благодарение и на Филип. Е как да е убие бееее. Не ФърФи Уфффф  Confused

Познахме, че Чанов е забъркан по някакъв начин в цялата тази схема. То бе ясно, че не е светец... Но тук по-скоро според мен става въпрос за прикриване на някоя лично семейна драма, а не пряко участие в трафика. В смисъл или са били любовници и има трето дете за което не знаем или пък тя е лекувала (ако изобщо е лекувала...) майката на Асен.

Между другото ето ви един възможен сценарий. Славчо е син на Чанов и Дениз, разбрал е и сега наказва.  Grinning Wink И аз самия не си вярвам ама съвпада с телосложението на онзи който бе в къщата на Дениз и бутна Донка. Нашите трима основни заподозрени не са толкова слаботелесни.
Но това повече в кръга на шегата.

След този епизод Филип ми се струва малко вероятно да е убиецът, защото бе прекалено изненадан от много неща, особено на края... Наивен идеалист е той и накрая може и да пострада, дано не, уф. Обаче ако са решили да ни шокират и да е той, то много внимателно трябва да си изиграят картите, защото трябва да звучи адски убедително.

Уви, за съжаление Асен отново ми се върна като главен заподозрян, а както писах вече категорично не искам да е той. Пак да се повторя ако Краси носеше фамилията Чанов или е част от това семейство по някакъв начин отдавна да съм го арестувал, ама уви не е.  Laughing

Иначе Краси и Попето като тандем къртят яко. И добри реплики им измислят. Хем са убедителни и плашещи колкото трябва, хем ни развеселяват.

Абе евала за епизода и изпълненията на каста!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт