Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 474
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Е това беше силен епизод с невероятна актьорска игра!!! Разбира се, веднага ще се намери някой да каже, че актьорите са преиграли 😂

# 181
Наистина един от най-хубавите епизоди дотук. Всички бяха чудесни.
Нямам забележки към играта.

# 182
  • Street of Dreams
Айде, няма да го кажа. И за вечно острия, впит поглед на Миа също нищо няма да кажа. Simple Smile

# 183
И к’во..май всичко пак към Асен води, то просто не остана друг.
Духът на сериала до момента никак не ми е трагичен ( не се оплаквам:), дори би трябвало да има нещо като хепи енд - някак си винаги ни плашат повече отколкото трябва. Детето си беше живо, фалшива тревога с дъщерята на Мия и с прокурора, с Донка всичко е наред..много ще ме изненадат, ако краят е буквално ‘трагичен’.

# 184
Както казах и преди според мен Петър е убит в пещерата и трупът е пуснат в реката вътре така стига до тъмното езеро без следи. Убиецът е Асен според мен, разбрал е за майка си и за още неща и как са свързани в миналото и иска да накаже баща си, който може би е Чанов, нищо общо с трафика, според мен трафика на бежанци е само за заблуда, нещата са се случвали в миналото.

# 185
Познахте ли я -специализант Илиева Simple Smile?
Чудих се от къде ми е позната актрисата! Grinning Grinning Grinning

# 186
  • Street of Dreams
Денси да казва веднага къде е скрила Асен.

# 187
Актьорската игра беше невероятна. Тук Теодора доказа какво може. Сцената с Диана беше много силна, тази в тоалетната също. Като цяло епизодът беше по-скоро емоционален.
Адмирации за всички. Проблемът в ОЖ не идва само от Милошеви, като гледам какво правят тук.
Дано лудите фенки на Банков (нищо лично към персонажа му и към хората, които го харесват, аз също го, става въпрос за тези с “двойката на народа”) да си пуснат сериала и да видят какво прави “некадърницата” Духовникова за сметка на някои нейни колежки от ОЖ.

Иначе, относно убиецът. Не мисля, че някой от този форум се е изненадал, че баща Чанов ще има нещо общо. Толкова е заплетено, че не мога да измисля кой би могъл да има такъв мотив и ще бъде извършителят. Е, когато е добро, е добро. На бялото черно не можеш да кажеш.

# 188
Еййй и на мен ми замириса Чанов, още в началото като говореше с Попето и Краси.
Тази серия много ми хареса, много различна, а и следващия път най-сетне влизаме в пещерата, вълнувам се 😂 дано да не е вярно това, че няма да има серия другата седмица.
Попето силно ме изненада с това огледало, хич не беше в негов стил 😁  и аз смятам, че Чанов е плащал, заради майката на Асен и оставам на мнение, че Асен е убиецът.

# 189
Да попитам дали сте обсъждали написаното в сайта на нова за Славчо. Според неговите думи той е постъпил в Смолян преди месец. Първото убийство е било преди месец. Дали е случайно

# 190
Да попитам дали сте обсъждали написаното в сайта на нова за Славчо. Според неговите думи той е постъпил в Смолян преди месец. Първото убийство е било преди месец. Дали е случайно

Този които избяга от докторката приличаше на Славчо като структора. Дали този който бяхаше е убиеца или случайно е бил при докторката

# 191
Може би и е плащал да мълчи, Асен остава главния заподозрян за мен. Разследвал е и открил неща и отмъщава в името на майка си и накрая ще се окаже че Чанов му е баща.

# 192
Това с внезапната поява на жигулата и апартамента ме навежда на мисълта, че не е просто каналджийството, което ги свързва..то ще да е от скоро.
Както казах преди мръсен бизнес въртиш само с доверени хора..

# 193
Това с внезапната поява на жигулата и апартамента ме навежда на мисълта, че не е просто каналджийството, което ги свързва..то ще да е от скоро.
Както казах преди мръсен бизнес въртиш само с доверени хора..

Това с каналджиството е за тея дето гледат без да разследват като нас тук Simple Smile тука ще влезнат сценаристите за да завършат втория сезон от нашите различни версии. Нещо е станало в миналото със Чанови и са ни почнали от далеч да ни обесянт каква трагедия е имало в семейството, но според мен Асен е син на Чанов от любовницата си. Майката е разбрала на времето и е прибрала момчето за да съхрани семейството. Но Асен разбира и вижда хората които са покривали навремето историята и ги избива за да накаже баща си. Абе тотално ми промениха идеята 😀

# 194
Още от началото го дъвкаме това, че не е каналджийството в основата.

Аз обаче така и не мога да се усъмня в Асен.

Общи условия

Активация на акаунт