Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 471
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Нали биологичната майка на Асен била полудяла ? Да не би психиатърката да е изписвала “правилните лекарства”, за да я отстрани от пътя на семейството си.
Или другия вариант-забременил докторката и си плащал “издръжката”.

# 166
  • София
Попето защо заслепи снайпериста?

# 167
  • Street of Dreams
Я! Чичо Митко бил забъркан в далавери. Ние от бг мамма сме силно изненадани!

# 168
  • София
Сцената в тоалетната беше много добра.
Главният баретаджия също беше як.

# 169
Защото Язова го помоли да задържи спайпериста, за да има време да говори отново с похитителя.

# 170
И изведнъж получили жигула и апартамент в Смолян. СлОчайност - не мислА.
Бай Митьо от години е бил провайдър на Рамаданова.

Да и аз мисля, че той и е давал пари и тя му е била любовница. Обаче пак ще се окаже, че няква друга линия, може би ще върнат някоя стара линия с сина на Петър.

# 171
  • София

Мия го помоли да й осигури време. Явно не й се искаше да го застрелят при положение, че беше сигурна, че той е с празен пистолет.

# 172
  • Кърджали
Не вярвам да му е била любовница.по-вероятно е изписвала "правилните" лекарства на посочени хора.

# 173
Другия четвъртък няма да има серия.
Чак на 9ти.

# 174
Не вярвам да му е била любовница.по-вероятно е изписвала "правилните" лекарства на посочени хора.

В промото в края на епизода за следващият епизод Асен казва на Филип "Е ти какво мислиш и той е нормален човек", но може и да са и двете или само твоята версия. А и в епизода я описаха като Валвилонската блудница. Може би ще измисли някава версия пред Филип или част от истината, а после ще излезе друга.

# 175
Ясно беше, че този е просто за хвърляне на прах в очите, Чанов е 100% замесен! (Това не е нещо ново за нас Grinning Grinning Grinning ) Иначе страхотна и много емоционална серия с великолепна актьорска игра!!!
Промо: https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/799635230407410/

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 01:26 от Dzqn

# 176

Мия го помоли да й осигури време. Явно не й се искаше да го застрелят при положение, че беше сигурна, че той е с празен пистолет.

Освен това очакваше да получи информация от него, защото подозираше, че той не е убиеца.

И аз не мисля, че Рамаданова е била любовница на Чанов.
По-скоро имат общо покрай други далавери.

Защо няма да има епизод другата седмица?

# 177
Аз си мислех, че майката на Асен може да му е била любовница и той уж го осиновява и жената полудява. Около осиновяването на Асен има много неизвестни... Най - вече защо са го направили и как - доброволно или не.

# 178
Така започват да ми се потвърждават съмненията за дъртия Чанов, който е в дъното на цялата работа. Според мен връзката с докторката е истинската майка на Асен. Нали е била психично болна, когато я е намерил. Предположението ми е, че всъщност истинската любов на Прокорора е била майката на Асен. Най-вероятно е изпращал пари на психиатърката, за да лекува жената.

# 179
Другия четвъртък няма да има серия.
Чак на 9ти.

Много странно, защо?! Те добре ли са... Не стига, че чакаме чак Четвъртък за епизод, ами сега по-другия Четвъртък....

Общи условия

Активация на акаунт