Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 845
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Интересно кой е бащата на Асен?!?

Чанов 100%

# 526
  • София
И аз залагам на Чанов.

# 527
Голяма глупост е, че няма епизод тази седмица, мисля да изчакам да свърши сериала и да седна тогава да го изгледам. Така губя и интерес, губя и нишката, не че има много за навръзване де. 
Много неприятно изненадана останах да прочета личните впечатления на съфорумката ни за Васил Банов, развали ми се цялото добро мнение, което имах за него. 

# 528
  • София
ММ е с точно обратните впечатления от Банов - миналата година изкара цял ден с него служебно - бил много точен и земен човек.

# 529
Ами аз предполагам, че в крайна сметка човекът си държи по- резервирано с непознати. Все пак, всички сме така- с непознати сме едни, с близки и познати сме други. Много го харесвам него 😊

# 530
Аз не бих си променила мнението за даден човек, само заради нечие чуждо мнение.

# 531
Абсолютно.

# 532
Аз нямам за цел да променям мнението на някой, просто споделям моето. И съм разочарована. Живеем в един квартал с него, много близо един до друг и го виждам почти всеки ден. Тук не става въпрос да се държиш резервирано с непознати точно. Както и да е, всеки има право на мнение, за мен поведението му не е ок  и толкова. И в крайна сметка си артист. Да труда ти е много важен, но да се държиш все едно живота на някой зависи от теб е прекалено. Виждала съм много популярни хора, за мен той е най- неприятния човек, който съм виждала на живо

# 533
Защо в четвъртък не бе ше излъчен поредния епизод

# 534
Погледни назад в темата и ще разбереш.. През една страница един и същи въпрос се задава.

# 535
Защото искат да забравим и да се разсеяме кой е убиеца

# 536
Мен специално не може никой да ме разсее, защото нямам предположения.Satisfied

Всички са ми симпатични и желая никой от тях да не е. Но още от началото на сериала съм написала, че НЕ са - Миа, Филип,Асен, Чанов и всички от екипът следователи. Някой извън тази група е и искам да бъде.

Духовникова ми е любима актриса, която много харесвам, но независимо от това е много грозно да се пишат пошлости и грубости по неин адрес или на когото и да е било друг актьор. Съгласна съм да има критики и да се четат различни мнения, да се дебатира но откровени обиди е грозно и темата става пошла.

# 537
Ами аз лични впечатления от Банов нямам, нето съм го виждала, нито го познавам. Коментирам това, което съм прочела в темата.  Ако се държи пренебрежително и лошо с хората- мноУ кофти, щото не  му отива нито на възрастта, нитона Оскарите, пардон- той няма такива. С близките си може и да е точен, ама принципно нищо не му пречи и с непознати да се държи ако не любезно, то поне културно. Толкова по темата.

# 538
Не разбирам ...
Извинете за глупавия въпрос, но защо е нужно двата сериала да свършват в един и същи ден? Каква е идеята?

Гледам и двата когато мога.
ОЖ се превърна в нелогични истории, смесица от фантастика и сапунка.
Засега  ДГ ми е интересен защото чакам с нетърпение да разбера кой е убиеца. Надявам се да са го измислили добре. Тогава ще коментирам качеството на филма и как са се справили. Дано да е измислено добре!

# 539
Ти къде отиваш?! Ни в клин ни в ръкав. Какви два сериала, кой ти говори за ОЖ?

Общи условия

Активация на акаунт