Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 859
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ванилия, освен ако не решат да направят двоен финален епизод на ОЖ, както в пети сезон.

# 511
И двоен да е, според мен пак не става. Отиваш, гледаш ОЖ, финал, надписи и т.н., а сега седнете си по местата, почва Дяволското гърло...

# 512
Разточват ги безкрайно, чак леко губя интерес и нишката на историята изобщо. Относно Банов, като напишеш за някой  гигантско самочувствие, никога не може да е плюс

# 513
Голяма глупост беше да пропуснат епизода тази седмица.
Честно казано и аз изгубих интерес вече.
10 епизода завръзка, после 5 мин. развръзка и кой откъде е накрая.
Еми не е ок така.

# 514
И аз загубих интерес.
Както самата Духовникова каза “GOT е много по- интересен” и отделям внимание на него.

# 515
Днес защо няма!!!

# 516
  • София (Възраждане)
Защото Каракехайов е на плаж в Гърция Joy вж.по-горе!

# 517
Филип и Мия са заети да правят секс, Попето е преял с козунак, а на Донка не са й се получили яйцата тая година. Та...решили са да спрат за малко с разследването Joy

# 518
Не съм изчела всички теми досега. Попрехвърлих тази частично. Коментирали ли сте любовницата на Каракехайов (Диана Алексиева)? Според мен ще се появи отново, но още не мога да разбера как, дали няма връзка с Асен. Славчо също ми се стори много неубедителен с изчезването си така бързо, и там стои недовършена сюжетната линия.

# 519
Диана Димитрова се казва. Алексиева е друга. И да, коментирано е.

# 520
Не съм изчела всички теми досега. Попрехвърлих тази частично. Коментирали ли сте любовницата на Каракехайов (Диана Алексиева)? Според мен ще се появи отново, но още не мога да разбера как, дали няма връзка с Асен. Славчо също ми се стори много неубедителен с изчезването си така бързо, и там стои недовършена сюжетната линия.
Няма да се появи. Недовършени са да.

# 521
Около Славчо няма нищо недовършено. Имал дългове в Пловдив, открадна парите от местопрестъплението и Филип му каза да напусне.

# 522
За Камелия аз в началото мислех, че може би ще се появи пак на по-късен етап или ще излезе нещо важно, свързано с нея. Заради думите на Диана, че ролята й е малка, но съществена.
Сега, обаче като се завъртяха нещата основно около Чанови не виждам тя какво общо ще има с тях и предполагам, че може и да не я видим повече.

# 523
  • Бургас
Аз пък от самото начало си мисля, че точно между Каракехайови и Чанови тече тъмна енергия. Бащите на семействата са приблизително един набор и подозирам, че са или стари ортаци, или стари врагове; а може първо едното , а в последствие другото.

# 524
  • София
Интересно кой е бащата на Асен?!?

Общи условия

Активация на акаунт