Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 879
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Допускате ли вариант да НЕ разкрият извършителя? Просто около разследването да изникнат някои "драматични неща" от миналото на героите.

Joy
Това ще е най-голямата гавра евър Joy

# 496
Ще го  разкрият .

# 497
А допускате ли да има заснети повече от един финали и в движение, т.е според настроенията на зрителите, да решат с кой да завършат?

# 498
Това също си го помислих, ама не ми се много вярва да се вманиачават чак толкова. Grinning

# 499
  • София
И Владо и Теодора повториха 1000 пъти, че финалът ще е категоричен и ясен, няма да има отворен край. В последните епизоди постепенно ще ни разкрият кой е убиеца и какви са били подбудите му.
Милошев пък каза, че дори и да има следващ сезон няма как да бъде със същите актьори.
Така че спокойно, на финала ще разберем всичко, дано поне е смислено и логично Simple Smile

# 500
Принципно да, заради факта, че не е излязла никаква информация за развръзката.

# 501
Многократно се каза, че развръзка има и няма опция за нов сезон по тази история.

# 502
100% ще разберем кой е убиецът.

# 503
Аз си мисля, че убиеца е свързан с прокурора. Този актьор- Банов съм го виждала на живо. Рядко, неприятен човек, с гигантско самочувствие

# 504
От едно виждане преценявате, че е с гигантско самочувствие? И да е така, има защо. Участвал е в над 50 филма.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 18:51 от W

# 505
Когато правиха графологична експертиза на парчето плат - " 1 ден", какво казаха - че е писано с лява ръка, от левичар или за заблуда... вече забравих, та от там се замислих и за Асен и Краси...

Казаха, че е писано с лява ръка от десничар, нарочно за заблуда.

Скрит текст:
Това как го разбират и как могат да са сигурни, не знам. Левичар съм, но не мога да пиша с лявата ръка.

# 506
Явно не е само на пръв поглед- нямам гадателски способности. Явно е заради държание, но не смятам дълго и напоително да разказвам ситуацията. Относбо това, че имал 50 филма, изобщо не смятам, че това му дава право да се държи презрително.
Истински великите хора, могат да се държат земно, простосмъртните сами се досещат, кой стои срещу тях.И вярвайте ми виждала съм на живо съвременни гении от рода на Ханс Цимер, ми не е толкова високоморен. Пък, в крайна сметка може би хора, като Банов се държат с простосмъртните по този начин, точно заради благоговеенето по тях.

# 507
Е, дa има самочувствие е едно, да се държи презрително-друго. В първия ви пост дума нямаше за презрително държане.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 20:15 от W

# 508
  • София
Е, добре де, днес не е ли работен ден? Утре също е работен.
Така че това увисва за празничните дни и по-ниския рейтинг.
Според мен нарочно нагласиха нещата така че да имат общ финал в един ден двете им основни шоута: ОЖ и ДГ. И за да могат да се съберат хора за финала, защото ако финала бе само на ОЖ рискуват празна зала.

# 509
Казано ли е нещо за процекция?

Дори и да има, надали ще има общо излъчване и на двата сериала. Няма как да ги пуснат двата един след друг, абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт