Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 886
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Случайно някой да има наблюдения дали Асен и Краси са левичари? Mag

# 481
Имаше серия, в която Краси пишеше  в тефтера си, но не съм забелязала с коя ръка. Ако някой може да се сети в коя серия е, можем да проверим.

# 482
  • Бургас
Да, но понеже съм на работа и карам само на спомени; а ме гложди и не ми дава мира!  Yum

Леле,  остава да си пусна кримка в офиса! Smiling Imp  Голяма зарибявка! Smirk

# 483
С дясната пише Краси. Сега погледнах въпросната сцена.

# 484
  • Бургас
Flowers Hibiscus

# 485
# 486
Когато арестуваха Асен, в ареста мисля, че също имаше сцена в която той тръгна да се подписва или нещо подобно....

# 487

А с какво е свързано това дали са левичари?

# 488

А с какво е свързано това дали са левичари?

В предната серия Мия каза, че убиецът е левичар.

# 489
Само, че блъфираше похитителя, забравих как се казва...

# 490
Левичарството в България години наред е потискано и повечето левичари на възраст 35+ (смятам, че физическия убиецът е на 35 - 40) са научени да пишат с дясната ръка, но в други ситуации ползват основно лявата. Затова и не очаквам толкова явно като писането да видя, че някой е левичар.

# 491
  • Бургас
Когато правиха графологична експертиза на парчето плат - " 1 ден", какво казаха - че е писано с лява ръка, от левичар или за заблуда... вече забравих, та от там се замислих и за Асен и Краси...

# 492

Ето защо няма епизод тази седмица Joy Joy Joy

# 493
Допускате ли вариант да НЕ разкрият извършителя? Просто около разследването да изникнат някои "драматични неща" от миналото на героите.

# 494
Допускате ли вариант да НЕ разкрият извършителя? Просто около разследването да изникнат някои "драматични неща" от миналото на героите.

Ооо, да! Това е едно от опасенията ми, че ще се изгаврят със зрителя и ще си оставят вратичка за следващ сезон.

Общи условия

Активация на акаунт