Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 459
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Kато слушам колко гръмки приказки са излезли досега от устата им съм с едно наум дали изобщо ще има трагизъм на финала.

# 136
Всъщност, като се замисля, от тази снимка нищо не може да се каже на 100%. Те може и да ги гримират за смъртта им...

# 137
Kато слушам колко гръмки приказки са излезли досега от устата им съм с едно наум дали изобщо ще има трагизъм на финала.

+1
Аз пък се чудя защо повечето си мислят,че ще го постигнат със смърт на някой от героите. Не,че смъртта не е достатъчно трагична сама по себе си,но някак си се надявам драмата и ужаса да са в самата история,в съдбата,в действията,които всъщност са накарали убиеца да е това,което е.

# 138
Ех, голямо гадаене. Съвсем нормално е да подават жокери, кото да нямат голямо отношение към финала или нарочно да водят в друга посока. Аз и на Владо, че казал на брат си, много не повярвах.

# 139
Доколкото помня стария Чанов в интервю беше казал, че е имало снимки в пещерата, където е бил доста разсъблечен и му е било много студено.  Засега такива сцени не сме видели. Може той да е потенциална жертва. 4 епизода остават - да видим как ще се развият нещата... Rolling Eyes

П.П. Редактирах се заради неточност

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 16:15 от *Флора*

# 140
А пък и да му е казал,чудо голямо !Все едно е първият сериал  в БГ ефира !Тези подсказки са ми толкова смешни от страна на Владо,какво ли не прави да си генерира лайкове и изобщо интерес към инста и неговата особа.

# 141
Не е така, Банов не казва, че героят му го убиват.
Похвали Владо и Теодора и каза, че се радва, че не го убиват бързо както в други сериали, т.е. участието му не е кратко.

# 142
Абсолютно си права Ванилия!
Много измислици и свободни съчинения се предават, като факти.

# 143
Не е така, Банов не казва, че героят му го убиват.
Похвали Владо и Теодора и каза, че се радва, че не го убиват бързо както в други сериали, т.е. участието му не е кратко.

Да! Сега го прочетох пак. Моя грешка. Казаното бях го разбрала по друг начин.

# 144
Интервю в Плюс-Минус с Мак Маринов (Лазар): https://nova.bg/accents/view/2019/04/25/248443/%D0%BB%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B4%D0%B8/

# 145
Дано  и тази вечер да не забравя , че от 22 ч. имаме ДГ ! Напоследък все хващам  последните 20 мин.

# 146
Хаха ,Ели, и аз миналата седмица забравих и се сетих, като отворих и видях много публикации в темата и веднага гледах с 2 часа назад, да не съм капо.

# 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Приятно гледане и да разкажете какво се случи.
Ще го гледам утре или късно вечерта,ако Мари Мар бъде така любезна да качи линк.

# 148
Браво, че Дончето е родила и са добре!

# 149
Гологлав ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт