Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 492
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  За съжаление ,аз съм в опозиция - разочаровах се и от ОЖ, и от ДГ ,макар и все още да не съм го отписала . Аз пък не харесвам образа на Духовникова - изглежда зловещо изцъклена и ми е равна , като някакъв полуробот . Карамазов също ме разочарова - той пък подскача около нея като кученце с изплезен език и маха с опашка, не виждам характер на полицай .Ако не е убиеца ,направо пази боже от родната полиция . А и другите - всички намусени ,ходят като призраци .Не харесвам и цветовете - убити мрачни тонове. Натоварва ме цялото това нещо и на моменти ми е скучно .
  И защо трябва да си хейтър ,като не харесваш нещо, така и не ми стана ясно в тоя живот.
  Ще го догледам за да видя кой е убиеца ,без да очаквам нещо с нетърпение .

# 211
Със сигурно ще пропуснат другата седмица, защото в новото промо казват - Дяволското гърло, 9 май! Много тъпо!

# 212
След тази серия за мен убиецът не е: Филип, Краси, Попето....

# 213
  • Пловдив
И на мен много ми хареса епизода! И дригият ще е такъв мисля...обаче тая тъпотия да прескочат четвъртъка е повече от безумица Close

# 214
Аз продължавам да съм твърдо убедена, че Филип не е убиецът. В него има много доброта. И накрая ще прегори, защото в семейството му има грозна тайна, за която ще се окаже, че единствен той не знае.

# 215
Не знаех, че убиецът е левичар.

# 216
Не знаех, че убиецът е левичар.

Това беше блъф от страна на Мия.

Утре сутринта Христо Петков ще е по Нова.

# 217
То навсякъде почти убиецът левичар.
И аз подкрепям тезата за прикриване на болен в семейството. Дали е възможно това да е Филип?
Майката изглежда лабилна и тя. Ще видим.

# 218
А Асен да е лекуван?

# 219
Сякаш не е достатъчно, че го дават на час по лъжичка, а сега и тази голяма пауза. Rage

# 220
Може, нали майка му и тя не е била много на себе си, преди да умре.

Аз си мислех дали мама Чанова не е загубила дете, вероятно момче и после да е изпаднала в тежка депресия, празнотата, от която да е запълнил Асен.
Обаче това, което пише на старите вестници ми говори за проблеми в поведението и начини те да бъдат поправени.
По времето на студената война са се разработвали разни методи за "превъзпитание" и "моделиране" на съзнанието на човек.
Чудя се дали не са си правили експерименти с някой от двамата братя с цел да подобрят поведението му.
Интересът според психологията е пряко свързан и с паметта на човека. Човек помни онова, което събужда интерес у него и забравя лесно неща, които просто минават покрай нас. Може би са искали да подтиснат нечии спомени..

# 221
Лелеее тук пак има сценарии за 2-3 сезона напред. Преди няколко поста и аз бях измислила един за мъжа на Мия, но в сериалът се оказа по-простичко от това. Как да е.
Чанов Старши ако е прикривал жена си че е болна, е доста благородно от негова страна да я защити от нападки. А в промото Асен казва "Баща ми e обикновен човек, не е икона." Сякаш го оправдава за проявена слабост.
Според мен тогава не е това.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 12:34 от HappyRSmile

# 222
Ама това момче наистина ли се казва Мак или е някакъв артистичен псевдоним?

# 223
Ама това момче наистина ли се казва Мак или е някакъв артистичен псевдоним?

Не е псевдоним. Мак се казва. ☺

# 224
Кое е съществото в църквата от промото на 0:09 минута?!? Теодора ли е или това ли е непознат персонаж? https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/407596583154502/

Общи условия

Активация на акаунт