Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 960
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Нормално е да посветят най-после 2-3 епизода на пещерата "Дяволското гърло" , все пак е патрон на  сериала Grinning
Така поднесени разхвърляните истории  не ме подкарват да се хабя с излишни разсъждения . От опит /други сериали/ знам ,че тези сценаристи  не  са силни в логическите  заключения и не си изпипват  събитията като последователност  във времето . Дано да не се окажа права , за да ни е интересно на всички .

# 316
И аз започвам да се отчайвам леко, че нищо сложно и интересно не са направили.

# 317
Elimelihubaveli, напълно съм съгласна. Сериалът има и своите силни страни, имаше (досега) добри моменти, но нагласите бяха за криминален трилър, а не човешка драма. А и прекалено много натъртваха на това колко е добър, как такова нещо не е правено досега в БГ и тн. Това вдигна сериозно очакванията.
Все пак още се надявам на финала, окончателните оценки ще са след няколко седмици.

# 318
Айде без да ни се караш, да ни обясняваш как трябва да мислим и после "весели празници". Ако ще правят пълнеж, да бяха намалили епизодите на 10.

Къде съм се скарала? И къде казах, че не мислите? Вие сте тази, която се кара в момента. Съвсем чистосърдечно Ви пожелах весели празници. В нито един от коментарите ми не съм употребила неуважение и обида към друг човек, изразяващ мнението си. Нали казваме мнение тук, АЗ изразих своето и казах какво мисля по повод миналия епизод. И аз искам колкото се може по-скоро да се разбере убиеца, ама на̀, така е направено.

# 319
Такова преплитане на жанровете има в корейското и японското кино,примерно, ако някой от вас е запознат... А там има много добри попадения, така че аз нямам проблем с това. Дори е по-добре

# 320
И аз писах тези дни, че хвалбите и гръмките заявки преди старта им изиграха лоша шега.
Мисля, че ако го бяха дали по-кротко, сериалът щеше да бъде по-добре приет, въпреки несъвършенствата, които има.
А вместо това, те вдигнаха очакванията и накрая се получава разочарование.
Разбирам, че са вложили доста труд и усилия, за да се случи, но трябваше да оставят зрителите сами да го оценят, вместо предварително да се изхвърлят.

# 321
И аз започвам да се отчайвам леко, че нищо сложно и интересно не са направили.
И ти ли Бруте?

# 322
Аз съм разочарована от познатите физиономии на артистите и бъркам филмите.
Духовникова не ме кефи в тази роля,че нали беше болна от рак в другия сериал и не мога да се разгранича от онази й роля.
И докторката уроложка и тя в тоя сериал.Абе, цялата болница в Смолян.
Чак ми се иска да видя доц. Захариев да разраждя Донка.

# 323
Гледали ли сте "Зрителна измама"?! И мен не ми се струва, че Филип е способен на такова нещо, но по аналогия с този филм..

# 324
Чак ми се иска да видя доц. Захариев да разраждя Донка.

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Това искрено ме разсмя!
Ако сериалът се развиваше в София, като нищо щяха да комбинират двата сериала. Спомням си, че в Полицаите от края на града имаше един епизод който се развиваше в болница Св. Кирил и там си бяха Жекова, Захариев и т.н Grinning

# 325
"Полицаите от края на града" беше много весело сериалче,спряха ли го?

На мен ДГ ми харесва като идея и като актьорски състав.Без забележки съм тук..обаче 9еп никакъв напредък относно самия убиец,дори профил нямаме,нямаме елементарна идея защо убива и защо точно тези хора.Гледаме само поредица убийства,които нищо не разплитат и вместо да напредваме,ние затъваме все повече.Очаквам голямо фиаско на финал,като в 12еп ще ни стоварят всичко на куп и който разбрал,разбрал.

# 326
Христо казва, че може и да сме го виждали убиеца до момента, ако сме гледали внимателно. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
По принцип моите главни заподозрени са Асен и Мама Чанова, но ако е вярно това което Христо казва, залагам на Кирето Донкин. Прекалено глуповат изглеждаше. Имаше нещо психопатско в него 🤔.

# 327
  • София
Според мен сериалчето е много добро, особено за родните ни стандарти и досега не е имало истински слаб епизод, което е типично за много от американските шоута. Но и си признавам, че очаквах една идея повечко. В смисъл виновни за това са самите създатели, защото прекалиха с рекламата и как ще гледаме някакво невиждано чудо. Но пък тях ги интересува най-вече рейтинга и парата от реклами, а без да рекламират силно продукта си пък нямаше толкова народ да гледа. Така че зависи от коя гледна точка гледаме и разсъждаваме.

Христос Воскресе!  bowuu

# 328
Не е нужно да има слаб епизод,за да бъде един сериал лошо построен.
До тук,трупове и бездарен екип,който няма никаква идея какво се случва.И така,9 епизода едно и също.

# 329
Защо се дразните от личните драми? В "Мостът", с който сравняваме, също имаше лични драми, които се развиваха паралелно. Сага имаше драма с детството и майка си. Вторият детектив/забравих му името/ имаше драма с дъщерите си. Говоря за оригиналния филм. Това не попречи на криминалната интрига , обогати персонажите. Те не са някакви роботи без лични истории.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 08:01 от W

Общи условия

Активация на акаунт