Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 937
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • Берлин
Аз не обичам да чета интервюта, спойлери, жълтини и подобни. Не ми пука кой с кого, какво,защо и как прави в реалния живот. Не гледам и подобни телевизионни предавания/ изяви. Гледам конкретния филм -  докогато и доколкото ми харесва. Живея в чужбина от години и бг продукциите са ми любопитни. И критикувам, и хваля, и се вълнувам, и недоволствам. ДГ е бг сериалът, който гледам сега. Харесва ми,интересно ми е.

Някой питаше за броеницата. Имам колега ревностен мюсюлманин. Той ми обясни, че на всяко зрънце се казва определени думи (не пожела да ми преведе калви) и така завъртането на броеницата "затваря" цяла молитва. Той я знаел от дядо си и така се предавала.
Обрязването - типично за мюсюлманите,но и за юдеите.
И за бокала в ръката на убитата психоложка - говорихме вчера с комшията (католически свещеник)- казва,че символът е утробата/  животът/ зачатието, НО в специфичния случай - обобщава човешкото падение и най-долни качества.

По темата за дистанционното - създателите на проекта решават как ще изглежда крайният им продукт и какво ще е съдържанието му. Ние избираме дали да гледаме, като това НЕ означава,че продуктът задължително ще покрие очакванията ни или, например,ще ни отблъсне с музика,каст,... или няма да пресъздаде историята така, както ние я виждаме.

# 376
Ами то просто, като няма матр'Ял за обсъждане и почваме да се дръвчим.

Може ли някой да ме светне тази игра, която пускат с каква точно цел е реални подсказки или печелиш нещо, като билет за финала на сериала? Имат ли реална връзка с разследването?

Първият пост, който беше “Дъщерята на Мия е в опасност” или нещо подобно, беше свързано със сюжета. Следващите за рисунката на майката на Асен и за срещата с убиеца, нямаха много смисъл според мен, т.е бяха очевидни неща или написани към някоя снимка, качена на страницата на ДГ. Доколкото разбрах това е предизвикателство, в което се печелят награди. 3ма са победителите всяка седмица - 2 картички с автографи на Владо и Теодора и 1 обедна игра (крими).

# 377
Вчера говорих за сериала с доста хора, абсолютно нарочно. Питах, разпитвах, интересувах се от мнеието им. По принцип не го правя, защото съм на мнение, че повечето хора не харесват български продукции, но сега ми беше интересно да чуя, защото се излъчва по телевизията, а не трябва например да се дават пари за театър, кино.
Абсолютно нито един човек не харесва Теодора Духовника и са на мнение, че след този сериал кариерата и ще пострада сериозно, защото преиграва, изкуствена, неприятна и дори грозна е, а като цяло има огромни претенции. Спорих за някои неща, но не се получи. Аз не смятам така за кариерата и, въпреки, че и на мен не ми харесва как се справя.
Карамазов е традиционно харесван, а сериала не допада въобще на повечето хора. По причините изтъкнати тук. Разтакаване, нишки не водещи до нищо, загатвания и изоставяне на линии, лоша актьорска игра и озвучаване.
Всички харесват природата и никои не прогнозира нищо за убиец.
На моите нарочни подмятания Мия, Филип и т.н. ме направиха за смях. Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Всичките са интелигентни хора, с много добри и изявени професии. Няма актьори.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 19:45 от densi

# 378
  • Другата България
Разтакаване, нишки не водещи до нищо, загатвания и изоставяне на линии..
Какво се има предвид с написаното по-горе?
Последната серия да, малко излишна ми дойде и на мен, но какво друго? Thinking

# 379
Не всичко е перфектно в сериала, както и навсякъде другаде, на мен ми харесва, колкото за развлечение. Не мога да дам професионално мнение за играта им - нито съм актриса, нито съм завършила кинознание, но са сладури всички, колкото и да не харесвам Владо Карамазов, той също в случая ми е приятен за гледане. 🙂
Толкова имаме, това са ни актьорите, сценристите и режисьорите. Масово чета коментари срещу Духовникова и не разбирам защо толкова не се харесва (разбира се, всеки има свое мнение, просто се опитвам да разбера) и то масово, че била грозна и изкуствена.
Единствено дикцията на Валери Йорданов (Попето) ми е трудна за разбиране.

# 380
  • София
Споко има и много, които я харесват, аз съм сред тях например.  Peace

# 381
Споко има и много, които я харесват, аз съм сред тях например.  Peace

Аз също. Затова и питам тези, които не я, защо по-точно. 🤔

# 382
  • Берлин
Духовникова провокира абсолютно крайни оценки от харесване до... "много е грозна" например. Огромният й плюс - не оставя публиката безразлична. Това ме кефи. Аз дори имената не помня на безличните

# 383
И аз харесвам Духовникова и я намирам за добра актриса.

# 384
Духовникова провокира абсолютно крайни оценки от харесване до... "много е грозна" например. Огромният й плюс - не оставя публиката безразлична. Това ме кефи. Аз дори имената не помня на безличните

Много благодаря за смисления отговор! Хубава вечер Ви желая!

# 385
Споко има и много, които я харесват, аз съм сред тях например.  Peace

+1 Първо си спомням, че я гледах в Под Прикритие, от тогава ми харесва! Не виждам какво изкуствено и „грозно“ виждат хората в нея.. Жената си играе перфектно според мен. Между другото във Фейсбук доста хора я харесват.

# 386
Споко има и много, които я харесват, аз съм сред тях например.  Peace

+1 Първо си спомням, че я гледах в Под Прикритие, от тогава ми харесва! Не виждам какво изкуствено и „грозно“ виждат хората в нея.. Жената си играе перфектно според мен. Между другото във Фейсбук доста хора я харесват.

Да, защото там не е анонимно и почти не се среща някой, който да каже нещо лошо под пост на известна личност. (И такива има, но се срещат по-рядко). Единствено съм срещала 2-3 бесни фенки на Банков и Огнянова, които сипеха злобни коментари за нея, но в групите на ОЖ. Не знам дали играе перфектно, защото не разбирам, щом ме кара да преживявам с нея, значи ми харесва. Пък за грозна изобщо не искам да коментирам. 🙂 Но всеки с предпочитанията си.

# 387
Аз за пръв път я гледах в Леден сън с Блатечки и Юруков. Тя там даже още не е Духовникова, а мисля Иванова ( не съм сигурна за моминската ѝ фамилия).
И ми хареса още тогава.

# 388
  • София
Хмм, в Под прикритие не си я спомням да е играла или се бъркам нещо?  newsm78

# 389
Хмм, в Под прикритие не си я спомням да е играла или се бъркам нещо?  newsm78

Играеше в 2-ри и 3-ти сезон, журналистката - Елица Владева, главен редактор на вестника на Джаро. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт