Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 906
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
"много трудна роля, но и голямо предизвикателство"...
Че тя има 2 сцени с 5 реда текст за 12еп филм.Ама като вземат така да се изхвърлят..

Всеки актьор си знае колко труд и усилия са му стрували дори и 2 реда понякога...
от страни може и да изглежда елементарно, но няма как да знаем колко работа (и то от много хора, не е само актьорът) стоят зад няколко минути на екран.
да не говорим, че и както коментирах преди,  статията звучи доста...... поукрасена журналистически, предполагам са й сложили тук-там някоя дума за цвят и тежест.

Отделно, не върви да излезеш и да кажеш много лесна роля беше, въобще не се готвих и притеснявах.
Вярвам, че за наистина съвестните актьори дори и съвсем кратко участие им носи силни емоции и им коства труд малко или много, затова може би понякога ни звучи, че се превземат или преувеличават.

За мен също ще бъде разочарование, ако Краси се окаже убиец, хич не вярвам в това.
И аз смятам, че най-вероятно мотивът за убийствата се крие в миналото на Чанови.
Дори и да не е някой от тях, все пак има нещо гнило.  

Нещо друго ми направи впечатление - с статията се разказва как разследващите са били в безизходица и са решили да се допитат до баба Ванга за насоки.
Докато тук Руфинка два пъти сама им казва някакви неща и те не й вярват, дори я гонят да им бръщолеви глупости.
Ако са взаимствали нещо от тази история, би трябвало в идните епизоди да се усетят, че има нещо вярно в думите й и да я потърсят.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 22:23 от Ванилия*

# 436
  • София
Този четвъртък ще има ли епизод?
Все по-интересно става!

# 437
Все по-интересно става!

Няма да има. Чак на 9ти за съжаление.

# 438
  • София
Все по-интересно става!

Няма да има. Чак на 9ти за съжаление.
Благодаря много!
По темата за убиеца - мисля, че ще е или някой, който ще се появи в 11 епизод, или някк, който е бил още в първия.
Но намам идея кой ще е!

# 439
Здравейтеее и от мен. Страхотен сериал. Изключително красиви места за снимки. И много добра актьорска игра. Но за съжаление си нямам наидея, кой може да е убиеца

# 440
  • София
Ъъъъ, а между другото какво стана със зарядното?  Rolling Eyes

Така, нека си го кажем така. Аз ще се повторя за кой ли път, но срещу Краси има най-много тънки подмятания, че е убиецът, но много тънки и видни за един на 100 (примерно). Обшо взето типичните похвати от американските топ мистъри сериали. Поглед, реплика, съвпадение, някоя дребна ситуация. Но не явни и набиващи се а такива, които се забравят много бързо или се подминават от масата народ, който гледа ей така за кеф и не задълбава над нищо. Обаче после като се навържат в една времева, изчистена рамка и се почват плясканията по челото.  Laughing
Единствения голям минус е, че фамилията му не е Чанов и че поне до момента няма нищо свързано с тях. Освен, че е колега на Филип. И толкоз. Но има още епизоди разбира се.

# 441
rosi_ta  го пусна в друга тема

Теодора силно ме впечатли с това фино и небрежно отношение Hands Plus1
Ще я гледам с други очи .

# 442
Ъъъъ, а между другото какво стана със зарядното?  Rolling Eyes

Така, нека си го кажем така. Аз ще се повторя за кой ли път, но срещу Краси има най-много тънки подмятания, че е убиецът, но много тънки и видни за един на 100 (примерно). Обшо взето типичните похвати от американските топ мистъри сериали. Поглед, реплика, съвпадение, някоя дребна ситуация. Но не явни и набиващи се а такива, които се забравят много бързо или се подминават от масата народ, който гледа ей така за кеф и не задълбава над нищо. Обаче после като се навържат в една времева, изчистена рамка и се почват плясканията по челото.  Laughing
Единствения голям минус е, че фамилията му не е Чанов и че поне до момента няма нищо свързано с тях. Освен, че е колега на Филип. И толкоз. Но има още епизоди разбира се.

Като стана въпрос за тънките подмятания,какво ще кажете за сцената,в която Краси даваше досието на Венцислав, думите му: "Няма да е първият войник полудял и убил цивилни!" и погледа,който хвърли на Филип. Аз досега луд човек да говори за луди не съм видяла. А зарядното си беше предтекст за оневини Асен или просто поредната недовършена история от сценаристите. Мое мнение.

# 443
Хич не са тънки подмятанията към Краси, направо са елементарни и набиващи се. Което мен ме дразни - още от момента дето си записваше тефтера, че трябва да ашладиса лозата или каквото там беше и Филип побесня.

# 444
rosi_ta  го пусна в друга тема

Теодора силно ме впечатли с това фино и небрежно отношение Hands Plus1
Ще я гледам с други очи .
Колкото по-успял, самоуверен, красив и щастлив  е един човек, толкова повече привлича човешката злоба към себе си.
Чудесна е Теодора.

# 445
За мен Теодора в този филм играе чудесно. Точно така си предстсвям този тип героиня

# 446
  • София
Играе страхотно!
Сега се замислих - защо изключваме Попето? Той изглежда невъздържан бияч, обаче пряви на няколко пъти проницателност, търпение, вникване в чужд начин на мислене. Според мен има потенциал да е хладнокръвен убиец.
Не казвам, че е той. Просто ми направи впечатление, че в анкетата е посочен само веднъж, а не е толкова невероятно

# 447
Не е - спря детето си от "зелено училище" и предупреди жена си да се пазят. Ако е убиецът той нямаше да го направи.

# 448
Ами според мен Манол е човек, който не може да прикрива емоциите си. Прекалено е открит, каквото мисли и чувства му е на устата. Изобщо не ми изглежда хладнокръвен. Лесно се афектира.

За мен убиецът е или Филип, или Асен. Вторият ми е по-малко съмнителен.

# 449
Кой е Манол? Има един убит Манол. Другият, кой е?

Общи условия

Активация на акаунт