На море в България 2019! - 2

• 49 103
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Да споделя и аз опита си. Преди почивахме с моето семейство (бяхме с две бебчета) в Поморие. Прекрасна къща на брега и ресторант със свежа храна на повече от нормални цени! Но всичко докато не ни светнаха че точно на нашия плаж където ходим се зауства и изхвърля канала от града... Чудихме се доста време къде да ходим-Созопол (хванах си гъбички от "чистия"басейн на комплекса, въпреки скъпите нощувки там- за малко жилище 120лв/вечер!!!). И честно накрая си намерихме едно прекрасно местенце във Варна,с детски площадки за игра,огромен апартамент и отделна кухня и на 15минутки от плажа пеша. Даже ходиме на Делфинариума с децата. Собствениците са младички и поддържат чисто. И така вече не ми се рискува с застоялата храна по бг черноморието ни. И ако не бяхме намерили това местенце сигурно и ние щяхме да се ориентираме някъде из Гърция или Турция.

# 721
Sorenta, къде е мястото?

# 722
Ами понеже ме попита и още една колежка,не си спомням къде се бях ровила,но го намерих в ОЛХа сега. Ето линк:
https://www.olx.bg/ad/vakantsionen-3staen-apartament-na-15-min-o … D368-ID7SNMp.html
Там гледам има и други обяви доста приятно изглеждащи,но този апартамент поне го знам къде е,а и ни посрещнаха с охладен от климатика апартамент и студена диня в хладилника,което е някак друго отношение а не гости на конвейер. Мое мнение. Удобно е с деца да си имам отделна кухня и достъпен паркинг.

# 723
  • В.Търново
Да питам за плажовете във Варна По принцип морето е мръсно там.На кой варненски плаж ходихте?

# 724
Ние с децата бяхме на Рапонги и другия плаж е на Черноморец-Фичоза. Доволна съм от водата и чистотата на плажа,но ние бяхме август. Иначе за тази година още нямам представа как е.

# 725
Да питам за плажовете във Варна По принцип морето е мръсно там.На кой варненски плаж ходихте?
Къде прочете, че е мръсно? Аз само за офицерския плаж четох преди няколко години, но може да съм пропуснала нещо.

# 726
https:// Здравейте от Сънрайс ол сюит. Малко закъснял отчет от мен. Накратко всички сме много доволни. Храната е отлична. Стаите се почистват всеки ден. На третия ден ни смениха бельото. На плажа е много спокойно има свободни места, дори и по- късно (е не липсват запазени шезлонги).  Басейните са чисти. Анимацията не е кой знае каква, но става. Единствената забележка на мъжете в групата е бирата.
Това се сещам за момента, ако имате въпроси ще отговоря с удоволствие.

# 727
Здравейте. има ли почиващи в Комплекс Серена Резиденс, Созопол или в Томас Резиденс , Царево?Ако има някакви отзиви?

# 728
Здравейте от Сънрайс ол сюит. М
Привет! Не се съмнявам, че хотелът поддържа високото си ниво от предни години. Ние заминаваме в края на месеца. Питането ми е единствено за плажа т.е къде са разположени шезлонгите на хотела? Преди 2 години имаше някакви нови концесионери и шезлонгите бяха изтеглени в най-горната част на плажната ивица. Как е сега?

# 729
Това беше само преди две години, всъщност преди три бяха на плажа, преди две изнесоха на "тераса до плажа", а от миналата отново са си на плажа.

# 730
  • София
Здравейте. има ли почиващи в Комплекс Серена Резиденс, Созопол или в Томас Резиденс , Царево?Ако има някакви отзиви?
Вижте тук съм писала малко миналата година за Серена Резидънс
https://www.bg-mamma.com/?topic=1048878.210
надолу като скролнете пост 217
Ходихме миналата есен, и понеже ни беше 4то море за лятото , търсих нещо бюджетно до Созопол, та попаднахме в Серена Резидънс
Само да уточня , че ние бяхме от 1ви септември и мнение за пик сезон, опашки и лудница със свършваща храна не мога да дам, понеже не сме видели такова нещо. Цената им беше доста ниска от септември, с 2 безплатни деца в апартамент и за цената условията бяха прилични, без да е нещо особено нито като храна, нито като локация.
Но хотела е нов и това е добре. Близо е до Созпол , това беше удобно за нас, заради Аполония ... та бяхме доволни.

# 731
https:// Здравейте от Сънрайс ол сюит. ..
И аз имам един въпрос. За плажа към хотела. Има ли съблекалня и тоалетна вече? Преди две години нямаше и това ни създаваше неудобства.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 12:18 от djasra

# 732
Здравейте!
Някой да знае в Св.Св.Константин и Елена или около може ли да се ползва басейн на някой хотел срещу заплащане?

# 733
  • Трявна
Здравейте!
Някой да знае в Св.Св.Константин и Елена или около може ли да се ползва басейн на някой хотел срещу заплащане?
Ползвали сме на Гранд хотел Варна, но нямам спомен за цена на билета...
На Аква Хаус има външен басейн с минерална вода, който е непосредствено до плажа.Цената може да видите от сайта на комплекса.

# 734
  • София
https:// Здравейте от Сънрайс ол сюит. ..
И аз имам един въпрос. За плажа към хотела. Има ли съблекалня и тоалетна вече? Преди две години нямаше и това ни създаваше неудобства.
Миналата година имаше и по спомен беше добре поддържано и чисто.
Lilit, каза, че храната е отлична, разнообразна ли е, как е от към риба и морски дарове?

Общи условия

Активация на акаунт