На море в България 2019! - 2

• 49 160
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Тъпо, то за какво ми е анимация за детето като няма с какво хубаво да го нахраня?!
Може ли малко по-подробно инфо по това перо за храната, че и аз го бях набелязала?

# 706
  • Пловдив
Тъпо, то за какво ми е анимация за детето като няма с какво хубаво да го нахраня?!
Може ли малко по-подробно инфо по това перо за храната, че и аз го бях набелязала?

честно казано ние май сме от малкото тук, които не харесват храната в този хотел, относително разнообразие имаше, но нищо не беше вкусно приготвено, имаше редовно по нещо готвено, полуфабрикати, пържени картофи, паста, салати, супи, но ни едно не беше както трябва, моите деца са много злояди, за късмет ядяха супите, които на мен ми се виждаха пълна помия. Другият минус ,който мога да пиша на хотела , са изключително неудобните матраци, буквално ставахме като потрошени сутрин, но пак само на нас май това ни беше проблем.

# 707
Благодаря за реактивността!

# 708
  • Пловдив
Моето дете също е супер злоядо, и ако няма палачинки за закуска и сладолед ще е невероятно разочарование. Сега бяхме на Дюни и освен споменатите неща ядеше само таратор, картофи, намазани филии с масло и по някоя супичка. Ние с мъжа ми не  сме претенциозни затова храната не е чак от първостепенно значение. Виж неудобните матраци са проблем, но до сега не сме попадали на такива.

# 709
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....
И аз имах същите изисквания и резервирах за Белла Виста Синеморец от 01.08. Не сме ходили до сега, но си го набелязвам от две години. Дано ни хареса, отзиви непременно ще дам

Тъй като и за нас е важна анимацията, Белла Виста се очертава като фаворит за догодина😊. За това ще следя отзивите ви. Интересуваме правят ли за закуска палачинки и как стои въпросът  със сладоледа- има ли към ОИ?

Всяка сутрин имаше палачинки. За тези като нас,които обичат да поспиват,закуската не се прибира до 11 часа Simple Smile
Сладолед има през целия ден на пул бара и по време на основните хранения в ресторанта.

Следобяд бургерите и пиците бяха безкрайно вкусни. Единично опакованите салати - също.

Матраците са от тези,които са два един върху друг. Никой от компанията не се е оплакал,че са му неудобни.

Аз пуснах запитване за края на август отново за Бела Виста. Не мога да устоя на тези цени Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 23:34 от Anelia20

# 710
  • София
Сега се загледах, че съм получила мейл от визит - страхотни намаления наистина. Излиза по-изгодно от ранните записвания. Догодина, живот и здраве, ще се замисля дали да не изчакам ласт минит.

# 711
Сега се загледах, че съм получила мейл от визит - страхотни намаления наистина. Излиза по-изгодно от ранните записвания. Догодина, живот и здраве, ще се замисля дали да не изчакам ласт минит.

И аз съм си го мислила,но е рисковано. Годината,очевидно е слаба за нашето черноморие, но година с година няма еднаква...

# 712
Ох, ако трябва да пътувате сега от София до Балчик кой маршрут ще изберете и защо? През магистрала Тракия и после по някакъв проход към Шумен или по несъществуващата северна "магистрала"?
С две малки деца.
от София, магистрала север до разклона Плевен-Ловеч, там тя свършва, тръгвате посока Ловеч - Велико Търново -Търговище,  Шумен ( Шумен остава настрани, не се преминава и дори не се вижда, от там някъде ще се влее пътя в магистралата за Варна ), като стигнете Варна, не влизайте в нея, а преди, на колелото на Аерогара "Варна" се завъртете по него и хванете пътя за Добрич (има на колелото табела "Добрич" ), като се изкачите на високото и свърши пътя с 3-те платна и стане само с 2,  точно там, в дясноп има директен път за Албена, по който минават и автобусите с туристи от аерогарата за Албена, до една малка иглолистна горичка е табелата "Албена 36 км.", като стигнете до Албена от колелото(кръговото) пред нея,тръгнете нагоре (покрай бензиностанцията), по панорамния път за Балчик или просто не минавайте през Албена , а продължете по главния път на който се намирате (пътя за Дуранкулак)  ,той ще ви отведе направо в Балчик, но през Албена е по-къс и красив.
Пътуването е много приятно и спокойно, защото всички карат долу, подбалкана, по Тракия.
И с красиви планински гледки и места за почивка .
Ние имаме вила до Албена и всяка година минаваме от там.

Благодаря ти, RichiRich, за ценните съвети. Спазихме ги и ето ни тук, в Балчик.
Но. Тръгнахме вечерта, защото децата са малки и така хващаме сънят им, уж. Голяма грешка - хора, магистрала на север няма. Ня-ма! След Северна тангента на София следва път А2 (което трябва да е въпросният участък от магистралата, за която Бойко Борисов все тръби, че я има). Да, има я, но непрекъснато е осеяна с по 200 знака за стеснение на платното, в тъмното знаците те заслепяват, караш с по-ниска скорост, изнервящо е. Когато тази незначително кратка част от А2 свърши, се намираш на смешно тесен асфалтов път. И така до Шумен. Страшно много тирове имаше в обратна посока и минат ли срещу теб два, един зад друг - ослепяваш... За капак и времето - пред нас имаше огромна буря, на която ту бяхме в периферията, ту й "избягвахме", едно е сигурно - такива светкавици не бях виждала - огромни и по много, три се съединяваха в една мощна... Деца реваха, спаха, пак реваха... Накрая спряхме и спахме в колата на една бензиностанция преди Варна.

Та, така. Едва "гледам" сега, поне децата спят в леглата си и се настройвам за почивката Joy

На връщане мисля да ползваме южната магистрала или да вземем разстоянието на два пъти, с преспиване в Пловдив, примерно.

# 713
Здравейте!

Някой да е пътувал скоро с влак със спални вагони от София до Бургас?
Интересува ме цени на билетите,времето за пътуване и условията в купето...

# 714
  • София
Ужасни са тези стеснения за ремонти. Как пък по цяла година ремонти правят. По Великден беше страшно пътуването по Хемус. В момента как е магистрала Тракия?

# 715
Ужасни са тези стеснения за ремонти. Как пък по цяла година ремонти правят. По Великден беше страшно пътуването по Хемус. В момента как е магистрала Тракия?

На Тракия, преди София миналата седмица беше кошмар. Даваха по новините задръстването. Около Нови Хан се стесняваше пътя и се ползваше само едната лента.

# 716
  • В.Търново
Миналата година мисля, че нямаше такъв ласт минит за Белла Виста.
Мисля, че наистина е слаба годината за нашето море с тези цени.Всяка година се вдигат.
Даже и ние вече клоним за чужбина другата година.

# 717

Аз пък съм много доволна от храната там , особено като сравня с хотели на същото ниво ( ценови клас )  . Само салатите са малко еднообразни . Палачинки има всяка сутрин , сладолед също има всеки ден . Ще видим тази година как ще е .

# 718
  • В планината / На морето
Ох, ако трябва да пътувате сега от София до Балчик кой маршрут ще изберете и защо? През магистрала Тракия и после по някакъв проход към Шумен или по несъществуващата северна "магистрала"?
С две малки деца.
от София, магистрала север до разклона Плевен-Ловеч, там тя свършва, тръгвате посока Ловеч - Велико Търново -Търговище,  Шумен ( Шумен остава настрани, не се преминава и дори не се вижда, от там някъде ще се влее пътя в магистралата за Варна ), като стигнете Варна, не влизайте в нея, а преди, на колелото на Аерогара "Варна" се завъртете по него и хванете пътя за Добрич (има на колелото табела "Добрич" ), като се изкачите на високото и свърши пътя с 3-те платна и стане само с 2,  точно там, в дясноп има директен път за Албена, по който минават и автобусите с туристи от аерогарата за Албена, до една малка иглолистна горичка е табелата "Албена 36 км.", като стигнете до Албена от колелото(кръговото) пред нея,тръгнете нагоре (покрай бензиностанцията), по панорамния път за Балчик или просто не минавайте през Албена , а продължете по главния път на който се намирате (пътя за Дуранкулак)  ,той ще ви отведе направо в Балчик, но през Албена е по-къс и красив.
Пътуването е много приятно и спокойно, защото всички карат долу, подбалкана, по Тракия.
И с красиви планински гледки и места за почивка .
Ние имаме вила до Албена и всяка година минаваме от там.

Благодаря ти, RichiRich, за ценните съвети. Спазихме ги и ето ни тук, в Балчик.
Но. Тръгнахме вечерта, защото децата са малки и така хващаме сънят им, уж. Голяма грешка - хора, магистрала на север няма. Ня-ма! След Северна тангента на София следва път А2 (което трябва да е въпросният участък от магистралата, за която Бойко Борисов все тръби, че я има). Да, има я, но непрекъснато е осеяна с по 200 знака за стеснение на платното, в тъмното знаците те заслепяват, караш с по-ниска скорост, изнервящо е. Когато тази незначително кратка част от А2 свърши, се намираш на смешно тесен асфалтов път. И така до Шумен. Страшно много тирове имаше в обратна посока и минат ли срещу теб два, един зад друг - ослепяваш... За капак и времето - пред нас имаше огромна буря, на която ту бяхме в периферията, ту й "избягвахме", едно е сигурно - такива светкавици не бях виждала - огромни и по много, три се съединяваха в една мощна... Деца реваха, спаха, пак реваха... Накрая спряхме и спахме в колата на една бензиностанция преди Варна.

Та, така. Едва "гледам" сега, поне децата спят в леглата си и се настройвам за почивката Joy

На връщане мисля да ползваме южната магистрала или да вземем разстоянието на два пъти, с преспиване в Пловдив, примерно.
Само до разклона Плевен - Ловеч е магистрала и после от около Шумен до Варна
Не е трябвяло да пътувате нощем на дълъг път особено с деца, те се страхуват в тъмното , а през деня гледат навън и се забавляват, правите почивки , а нощем не може . Пътуването денем е част от почивката, нощем е мъчение. Рано сутрин е най-добре да тръгвате , на ръзсъмване.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 11:22 от RichiRich

# 719

Общи условия

Активация на акаунт