На море в България 2019! - 2

• 49 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Момичетата, които сте на морето, има ли почиващи? В сутрешният блок даваха уеб камера на живо от Слънчев Бряг, че то нямаше плажуващи?!
То в Слънчака плажуващите могат да се видят само през нощта... такъв им е профила... Grinning
Явно денем спят...

# 691
  • софия
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....
И аз имах същите изисквания и резервирах за Белла Виста Синеморец от 01.08. Не сме ходили до сега, но си го набелязвам от две години. Дано ни хареса, отзиви непременно ще дам

# 692
  • Сф
Някой ако има отзив за Блу Ориндж Созопол, от тази година , да пише?
Ние август ще сме там. Сега ходихме до Гърция за една седмица и "умряхме" от жега, та много не ми се мисли за море тъкмо в момента... но август е далеч все още... поне сме подготвени с инфо Grinning
Е следете темата де.Писах вече.99% българи, т.е. по шумно и неприятно(поне за мен), храна- по зле от мин.година.Плаж ок.Анимация- слаба.Чистота - бива. Амортизация по стаите.Аз лично смених стаята, че бях до пътя.Странна политика за стари клиенти. Та с 2 думи, за мен спад - спрямо мин.година.За догодина ще помисля, още повече чух че от alletours.de са се оттеглили от хотела.Много зле значи това за мен Sad

# 693
  • Sofia, Bulgaria
Момичетата, които сте на морето, има ли почиващи? В сутрешният блок даваха уеб камера на живо от Слънчев Бряг, че то нямаше плажуващи?!
и аз гледах днес един клип в facebook с празни плажове.. странно. аз сега съм във варна, разхождах се до златни и св. констанстин и елен  и  беше пълно

# 694
  • София
Лоша работа, ще търся назад какво сте писали. Нали бяхме в Гърция... та затова не съм и чела
Ние сме 10 дни през август.... а има ли стомашни проблеми сред децата, или? Плажа чист ли е?
Не сме били досега,,, уж знаех че е добре там.. анимацията на български ли е? Добре ще се върна назад да чета... сори

# 695

11 лв вода 1.5 л .... колко "луди" според теб има в Бг?

# 696
    [video][/video]
Давам отзиви за хотел Алгара Бийч-Кранево.
В хотела всичкото безалкохолно е продукт на Кока Кола ,няма пуншове ,няма разредени сокчета или дерби.
Алкохола - забележки нямаме.Вино бяло ,розе и червено без забележки.
Алкохол-български с бандерол .(1качество)На база голямо изпито количество и на другата сутрин (днес),няма никой с главоболие.
Храна - забележки нямаме.
Сладолед Ескимо на клечка.
Количества -огромни. Вечерята е до 21.00 И това не пречеше в 20.40.ч да правят още пица ,изкараха още 3- 4 торти (с пресни ягоди, боровинки, къпини).
Закуската е до 10.00ч. и още в 9.45 се приготвяха яйца ,палачинки ....
Стаите миришат на дърво ,килими, чаршафи баня -всичко свети.
Вежлив персонал - за сега ,даже много .
От хотела дават хавлии за плаж и се сменят на 3 ден срещу карта .(още не сме си ги сменяли)
На плажа до спасителя има шезлонг с-Лекар.Дано да не се налага ,но това допринася за едно спокойствие .
Многоооо отдавна не бях ходила на такъв хотел.Имам база за сравнение ,ходили сме на Мирамар-Обзор ,Риу-Обзор.
Който има въпроси може да пише.
P.S.Ако има нещо нередно ,ще го споделя веднага .
Това е засега .
Поздрави от морето и весело изкарване на тези които ще тръгват.

Здравейте, има ли достатъчно чадъри на плажа,близо ли е до хотелската час ,ресторанта в отделна сграда ли е,въобще много ли се ходи че сме с малко дете.

Днес към 11.30ч имаше около 40 % свободни чадъри и шезлонги .Не знам защо ,но след обяд на плажа няма никой.
Ако сте в хотела ,ще сте близо до ресторанта, ако сте във вилите ще ходите. Базата е голяма, има и голям безплатен паркинг.
Весело прекарване !
Здравейте, не съм била до сега на почивка на северното ни черноморие, но тази година сме се ориентирали към въпросния хотел.Може ли да кажете заслужава ли си сравнително високата цена(съпоставям схотели в Дюни)и водата чиста ли е?Плажа подходящ ли е за по малки деца и анимацията  дали е на ниво?До тук чувам само суперлативи за хотела.

# 697
  • Сф
Удън клок, не съм писала чак много, а и бях още там.Сега съм в Сф и общо взето формирах окончателно последното мнение.Не се настройвай чак негативно.Чисто е.Някои матраци и възглавници просто са за смяна.Душ кабината се откачаше, последните дни и вратата на тоалетната не се затваряше.И подобни подробности.За чадър за 1ва линия към 6.30 се мята хавлия иначе докъм 9.00.Но винаги е било така.Храната се замаскирва със сос( някои ястия) и лично за мен става неизвестен буламач.Не че няма какво да вземеш..но..Темат. Вечери са ок.На някои им харесва много храната( чух )но може би са за 1 път.Ако искаш подробности , на лични или нещо конкретно;
П.п.здрави се върнахме в понеделник, но снощи вдигна висока темпер.детето.Днес сме на лекар или довлекохме нещо или ангина нещо сътворих аз от скрежините в Бургас.За 6 път сме някъде, не сме боледували оттам.сестра ми един път с малкия, именно стомашно изкара ха там, но мина за 1 ден.Но аз избягвам жегите на август.Като цяло- божа работа това с вирусите по нашето море.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 16:23 от PureLove

# 698
Здраейте! Има ли някой, който скоро да е бил в Несебър? Интересуват ме малките туристически влакчета дали все още ги има, с какво разписание се движат, от къде до къде, цена и прочие? Ще съм благодарна за малко инфо или поне да ме ориентирате, къде да потърся информация по въпроса.

Благодаря предварително!

# 699
Здраейте! Има ли някой, който скоро да е бил в Несебър? Интересуват ме малките туристически влакчета дали все още ги има, с какво разписание се движат, от къде до къде, цена и прочие? Ще съм благодарна за малко инфо или поне да ме ориентирате, къде да потърся информация по въпроса.

Благодаря предварително!

Има ги. Стуваха 3 лв в посока на човек миналата година. Сега не знам. Тръгват от стария град и са някъде до Слънчев бряг, но не знам къде точно им е последната спирка. Вечер пътуват доста често понеже е пълно с хора. Напълни ли се влакчето тръгва.  Не знам да има разписание.

# 700
уеб камера на живо можеш да си гледаш и в нета. няма нужда да чакаш тв.

То това е ясно, въпросът ми беше към момичетата, които са на море в момента. Информация от първо лице! 😁
Видно е, че нашето черноморие запада! Но при тези цени и качеството, което предлагат е от ясно по ясно. Спирам за да не спамя.

# 701
  • Пазарджик

Благодаря предварително!
През уикенда бяхме в Несебър. Влакчетата са си там-4лв за възрастни и 1лв за деца до 6г,но разписание не знам.

# 702
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате хотел с хубава детска анимация на български език независимо къде по морето, че се видях в чудо....
И аз имах същите изисквания и резервирах за Белла Виста Синеморец от 01.08. Не сме ходили до сега, но си го набелязвам от две години. Дано ни хареса, отзиви непременно ще дам

Тъй като и за нас е важна анимацията, Белла Виста се очертава като фаворит за догодина😊. За това ще следя отзивите ви. Интересуваме правят ли за закуска палачинки и как стои въпросът  със сладоледа- има ли към ОИ?

# 703
  • Русе
Така. Обещах да дам отзиви за днешната вечеря. Избрахме Рафаело бар енд динър на плажа. Става въпрос за Каваци. Доволни сме. Всичко беше вкусно.
Може би трябваше да напиша това в темата за Созопол, но така и така започнах тук.

# 704
  • Пловдив

Тъй като и за нас е важна анимацията, Белла Виста се очертава като фаворит за догодина😊. За това ще следя отзивите ви. Интересуваме правят ли за закуска палачинки и как стои въпросът  със сладоледа- има ли към ОИ?

миналото лято имаше сладолед от този, който можеш да си сложиш сам във фунийка, палачинки имаше също по спомен, но като цяло храната сякаш не им беше силна страна, поне ние не останахме никак очаровани, единственото хубаво бяха пиците им следобед, понякога ги имаше и на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт