На море в България 2019! - 2

• 49 178
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скрит текст:
Здравейте, дами!
Нашето семейство е в голяма чуденка тази година. Още не сме си резервирали хотел, защото всеки от нас, включително и детето, имаме различни претенции.
Помагайте!!!
Искаме хотел с басейн, ол инклузив, на сносни цени, близо до плажа, без значение от курорта, близо фо централна част, където да можем да си правим вечерни разходки. Хотелът по-скоро да е малък, не от онези огромните.
Благодаря предварително!

Ние имаме потвърдена резервация за Рилена - Китен /отговарям и на Кристал, която ме пита/. Хотелът е малък, предполагам с гости предимно българи, хубав двор, басейн, надявам се децата да си намерят компания за игри. Не съм ходила там, но уж е близо до единия плаж. За съжаление не ми потвърдиха първоначалната дата, до 15 август няма свободни апартаменти.

А! Поправете ме, ако бъркам, но х-л Рилена не е ли до х-л Валена, до автогарата? Което означава, че плажовете и единия и другия не са в особена близост. На около 10-15 минути пеш са.

Не знам дали е до Валена Simple Smile Знам, че е до хотел Кооп, който също заглеждахме /и цените му са много добри/. Ето карта на местоположението.
https://www.google.bg/maps/place/Rilena+Hotel/@42.2317437,27.7701475,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x40a6d2b559a0b2bd:0x2178e0175e70878d!8m2!3d42.2317437!4d27.7723362
Слизало се по стълби, от този хотел разстоянието го водят 300 м., от Кооп - 150 м. Принципно разходка до плажа не ни пречи. Аз много харесвам такъв тип хотели - строени по соц време, с много пространство и зеленина. Миналогодишният комплекс на Св. Влас много ни хареса, страхотно поддържано, но там са предимно руснаци и англичани и без приятелско семейство децата няма какво да правят. Освен това изхранването си е скъпо. А ние сме на етап, че предпочитаме сами да почиваме, засега. И затова търсих хотели с българи предимно. И не исках да сме в лудницата на някое градче или комплекс.

# 91
  • Сф
В началото е Р илената, да до автогарата.И аз мисля че е далеч от плажовете.А май е и на склон за към южния.Просто го задминахме с колата на път към къмпиг Юг на южния и си спомням че някакви хора катереха към хотела.Поправете ме и мен ако бъркам.
П.п.Всъщност Китен не е голям и разстоянията също.

# 92
  • София
Сега го видях Валена - струва ми се не съвсем близо до Рилена.
А южния плаж на Китен много ли е пренаселен? До плажа вероятно ще ходим само сутрин, живот и здраве.
Иначе и хотел Елмар в Китен заглеждах, но дворът е по-малък. Малко по-скъп идва също.

# 93
Елмар е близо до плаж Атлиман Валена не е близо до никой от плажовете.

# 94
Здравейте, Приморско дел Сол далеч ли е от центъра и къде може да се паркира?Някой бил ли е в апартамент/студио на партерен етаж в блокчетата?

# 95
  • софия
Здравейте, Приморско дел Сол далеч ли е от центъра и къде може да се паркира?Някой бил ли е в апартамент/студио на партерен етаж в блокчетата?

Не мога да определя колко е далеч. Хотелът има платен паркинг по 10 лева на ден, на 50м от Дел Сол има и поляна за паркиране, която е безплатна.

Ние бяхме в партерен апартамент, беше просторен и комфортен.

# 96

Не мога да определя колко е далеч. Хотелът има платен паркинг по 10 лева на ден, на 50м от Дел Сол има и поляна за паркиране, която е безплатна.

Благодаря за бързия отговор. Интересува ме дали с дете на 6г. може да се разхождаме до центъра без да се преумори. Беше ли шумно на партерния етаж?

# 97
  • софия

Благодаря за бързия отговор. Интересува ме дали с дете на 6г. може да се разхождаме до центъра без да се преумори. Беше ли шумно на партерния етаж?

Не сме се разхождали, не мога да преценя. Не беше шумно.

# 98
Приморско дел сол е на 10-15 мин. пеш от Общината, ако я вземем за център.

# 99
Благодаря, Кристал!

# 100
Здравейте, дами!
Нашето семейство е в голяма чуденка тази година. Още не сме си резервирали хотел, защото всеки от нас, включително и детето, имаме различни претенции.
Помагайте!!!
Искаме хотел с басейн, ол инклузив, на сносни цени, близо до плажа, без значение от курорта, близо фо централна част, където да можем да си правим вечерни разходки. Хотелът по-скоро да е малък, не от онези огромните.
Благодаря предварително!

https://www.visit.bg/hoteli/rena-club-hotel-3101/

Я виж този, аз съм с резервация за там.

Можете, най-близкия лунапарк е тръгвате нагоре покрай хотел Сиена Палас, завивате покрай Хотел Белица, продължавате направо, минавате хотел Тишина и е първия и най-голям лунапарк в града. Не повече от 10 минути пеша.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 22:13 от AnMary

# 101
Супер! Благодаря!

# 102
Storm, благородно ти завиждам за прекрасния плаж в Слънчев бряг. Хотелът също изглежда перфектно и аз харесвам точно западните части на курорта, защото е тихо, зелено и приятно за разходка.За съжаление аз от 3 години не съм стъпвала в Сл. бряг, поради това че не мога да изминавам дълги разстояния пеш, а там дори да искаш да си плащаш паркинг около плажа няма къде. Всичко е фул от коли на почиващи в хотелите до плажа, дори за тях местата не достигат. Това важи особено за активен сезон.
Ще очаквам да споделиш отзиви.

# 103
  • В планината / На морето
Тук някой ходил ли  е ?
https://complexfichoza.com/gallery.php

# 104
  • София
Записвам се и аз, ако успеем да отидем тази година на море.

Изпратих запитване до Приморско Дел сол. Не знам децата ли пораснаха, цените ли вдигнаха, но всичко тази година ми е много скъпо.

Ще следя темата. Харесаха ми и последните бунгала Фичоза. И до там пуснах запитване.

Общи условия

Активация на акаунт