На море в България 2019! - 2

• 50 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Може ли да кажете какво е разстоянието до плажа на Арапя.Имали скари на плажа.Ние сме с инвалидна количка и миналат година на Приморско. ни беше трудно.Скарите бяха изпочупени.Иначе хотела ни хареса.

От Арапя Дел Сол до плажа с количка ще е трудничко. Има частично скари, но има денивелация и стълби.

----------
Една верига са + Жасмин Китен и Лозенец ризорт. Това по Черноморието.  В Банско имат още един от веригата.

Home Care Hotels
Black Sea Star в Градина е също техен и храната е по-зле от Арапята.

# 271
  • Сандански

От Арапя Дел Сол до плажа с количка ще е трудничко. Има частично скари, но има денивелация и стълби.

За денивелацията не разбирам, но стълби има ако минеш оттам, ние не сме минавали през стълби, а от хотела до плажа само по асфалта и след това има скари, точно отстрани на чадърите на Арапя дел Сол.

# 272
Миналата година бяхме в Блек сий стар и мога да кажа,  че храната беше далеч от лоша. Да, по- ограничена, но в никакъв случай лоша. След нас ходиха и други съфорумки,   които потвърдиха моето мнение. Не знам кои години сте почивали там, но видимо има промяна и то в положителна насока.

# 273
Благодаря за отговорите   Ще решаваме в последния момент ако въобще отидем.

# 274
  • Сандански
Миналата година бяхме в Блек сий стар и мога да кажа,  че храната беше далеч от лоша. Да, по- ограничена, но в никакъв случай лоша. След нас ходиха и други съфорумки,   които потвърдиха моето мнение. Не знам кои години сте почивали там, но видимо има промяна и то в положителна насока.

Благодаря, а сладолед и скрежина има ли като в Арапя и Приморско.

# 275
Миналата година бяхме в Блек сий стар и мога да кажа,  че храната беше далеч от лоша. Да, по- ограничена, но в никакъв случай лоша. След нас ходиха и други съфорумки,   които потвърдиха моето мнение. Не знам кои години сте почивали там, но видимо има промяна и то в положителна насока.

Благодаря, а сладолед и скрежина има ли като в Арапя и Приморско.

Онази година нямаше. За тази не знам.

# 276
  • София
Здравейте.
Резервирахме за Белла Виста Синеморец тази година, но чак за септември, защото ще сме с бебе на 8 месеца.
От доста години го заглеждам хотела, но преди не предлагаха апартаменти, после ми дадоха много висока цена, след това пък нямаше места. Дано ни хареса.
По темата нисък-висок сезон за мен цената в нисък е такава заради рисковото време, по-слабата посещаемост на хотелите и все още полу-замрелите морски градчета, А не защото се предполага да те изхранват с пържени картофи и ориз и предлагат ниско качество на услугата.
Преди почиваме юни - първата половина, защото не беше пренаселено и цените не бяха тройно надути.
Но откакто баткото порастна и учи до 15 юни, вече няма как.

# 277
Кристал, тъй като резервирахме почивка за същия хотел, в който си, би ли споделила впечатление относно плажа и морето - чист ли е пясъкът, морето плитко ли е, каменисто ли е? Детският басейн как ти се струва? Каква е цената на wi-fi в апартаментната част - разбрах, че се плаща отделно, вероятно на ден.

# 278
Здравейте.
Резервирахме за Белла Виста Синеморец тази година, но чак за септември, защото ще сме с бебе на 8 месеца.
От доста години го заглеждам хотела, но преди не предлагаха апартаменти, после ми дадоха много висока цена, след това пък нямаше места. Дано ни хареса.
По темата нисък-висок сезон за мен цената в нисък е такава заради рисковото време, по-слабата посещаемост на хотелите и все още полу-замрелите морски градчета, А не защото се предполага да те изхранват с пържени картофи и ориз и предлагат ниско качество на услугата.
Преди почиваме юни - първата половина, защото не беше пренаселено и цените не бяха тройно надути.
Но откакто баткото порастна и учи до 15 юни, вече няма как.

Здравейте!
От 25 юни сме в Бела Виста. За втора поредна година! Ще Ви хареса - сигурна съм Simple Smile

# 279
Здравейте, аз също имам резервация за Приморско дел сол през м. Август. Любопитна съм за чистотата в хотела, анимацията, шезлонгите на плажа достатъчно ли са, самия плаж как? Всякаква информация би била полезна.

# 280
  • София
Аз определено съм от крайно Непретенциозните хора, може би защото знам каква цена плащам и никога не е от високите или просто се настройвам положително и аз не знам, но винаги си тръгвам доволна. После вече след като премисля установявам някакви неща дето са били  кофти. Рядко препоръчвам хотел на приятели.
В Албена примерно колкото и да съм влюбена крака ми няма да стъпи с тая гъч на плажа. Това ме побърква.

В ММЦ миналата година много ми хареса и ако не ми беше любопитно да видя и други хотели почти сигурно бих се върнала пак там. А е с брутално лоши отзиви!
На мен ми хареса свободата, въздуха между хората, хубавия плаж, това че имаше много деца, храната ми хареса, всичко ми хареса.

# 281
Здравейте, аз също имам резервация за Приморско дел сол през м. Август. Любопитна съм за чистотата в хотела, анимацията, шезлонгите на плажа достатъчно ли са, самия плаж как? Всякаква информация би била полезна.

В понеделник се настанихме.  Вчера почистиха стаята, а днес са ни сменили чаршафите. Шезлонги? Хм...За мен в пик сезона ще са недостатъчни край басейна , а за плажа да не говорим.

# 282
Здравейте мами!
Препоръчате хотел  Ultra All inclusive. Основните неща, на които държа да:
- детска анимация на български език;
- храна;
-чадър на плажа;
-чистота;
-местоположението да е близко до плажа.

# 283
  • пак там
Хотела как да е, в активен сезон Арапейката е проблема на Арапята SmileySmileYum

Това какво трябва  да значи? Подробности може ли?

Другото няма да го цитирам дори.

# 284
Snow_sn , Грифид Арабела на Златни пясъци отговаря на всичките ти условия, като правя уговорката, че отзивите ми са от 2014г. Мисля обаче, че си поддържат нивото. Въпреки, че вече приключих с ОИ пак бих почивала там, но ММ  категорично отказва заради дрес кода в а-ла-карт ресторантите.

Общи условия

Активация на акаунт