На море в България 2019! - 2

• 49 816
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Пързалките са детски, Ваша милост няма да може да се пусне по тях Simple Smile

Аз пък, точно такива пързалки обичам, като тази като дъгата най-вече. Със сина ми се състезаваме (аз съм 85 кг тюлен).

# 601
Да, ама падаш на 35-40см, може да заболи Simple Smile))

# 602
  • София
Storm76, ти в Блу Меджик ли си или Сънрайз?

# 603
  • На зелено
Здравейте,

Някай има ли пресни отзиви за Еврика Бийч Клуб в Сл.бряг?

# 604
  • В.Търново
Благодаря много за снимките!!!!!Красота!!!
А вярно ли е, че при Блу Меджика има насипан пясък в морето, за да не е толкова дълбоко?

# 605
  • пловдив
Ние резервирахме Сънрайз за август. В Блумеджик май няма апартаменти или съм се заблудила.

# 606
Storm76, ти в Блу Меджик ли си или Сънрайз?
Нито на едно от двете места, просто цитирах със снимката и казах, че ми харесват такива пързалки. В 30-40 см не съм се пребивала, но на детските пързалки миналата година в Равадиново за малко да се удавя (при приземяването нагълтах яко вода).

# 607
  • София
Ние резервирахме Сънрайз за август. В Блумеджик май няма апартаменти или съм се заблудила.
Няма, точно по тази причина и ние сме в Сънрайз!

# 608
Здравейте аз съм нов потребител бих искала да ви помоля някой ако е ходил скоро на Каваците или на Смокиня да ми отговори дали има хубави бунгала там.?Ходили сме преди много години тогава беше приятно а сега незнам.Много е оскъдна информацията в интернет.Благодаря предварително!

# 609
aiwabg, морето как е пред Сънрайз? Дълбоко ли е? Ние сме средата на юли там. Много хубави снимки. Вече нямам търпение.

# 610
Ами море като море, но не е като Златна рибка и Каваци

# 611
  • софия
Относно Белла Виста : предстои ми заплащане по офертата за икономична стая 2+1. Прочетох коментарите,но имам ден да премисля, та с мм до сега не сме ходили в такъв тип хотел,тъй като той не е привърженик на all incl. и т.н. Разбрах,че въпросните стаи са на партер,но дали няма да се окажат супер малки...ако някой има информация дали би споделил... В Синеморец не сме били, но ми казаха ,че няма къде да се разхождаш,та се чудя ще ни е достатъчно ли само пребиваването в комплекса. За жалост, не ми попадна друг хотел с подобни условия и 750 лв за 5 нощувки, ако вие ме насочите би било чудесно,защото много ми се иска и на мм да му хареса

Момичета, дайте отзиви за Сънсет бийч, Лозенец. Наши приятели предлагат да отидем на второ море там, но имам известни съмнения, незнам дали са основателни.

И от миналата година има отзиви,че е зле, но преди две години беше супер по-зле....Нулева хигиена, кошмарна храна, басейн, на който е целодневно сянка....

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 14:57 от AnMary

# 612
  • пловдив
Благодаря много, отказваме се 🤙

# 613
Относно Белла Виста : предстои ми заплащане по офертата за икономична стая 2+1. Прочетох коментарите,но имам ден да премисля, та с мм до сега не сме ходили в такъв тип хотел,тъй като той не е привърженик на all incl. и т.н. Разбрах,че въпросните стаи са на партер,но дали няма да се окажат супер малки...ако някой има информация дали би споделил... В Синеморец не сме били, но ми казаха ,че няма къде да се разхождаш,та се чудя ще ни е достатъчно ли само пребиваването в комплекса. За жалост, не ми попадна друг хотел с подобни условия и 750 лв за 5 нощувки, ако вие ме насочите би било чудесно,защото много ми се иска и на мм да му хареса

Здравейте! Стаите не са на партер и не са малки. Тази,която ми показаха,е с нормални размери и се води на 3 етаж (на снимката се вижда на какво разстояние е от земята). Ние също не сме привърженици на постоянно стоене в хотела,но тук не скучаем. Анимацията е на много високо ниво. През деня постоянно нещо се прави. Късният следобяд почиваме 1 час и след вечеря пак има шоу,на което се събират много хора. Относно Ол Инклузива - всяка вечер е тематична, откакто сме тук. На всяко хранене има по един вид риба. Днес за обяд имаше акула.

Всеки има различни критерии и очаквания. Не искам да подведа някой, затова съм толкова подробна Simple Smile

# 614
За мен морето на Сънрайз е дълбоко, поне става дълбоко още в началото, ако това се има предвид. Въпреки това ходим няколко години там и сме с малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт