Били ли сте на астрологична консултация?

• 73 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Аспектите на слънцето и луната дори и разходящи и с повече от 8 градуса орбис си действат с пълна сила. Във ведическата карта ще си е налице тази опозиция. Още повече, че сатурн ще е в собствен знак.
Бих предпочела малко по-късно дата в началото на април, когато луната ще е в стрелец.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 14:19 от Greene

# 646
На 25- ти Луната получава чудесен аспект от Юпитер. Сатурн си е в свой знак, Луната - също, в зависимост от домовото разпределение, картата може да получи добър баланс.
 В началото на април вече луната е намаляваща и се формира Кала сарпа Йога, която се води една от най- разрушителните комбинации, считам, че при възможност, е добре да се избегне.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 14:28 от Катерица

# 647
При Луна в Стрелец, ако не е в последните няколко градуса на знака, ще се заформи конфигурация, която според каноните на Джьотиш далеч не е по-добра от опозиция на силна Луна със Сатурн и Юпитер.
Луна в сидерален Скорпион в съвпад с Кету и в опозиция с Марс/Раху. Хем слаба, хем поразена във ведическата карта. Това далеч не е по-малкото зло, напротив.

Ако се измести в края на тропически Стрелец, разходящите аспекти също ще важат, нали? Орбисът за Луната е 12 градуса. Опозиция с Марс и квадратура с Меркурий. И това не е оферта, особено от гледна точка на менталността.

Но каквото такова, няма "идеална" дата. Отхвърлиха и Луна в Рак, тъй като тогава не е препоръчително да се оперира утробата според правилата на медицинската астрология. След Луна в Дева имаме Луна във Везни, т.е. предстои пълнолуние, което също не е препоръчителна фаза за хирургични интервенции.

# 648
Да, така е. Тогава Луна във везни ми се струва като най-подходящ вариант - примерно на 29 март преди обяд - в картата ще има само хармонични аспекти /изключвайки квадрата сатурн/уран/, голям въздушен тригон с Луна, Марс и Юпитер/Сатурн. Ще е подмината опозицията със Слънцето. И няма да има Кала сарпа йога.

# 649
И аз съм за Луна във Везни, а и тя попада в хубави накшатри.
Незнайно защо пълнолунието е спечелило лоша слава сред западните астролози. Във ведическата астрология това е една от най-силните и добри фази, когато Луната се изпълва със светлина. По-скоро от медицинска гледна точка не я препоръчват тази фаза. Но като се замисля колко спешни секциа се случват при такава фаза и без усложнения...

А за Кала сарпа йога имате ли наблюдения доколко наистина е вредоносна в индивидуален натал? Струва ми се, че повече вреди носи от гледна точка на Мунданна астрология, ако се заформи такава конфигурация в някоя събитийна мунданна карта.

# 650
Да, така е. Тогава Луна във везни ми се струва като най-подходящ вариант - примерно на 29 март преди обяд - в картата ще има само хармонични аспекти /изключвайки квадрата сатурн/уран/, голям въздушен тригон с Луна, Марс и Юпитер/Сатурн. Ще е подмината опозицията със Слънцето. И няма да има Кала сарпа йога.
Така като сме на тази тема 1.12.2021г. подходящо вреве ли е да се роди дете? Или е по подходящо 15.04.2022г.? Коя от двете дати е по благотворна откъм аспекти.

# 651
Планираш бременност ли? С идея детето да е със слънчев знак стрелец или овен? Това да си правиш планове не е лошо, но дали те ще се реализират на практика? Може да се окаже трудна работа. Много двойки правят опити с години и не се получава. Дано при теб няма проблеми и успееш да реализираш това, което искаш.
И двата периода имат предимства и недостатъци. Април' 2022 двете благотворни планети - Юпитер и Венера вече ще са в  собствен знак /риби/.

# 652
Sotis, да, имам наблюдения за Кала сарпа Йога. С хора, притежаващи тази йога. Много силно проявена.

На 29.03  картата е  хубава. : -) Няма и планети в Аштамамша, докато на 25- ти цели три лични планети са в Аштамамша.
Скрит текст:
Аз имам пет планети , включително Луна, която ми е АК в Аштамамша и знам колко драматично се чувстват тези влияния.

# 653
Наскоро излезе присъдата за бащата, който уби жена си и дъщеря си и се сетих и за майката, която уби двете си деца...И се чудя как ли това е изразено в картата на децата, къде е луната и ...

# 654
А за Кала сарпа йога имате ли наблюдения доколко наистина е вредоносна в индивидуален натал? Струва ми се, че повече вреди носи от гледна точка на Мунданна астрология, ако се заформи такава конфигурация в някоя събитийна мунданна карта.
Аз имам само една позната с Кала сарпа йога. Досега не съм обръщала внимание на тази йога в картата й, защото и без нея  в раши има трудни аспекти. Знам, че е имала една продължителна връзка 9-10 години /скоро ще стане на 40/, която се разпада поради изневяра от страна на мъжа. Няма деца, вероятно е имала проблеми и по темата с забременяването. Съдя от някои емоционални реакции, но не знам подробностите.

# 655
Планираш бременност ли? С идея детето да е със слънчев знак стрелец или овен? Това да си правиш планове не е лошо, но дали те ще се реализират на практика? Може да се окаже трудна работа. Много двойки правят опити с години и не се получава. Дано при теб няма проблеми и успееш да реализираш това, което искаш.
И двата периода имат предимства и недостатъци. Април' 2022 двете благотворни планети - Юпитер и Венера вече ще са в  собствен знак /риби/.
Планирам аз, досоркото изобщо това е възможно, че каквото мислила мишката, котката го развалила. По- скоро, ме интересува някакъв добър период, от 1 декември нататък до към кроя на 2022г. Ако изжбщо това може да се каже, кой период ще е добър.

# 656
  • Варна
Здравейте!По препоръки от няколко потребители, тук във форума, се спрях на Димитър Кожухаров - Варна.Препоръчвам с две ръце- детайлен и много точен.

# 657
Здравейте, прочетох доста страници от темата, досега не съм посещавала астролог, но май се спрях на Илиана Магерова, но тъй като нейните контакти тук са от преди няколко години, дали някой има представа актуални ли са или имате ли актуални нейни контакти, които да ми предоставите. Благодаря предварително.

# 658
Заяждаше се преди малко под една публикация на Адриана Вотей , с  жена изразила мнение на Павел Глоба, явно няма достатъчно работа /Магерова/

# 659
Не бих препоръчала Магерова, прехвалена е определено.

Общи условия

Активация на акаунт