Били ли сте на астрологична консултация?

• 74 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Този вариант е за тези, които си имат някакво понятие от астрология. То ако този, който се интересува от астрологичен анализ,  можеше сам да си направи синастрия, едва ли ще потърси астролог. Слънцето и неговия управител, може да му е някакъв ориентир. Каква тема може да освети, постави на дневен ред,  астролога в личната му рождена карта. В зависимост от рождения потенциал на питащия в тази насока.

Между другото с повечето ми клиенти, без да е правен никакъв синастричен подбор, често имаме съвпадения .

То е така като цяло. С всички хора, с които се срещаме. Има синхрон, резонанс. Според периода. Май че по-скоро инстинктът избира безпогрешно, това което му е нужно.

В такъв смисъл не е нужно да си астрологичен виртуоз, по-скоро да докосваш индивидуално правилните струни.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:50 от starinthenightsky

# 541
Имала съм единични случаи, с чиито карти нямаме синхрон. Ами не бих казала, че това пречи на анализа. Няма обаче и кой знае каква комуникация с клиента. От тях да е имало 1-2 малко по-проблемни, не повече. Но аз разбирам, че няма лично отношение – те и в живота са такива, това се вижда в наталната карта. Дори е първото, което забелязвам, и ми светва червена лампичка. Никога не съм отказвала консултация заради "неподходяща" синастрия.

# 542
Здравейте, можете ли да ми препоръчате астролог, който да изготви хороскоп в писмен вид? Ясно ми е, че е доста трудоемко, но на този етап нямам възможност да отделя необходимото време.

# 543
Не съм била,но много бих искала!Нещо хич не се разбираме с живота ми в тази Вселена,интересно ми е така ли ще бъде до края на дните ми,как ще се развие,какво още да очаквам ще свърши ли този период някога?Не знам и къде да открия надежден астролог?
Вие сте запознати,колко според вас е нормално да струва тази услуга?Защото виждам и космически суми,които за мен не си заслужават.Но аз си падам малко и Тома Неверни,но това е друга тема.

# 544
Според мен, всеки астролог сам си преценява и позиционира на пазара.

Но цената според мен не е определяща и че има кой знае каква връзка между цена и качество.
Димитър Кожухаров например има по-ниска цена от средната, но съм по-доволна от негова колежка, която ми взе тройна цена.

# 545
Здравейте, можете ли да ми препоръчате астролог, който да изготви хороскоп в писмен вид? Ясно ми е, че е доста трудоемко, но на този етап нямам възможност да отделя необходимото време.

Една устна консултация е средно между 1 и 1,5 часа, някои астролози изпращат и аудиофайл, без да е нужно да се организира лична среща. Ако си поръчате консултация в аудиоформат, после може просто я прослушате, не отнема много лично време.

При изготвяне на писмен хороскоп работата е много повече, всичко е много по-подробно и цените съответно трябва да са двойни, но рядко са. Повечето клиенти не правят никаква разлика между писмен анализ и устна консултация.

# 546
Била съм, да. Никак, никак не останах доволна. Астрологът каза неща, които така и не се случиха. Бяха посочени конкретни дати за събития, но уви... Нищо такова. Анализът беше на тема "Партньорски анализ". Няма как да опиша разочарованието си и очакванията, които имах...

Апропо, астрологът редовно пише тук в темите за астрология.

# 547
В интерес на истината имате малко по-трудна карта що се отнася до тази сфера. То и аз съм тъй, ние сме връстници. Обикновено в такива случаи се търсят компромисни варианти. Това, разбира се, не означава съвсем да си свалиш летвата. Но за себе си като знам, че съм "тежка гемия", не се самозалъгвам, че една краткосрочна прогноза може да ми преобърне живота. За Вашия случай не съм наясно какъв е – дали консултацията е била във връзка с потенциален партньор, т.е. някой конкретен мъж, който вече се е появил в обкръжението Ви, или ориентирана към прогнозиране на точното време кога евентуално такъв може да се появи. Във втория случай наистина е сложно да се прогнозира. Понякога идват шансове, които ние не оценяваме като такива и ги пропускаме. Казвам го и от личен опит, не само като астролог.

# 548
Sotis, имаш ли представа защо някои астролози не предлагат устен анализ, а само писмен при положение, че писменият е много по-трудоемък?
Срещала съм доста такива..

# 549
В интерес на истината имате малко по-трудна карта що се отнася до тази сфера. То и аз съм тъй, ние сме връстници. Обикновено в такива случаи се търсят компромисни варианти. Това, разбира се, не означава съвсем да си свалиш летвата. Но за себе си като знам, че съм "тежка гемия", не се самозалъгвам, че една краткосрочна прогноза може да ми преобърне живота. За Вашия случай не съм наясно какъв е – дали консултацията е била във връзка с потенциален партньор, т.е. някой конкретен мъж, който вече се е появил в обкръжението Ви, или ориентирана към прогнозиране на точното време кога евентуално такъв може да се появи. Във втория случай наистина е сложно да се прогнозира. Понякога идват шансове, които ние не оценяваме като такива и ги пропускаме. Казвам го и от личен опит, не само като астролог.

Сотис, това за мен ли се отнася?  
Ако е за мен, то същият този астролог така е прогнозирал и на още две момичета тук. Сигурно и техните карти са по-трудни...
За каква летва говорим? Та аз в целият си съзнателен живот до сега съм имала връзки по-малко от пръстите на едната ми ръка! Просто това е положението. не съм затворен и свит човек, обичам да се събирам с приятели,  обичам социалният живот...
Консултацията беше ориентирана към конкретен мъж, който се беше появил преди повече от година.
И колко да ми е трудна картата...?
Вие правихте хороскоп на моя близка по същата тема, пък и нейната карта не е лесна, доколкото знам.

# 550
  • София
Stefek78, моля те спри да обсебваш всички теми за астрология с този твой толкова "трагичен" опит с този астролог. Изключително неприятно е.

Не стига, че страшно много хора тук ти обърнаха внимание и ти споделиха мнения, и ти обясниха и професионално как стоят нещата, ами ти не чуваш и продължаваш. Какво искаш повече? Така темите се размиват и вместо да си говорим неща, които са интересни за повечето потребители, ти пишеш и се тюхкаш навсякъде, защото хороскопа ти не се е сбъднал. Егати...

Не ти вярвам вече, правиш няква антиреклама ли? Бъди смела и кажи, кой е този толкова ЛОШ астролог, който пише тук, за да не ходи никой при него и се спри най-после.

Ужас!

# 551
Иска ми се форумът да има опция за надпис, който се движи по екрана на всички теми за астрология. И на него да пише: "Астролозите не са врачки."

# 552
Sotis, имаш ли представа защо някои астролози не предлагат устен анализ, а само писмен при положение, че писменият е много по-трудоемък?
Срещала съм доста такива..

За мен лично има много фактори. По принцип по време на устна консултация астрологът говори, а клиентът слуша. Но има приказливци, които искат непрекъснат диалог, и така губиш концентрация. Аз лично, вляза ли в режим приказки, започвам повече да слушам отсрещната страна и мозъкът ми изключва. На тишина и спокойствие, необезпокояван от никого, можеш да направиш много по-задълбочен и детайлен анализ. В повечето случаи всички тези детайли не може да се изговорят във формат на устни консултации, някои неща просто трябва да бъдат записани черно на бяло. Особено ако се дава конкретна периодика, а там има раздробяване на много подпериоди и всеки се описва – какъв е, какви резултати да се очакват... Освен това така могат да се разгледат в пъти повече техники, да се изпипа всеки детайл така, че да си сигурен. Разбира се всичко това предполага в пъти повече работа и по-малко обслужени клиенти, а разлика в заплащането няма. И никой клиент не осъзнава, че фактически за същите пари получава два-три пъти повече.

Ако един астролог иска да работи на поточна линия и да изкарва наистина добри пари от консултантска дейност, това неизбежно ще го принуди да прави устни консултации. В повечето случаи и качеството пада, когато такива консултации се правят без предварителна подготовка по наталната карта на клиента, без предварителна проверка на часа, без настройване на картата по минали събития и т.н. Има и съвестни колеги, които не импровизират, вземат предварително всички необходими данни и се готвят за консултацията. Въпрос на късмет е да попаднете на такъв астролог.

Консултацията беше ориентирана към конкретен мъж, който се беше появил преди повече от година.
И колко да ми е трудна картата...?

Синастрично ли са разгледани нещата – при Вас и при мъжа?

Ами точно така – има по-проблемни и по-безпроблемни карти, в една или друга житейска област. И това може да се види, ако астрологът наистина си разбира от работата. Аз съм жив пример за трудна карта и си го признавам.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 23:27 от Sotis

# 553
Аз мога да споделя опит с Мира Кунева. Доволна съм.
Казвам предварително за каква консултация искам да се запиша и така.  Не съм давала лични данни предварително. Това не знам дали е добро или лошо,  но досега съм имала две консултации, предстои ми трета.

Аз също съм любител, но още съм само на четенето и на проследяване на различни неща в наталната си карта. Толкова много неща ми се изяснява, откакто започнах да се опитвам да проследявам събитията, хората, които са били в тях, годините ... Направо е шокиращо на моменти.

# 554
  • SF
Необходима е обратна връзка. Така просто да гледам карта, да говоря и да се записвам, има опасност "клиентът" да не се припознае в нищо от това, което казвам, но по-вероятно е и да не го разбере.
Поглеждала съм картите на хора, които познавам твърде добре. Знам, например, че много трудно взимат решения, или имат финансови затруднения, или не се разбират с партньорите си и имат проблеми. Когато това се "види" и в картите им, изненадващо за мен, тези неща започват да се отричат и да ме заливат с примери за много лесно взети решения (аз съм била свидетел и знам, че няма такова нещо), чудесни взаимоотношения, разбирателство... А се познаваме добре и мога да им правя анализ и без да им гледам картите. Но после могат да минат в темата и да напишат, че съм кофти астролог. Simple Smile
И другият момент е, че много хора отиват с нагласата да чуят точно това, което им е необходимо. Ако са замислили да се женят и се усещат влюбени, "изчакай, не е моментът, поживейте още малко без подпис", едва ли ще се хареса и едва ли ще бъде взето под внимание. Същото е и с покупка на жилище, започване на работа... - "ама не е за испускане!"
Дори за един ретрограден Меркурий не искат да изчакат да премине, ако са си харесали кола, лаптоп на оферта.
Ами... добре.

Общи условия

Активация на акаунт