Били ли сте на астрологична консултация?

• 74 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Ето това е първото интервю което гледах с нея https://youtu.be/S5AsriDJG3E
 Реших да видя и други клипове, ама на много от тях говореше за християнство. Аз лично си умирам да отида при Ванеса Виденова, обаче тя не приема сега Sad нейния ютуб канал е причината защо се запалих по астрологията.

# 526
Силва Дончева е дъновистка, това направление се води "езотерично християнство".
Ако не искате да Ви се говори за вяра и религия, моят съвет е да избягвате астролози, които са към Бялото братство. Много смесват астрологията със сектантски разбирания. Аз лично не бих понесла да ми се изнася проповед по време на астрологична консултация и да ми се говори за Христовия дух. Нищо лично, но не бива така да се смесват нещата.

При Ванеса ще получите астропсихологически прочит по планета в знак, което си е много повърхностно. За прогностика и ректификация, за прецизен тематичен прочит просто забравете – това не влиза в компетенциите на астропсихолозите. Всъщност, ако астрологията Ви интересува само на ниво "психологически портрет", и астропсихолог ще свърши работа. За нещо по-сериозно търсете Астролог, изборът зависи от предмета и фокуса на консултацията.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 23:57 от Sotis

# 527
Аз си бях предположила, че не е от главните видове християнството, защото съм чувала, че практикуването на астрология се води witchcraft, а те религиозните хич не си падат по вещици Smiley

Ами в такъв случай вие кой бихте ми предложили да посетя?

# 528
Религиозните се намърдаха и в астрологията вече... кошмар пълен. Бих платила, за да не я слушам, предварително трябва да е ясно това, че смята да използва астрологията като платформа, за да си проповядва и насажда религиозните убеждения.

# 529
Кожухаров ли не приема, а праща хороскопа по аудиофайл? И много абстрактно говори. Ако е той, имам хороскоп от него за миналата година - още като го направи всичко беше като да не е за мен, както и показа годината. Просто все едно за друга дата и час говореше... Ходих 2 пъти при Джина, обаче 2рия път беше нещо като полу-агресивна лекция по морал, та не мисля да повторя. И съм отново в търсене на добър и нормален астролог🤨

# 530
Димитър Кожухаров приема във Варна, ако Ви се пътува. В такъв случай бихте имали шанс да се уговорите за лична среща. Повечето астролози работят по този начин – аудиофайл или консултация в реално време по скайп, вайбър и други средства за онлайн комуникация. Лични срещи, тип приказки с кафето, се уговарят само ако сте в града им.

Щом традиционен астролог Ви се е сторил абстрактен, представям си какво ще е с някой, който практикува съвременна астропсихология. Там конкретиката клони към нула. В стила на Кожухаров е да се отклонява в много обяснения, в това отношение има невероятен талант за лектор. Той използва сидералния Зодиак и може би това е причината клиентите да не се разпознават в психологическия профил. Този Зодиак работи за малко по-високи цели.

Препоръките за конкретен астролог зависят от вида консултация и от темата, които са необходими на клиента.
За психологически профил и пространни разговори без конкретика ще свърши работа някой астропсихолог, за конкретен и прогностично ориентиран анализ – класически/традиционен астролог или ведически астролог, последният ще се справи добре и с т.нар. кармичен анализ.

# 531
Задайте конкретен въпрос. за да получите конкретен отговор. Иначе всеки астролог може да Ви се стори, че говори общи приказки, абстрактно.

# 532
Права е Стар – на консултация се ходи с конкретни въпроси и теми за разглеждане. За по-любопитните и интересуващите се на повърхностно ниво се изготвя "психологически профил", нищо повече (най-сладката работа за повечето астролози – хем не изисква кой знае какви познания, хем е с по-ниско ниво на отговорност).

Затова вече никога не правя общи прогнози, без никакъв фокус. Особено за нови клиенти, чиито карти не познаваш, не си ги изследвал тематично, не си ги наблюдавал как работят във времето... В такъв случай не можеш да нацелиш събития по всички сфери от живота, а и далеч не всяка година е събитийна. В живота на всеки човек има периоди, понякога от по няколко години, когато почти не се случва нищо. Така че ако искате по-обща прогноза, ще получите и повече общи приказки.

# 533
Ето това е първото интервю което гледах с нея https://youtu.be/S5AsriDJG3E
 Реших да видя и други клипове, ама на много от тях говореше за християнство. Аз лично си умирам да отида при Ванеса Виденова, обаче тя не приема сега Sad нейния ютуб канал е причината защо се запалих по астрологията.

И аз от Ванеса много съм научила.
Бих ти препоръчала Хули Леонис, предвид това, което търсиш (свързано с кармата). Не знам обаче дали приема лично в момента предвид пандемията.

Димитър Кожухаров начинаещ в астрологията едва ли би го разбрал напълно, да, но пък затова е много много интересен.

# 534
Като за начинаещи може и Антоанета Салфидж да свърши работа.
Тя също е астропсихолог, но поне съм чувала добри отзиви за нея – правела добър психологически портрет. Но отзивът е от човек, който към въпросния момент от време е бил съвсем начинаещ, а такива лесно се впечатляват дори от по-елементарни трактовки.

На прогностика и конкретика се дънят, то е ясно. Там се изисква работа по други методи, повечето от които не се изучават и преподават у нас, иска се сериозно четене и на по-научно ниво. Антична/традиционна астрология няма да ви свърши кой знае каква работа, ако търсите психологически профил, тя е събитийно и предсказателно ориентирана. Комбинация от прецизен психологически портрет с добра познаваемост на прогностика има при ведическата астрология. Тя може би е единственото направление, което се справя еднакво добре и с анализ на характера, и с прогностичната част.

# 535
Права е Стар – на консултация се ходи с конкретни въпроси и теми за разглеждане. За по-любопитните и интересуващите се на повърхностно ниво се изготвя "психологически профил", нищо повече (най-сладката работа за повечето астролози – хем не изисква кой знае какви познания, хем е с по-ниско ниво на отговорност).

Затова вече никога не правя общи прогнози, без никакъв фокус. Особено за нови клиенти, чиито карти не познаваш, не си ги изследвал тематично, не си ги наблюдавал как работят във времето... В такъв случай не можеш да нацелиш събития по всички сфери от живота, а и далеч не всяка година е събитийна. В живота на всеки човек има периоди, понякога от по няколко години, когато почти не се случва нищо. Така че ако искате по-обща прогноза, ще получите и повече общи приказки.

Ами аз си бях с много конкретни въпроси за работа и здраве. За здравето каза "Аааа ще има сериозен проблем...ааа, чакайте, само ще ви стресне". Аз съм с няколко хронични проблема, все сериозни, никак не ме ориентира какво трябва да ме стресне, щото по принцип съм в стрес. За работата каза "Много работа, много труд и няма да ви оценят, всичко трудно ще става", а точно пък тази година съм се чувствала най-ценена в целия си трудов живот и съществено ми вдигнаха заплатата и ми беше по-леко от предходната. Та... не знам, на мен той не ми вдъхна доверие.

# 536
За здравна прогноза, ако наистина държите на по-компетентно мнение, бих препоръчала само медицински астролог, който това специализира и има нужните компетенции. Тогава ще си спестите някои разочарования от общи приказки. Да практикуваш медицинска прогноза без нужните познания е риск – както за астролога, така и за неговите клиенти. Повечето колеги, забелязвам, са всеядни и не отказват никакви консултации, дори ако имат недостатъчни познания в областта. Навсякъде по света специалистите се профилират – така е при лекарите, при юристите и при друг тип експерти. Защо да не се профилират и астролозите? За мен проблемът е в Егото – повечето колеги смятат, че колкото повече дялове от астрологията успеят да обхванат, дори ако е едно към гьотере, толкова по-реномирани специалисти ще са. А и така не губят клиенти, препращайки ги към по-профилиран колега. Напротив – така се губят и клиенти, и доверие. Жалко, че не го осъзнават.

# 537
Здравейте.

Направих си профила специално да пиша в тази тема. Живея в Германия, но съм в София до февруари. Никога не съм била при астролог и се чудя, дали мога да си запиша час при някой за времето докато съм тук. Искам като цяло да ми се разкаже за картата, но имам и по-конкретни въпроси по тема връзката ми и бъдеща кариера.

Търсете го индивидуално подходящ. Къде на шега, къде на истина, потърсите си астролог със Слънце в същия този зодиакален знак, в който се намира първия, десетия или седмия Ви дом от Вашата рождена карта.  С каквото във Вашата карта свързвате местоположението на Слънцето и символиката на планетата управител на Слънцето на астролога, в тази сфера, символика, е възможно да е подходящ избор.

# 538
Дотук добре. А колко астролози ще си споделят наталната карта с клиента? Особено с клиент, който е абсолютен лаик. Клиентът ли ще оценява картата на астролога? Ще я тълкува като дяволът Евангелието.

Между другото с повечето ми клиенти, без да е правен никакъв синастричен подбор, често имаме съвпадения – преобладават еднакви Асценденти, планети по оста АС/ДС при мен, планети в знака на моята Луна или в отсрещния, планети в знака на моите Лунни възли. Дори е имало точни съвпади по градус – Луна/Асцендент,  Слънце/Асцендент. Никога не са се интересували аз коя зодия съм, но такива синастрични връзки са налице.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:24 от Sotis

# 539
Все пак Астрологията е умствена дейност, и като такава е важно как е поставен Меркурий в картата на астролога, докато Слънцето е Светило, естествен сигнификатор е на съпруг, баща, началник...Едва ли има такова значение за професионалните качества на астролога.

Общи условия

Активация на акаунт