Били ли сте на астрологична консултация?

• 75 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моля препоръчайте астролог за прогноза относно работа/кариера
Но да мога да се добера до него, че ми е спешно/ пробвах преди време почти никой не ми вдигна тел., или уговорките са толкова сложни, че ти се отщява/
И да е на разумни цени. Прочетох за тарифи по 300 лв. Сигурно си заслужава но не мога да си позволя повече от 100-120
Благодаря и бъдете здрави

# 511
Но да мога да се добера до него, че ми е спешно/ пробвах преди време почти никой не ми вдигна тел., или уговорките са толкова сложни, че ти се отщява/
И да е на разумни цени. Прочетох за тарифи по 300 лв. Сигурно си заслужава но не мога да си позволя повече от 100-120

Димитър Кожухаров! Страхотен специалист и съвсем различен от другите астролози.

# 512

Илияна Магерова

# 513
  • София
А координати на Кожухаров и Магерова може ли?

# 514
# 515
Била съм за професионален  хороскоп при Titania от форума и съм доволна.
Даже синастрия с шефа ми направи (знам му данните Sunglasses).

# 516
Здравейте момичета,
Имам един лаишки въпрос и ще се радвам да ме посъветвате.
Предстои ми да запиша час при една астроложка обаче се чудя за какво да е той. Веднага пояснявам - интересуват ме две сфери по които имам въпроси: личен живот, в частност брака ми и професионално развитие. Като период търся по-скоро кратко и средносрочни прогнози.
По този повод се чудя час за консултация ли да запиша, за годишен хороскоп ли..? До сега имам единствено правен астро анализ на професионалното развитие за 2020, кратък анализ на началната ми карта и ректификация на часа на раждане.
Ще съм благодарна да разкажете как протича една консултация. По време на консултацията, въпроси само от една сфера ли може да се задават?

# 517
  • в 1001-та нощ
Всяка консултация следва да протича индивидуално,  според нуждите на консултирания. Хората се нуждат от различна информация, и следва ясно и категорично да поставят въпросите си пред астролога,  за да знае върху какво да работи.

И да не разчитат да гадае какво ги вълнува.

Така, че всичко това обсъдете с астролога.

# 518
При всеки астролог консултацията протича различно.
Ако имате повече въпроси и предпочитате да се води диалог, тогава бих препоръчала устна консултация, макар че за един час, какъвто е общоприетият стандарт, абсурдно е да се обхване цялата карта и да се изговорят всички теми от нея. Най-малкото това изисква предварителна подготовка от страна на астролога, с предварително формулирани теми и въпроси. Ако видите, че се импровизира на момента и се налучква, качеството е съмнително. Такива прогнози рядко излизат верни, освен ако астрологът не кара по интуиция. В такъв случай трябва да има забележителни способности.

Що се отнася до времевия хоризонт на прогнозата, това също се уточнява с клиента. Никой не е казал, че прогнозата трябва да бъде едногодишна, макар че за повечето астролози това е предпочитан формат – карат по солара и през следващата година клиентът се връща за ново соларче, т.е. на абонаментен принцип. Някои теми от наталната карта не търпят бързо развитие и не могат да се реализират в рамките на една година, освен ако нещата не са назряли вече (това също се уточнява предварително), в такъв случай се прави минимум средносрочна прогноза.

Всичко това се уточнява индивидуално и предварително с астролога, когото сте избрали за консултант, за да няма недоразумения впоследствие.

# 519
  • София
Виждам от темата, че сериозните астролози правят разглеждане на зададена област, не на цялата карта на клиента. Купуването на жилище и въобще насоки в тази област може ли да се разгледа на астрологична консултация като една тема? Представям си че е свързано с четвърти дом или е по-обширно ?

Да препоръчате някой астролог по въпроса? Била съм преди време при Магерова, не е моят човек.

# 520
Може да се направи и цялостно разглеждане, но доколко ще е цялостно е друг въпрос. Под цялостно не се разбира само психологически профил и тълкуване на отделни позиции от картата, а детайлен прочит на всички житейски теми. В този вид не си представям някой астролог да има капацитет да направи такъв анализ и да го изговори в рамките на една стандартна консултация от 1-1,5 часа. Особено ако импровизира по наталната карта и не се е готвил предварително. Сериозният астролог ще вземе всички необходими данни предварително, ще направи проверка, ще прегледа темите, които е заявил клиентът. По налучкване ще разпознаете несериозните, когато всички проверки се правят в експрес формат по време на самата консултация или въобще не се правят. Но така се пести време, а времето е пари – повече обслужени клиенти.

Що се отнася до Вашия конкретен въпрос, може да се разгледа като отделна тема. Обикновено имотните въпроси се разгледат при вече назряла готовност да се предприемат определени действия, а не когато човек пита дали някога ще се сдобие със собствено жилище. Това някога е много разтегливо понятие и зависи от редица условия.

При придобиване на имот се включва комбинация от сигнификатори и домове, от типа имот зависи и изборът на сигнификатори. Дори ако се разглежда тема за финансите, материалното положение, там също не се гледат само 1-2 дома. Много повече проверки се правят, а в Джьотиш се работи и с тематични производни карти.

# 521
Здравейте.

Направих си профила специално да пиша в тази тема. Живея в Германия, но съм в София до февруари. Никога не съм била при астролог и се чудя, дали мога да си запиша час при някой за времето докато съм тук. Искам като цяло да ми се разкаже за картата, но имам и по-конкретни въпроси по тема връзката ми и бъдеща кариера. Темата за минали живото и карма ми е също много интересна. Ще се радвам да ми разкажете за астролога който препоръчвате и да ми споменете някакви цени колкото да придобия идея.

Мерси предварително Simple Smile

# 522
За минали животи не вярвам някой астролог нещо достоверно да Ви каже – всичко това попада в областта на хипотезите и има много спекулации. Иначе има възможност да се разгледат кармичните уроци в хороскопа, причинно-следствените връзки, потенциалът за духовно развитие (и в каква посока) – с това се занимава Ведическата астрология. Има и такъв дял в модерната западна астрология, но доста по-слабо развит и с много свободни съчинения, особено в частта за "минали животи".

# 523
Слушах Силва Дончева да говори за такива неща и ми стана много интересно, обаче тя много намесва християнството. Викам си сигурно има и друг астролог който може тия неща да ги разкаже без да говори много за рилигия.

# 524
Интересно, била съм на жива консултация със Силва и не помня да е говорила за християнство.
А аз такива работи не пропускам😊

Общи условия

Активация на акаунт