Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Били ли сте на астрологична консултация?

 • 28 918
 • 507
 •   1
Отговори

Анкета

Били ли сте на астрологична консултация?

Опции:

# 495
 • Мнения: 233
Благодаря ви, момичета Hug

Бях питала дали да очаквам здравословни проблеми...За работата дали се очертава да я сменям. За половинка също (бях се разделила наскоро с бившия ми, и имах една кратка авантюра с човек, с когото не бяхме много съвместими)...

Честно казано не зная какво мога да очаквам като отговор, за да знам какви въпроси да задавам.

Може би ще е хубаво да спомена, че бих искала да знам, ако вижда нещо негативно. Поне да ме предупреди да бъда внимателна...

Когато се обръщате за консултация към астролог предварително се уточнява темата, която ви интересува, или темите които са значими за вас. За здравословни въпроси се обръщайте към астролог, който се занимава с медицинска астрология. След като имате записан час би трябвало да сте казали кои теми ви интересуват, защото астролога предварително се подготвя за консултацията. По време на консултация можете да зададете допълнително въпрос, или въпроси но по темите, които предварително се заявили.
Няма как да се прогнозира, каквото и да е, ако предварително не е разгледана картата по въпроса за който питате.

# 496
 • Мнения: 4 572
Да, за здравословен проблем, ако човек е решил да се консултира и с астролог, е добре да се обърне към такъв, който се е специализирал в медицинската астрология. Аз имам такъв опит, с д- р Димитър Колев.

# 497
 • Мнения: 739
Simple Smile
Ще го имам предвид. Пак огромно благодаря.
Здравословно общо питах, по-скоро дали ще има нещо, за което да се тревожа. Даже сега се сещам - тя коментира, че здравето е свързано със зъбите - аз бях с брекети. Но нищо за нужда от операция и усложненията, които се случиха.
Може да е била измамничка.

Жалко, че не ѝ помня името...

# 498
 • SF
 • Мнения: 9 874
Аз не знам как бих казала на клиент, че го очакват проблеми със зравето. По-скоро бих говорила да се пази и да внимава, да наблегне на... и да наблюдава (кости, ръце, щитовидна жлеза, гърло, кожа...) Но не бих била сигурна и уверена да предскажа скорошни неприятности.
Аз виждам категорично родител със зависимост или дете със зависимост в картата на човек и ми е неудобно да задам въпроса, защото би могло и да не е така.

# 499
 • Мнения: 514
Прецизната ректификация до минута, е въпрос на математически модел. Мидпойнт анализът я прави възможна. Както във всяко нещо и този тип анализ е въпрос на пиниз, подход. Неговият е математическото мислене. Астрологът разполага с решението на задачата. Задачата му е по метода на изключването и като се опира на известните в уравнението, да намери неизвестните, комбинацията от които води до точно това решение на задачата.

Рождената карта е като един голям космически часовник с множество колелца, като един добре смазан механизъм и активирането на случка, събитие, функционира с швейцарска точност.

Наскоро обект на интерес чисто астрологично беше една конкретна тема т.е. точно в този момент ми хрумна да я я проучвам, изследвам астрологично. А моята рождена карта не бях я поглеждала известно време. Последствие го направих и не за първи път установих, това което съм го виждала и други пъти, тази конкретна тема беше активирана чрез участието на астро факторите, които съм разглеждала. В контекста на мидпойнт анализ.

Мидпойнтите способстват за фината настройка при ректификацията. Прецизирането. Първо се прави груба ректификация. Домовете като  изражение на обстоятелствата и условията в живота на човек, доколко си кореспондират с реалността. По този начин се определят сигнификаторите по отделните теми.
Почти всеки астролог може да направи ректификация в рамките на час, два. Е, може да не е прецизна, ако не използва в работата си мидпойнт анализ.

Астрология се учи, специализира постоянно. В движение се надгражда. Ректификацията представлява квинтесенцията на актуалния опит на астролога към някакъв момент от време. Това, което съм го изградила като концепция към този момент, е въпрос именно на надграждане. Преди примерно 2 години, не знаех и разбирах всичко това, до което съм стигнала като изводи сега. Какво да говорим преди по-голям период от време. Възможното или невъзможното за един, е съответно невъзможно или възможно за друг. Въпрос на моментна субективна преценка.

 В този ред на мисли ректификация от пет часов времеви интервал е предизвикателство за астролога, но не е невъзможна. Първо се прави груба ректификация, а след това фина. Не и невъзможна ректификацията и при напълно неизвестен час на раждане. Под въпрос е прецизната. Просто защото уравнението е с повече неизвестни. При напълно непознат рожден час липсват опорни точки, от които да се тръгне да се решава уравнението.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 10:51 от starinthenightsky

# 500
 • Мнения: 1 947
Ректификацията може да бъде много прецизна и без мидпойнт анализ. Но са нужни по-специфични техники, да. Техники от ведическата астрология в комбинация с примарни дирекции. Преди време и аз ползвах мидпойнти за допълнително прецизиране, доволна съм.

# 501
 • Мнения: 33
Здравейте, може ли актуална информация за Илиана Магерова към днешна дата? Колко струва консултация при нея - без там основен хороскоп. Трудно ли се записва час и актуален телефон. Не мога да намеря в интернет никакъв сайт или конткати. Тук попаднах, но са преди година две.

# 502
 • SF
 • Мнения: 9 874
Вие много пренебрегвате там основния хороскоп, но без да се "стъпи" на него, не може да ви се прави прогностика. Картите се наслагват една върху друга и така става тяхното тълкуване.
Няма да ви се случи нищо, което не е заложено в натала ви.
Вече май споменавах в темата за прогностика, която се прави по прогресии: Сега прогресивната Луна като ти мине през трети дом, може да напишеш книга.

# 503
 • Мнения: 33
Не го пренебрегвам, просто ми е правен над три пъти. Знам си го на изуст общо взето. Искам по скоро консултация за период от време.

# 504
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 472
Магерова +359 88 553 6982
100 лв

# 505
 • Мнения: 514
Ректификацията може да бъде много прецизна и без мидпойнт анализ. Но са нужни по-специфични техники, да. Техники от ведическата астрология в комбинация с примарни дирекции. Преди време и аз ползвах мидпойнти за допълнително прецизиране, доволна съм.

Възможно е, това не променя факта, че системата на мидпойнтите, е идеалният инструмент за прецизна ректификация. За този, който знае как да я използва. Аз използвам това, а не техники от ведическата астрология. Джйотиш за мен е въпрос на обща астрологична култура. Нямам претенции да правя ректификации по тази система. Моите интереси в областта на астрологията са други. Всеки каквото е преценил, че му върши работа, когато ректифицира една карта.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 16:27 от starinthenightsky

# 506
 • Мнения: 4 572
Има ли някоя астрология ( Джйотиш, елинска, китайска, антична,  и др. ) , която да говори за въздушните митарства?

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 17:20 от Катерица

# 507
 • Мнения: 1 947
Не го пренебрегвам, просто ми е правен над три пъти. Знам си го на изуст общо взето. Искам по скоро консултация за период от време.

Нито една прогноза не се изготвя без предварителен анализ на натала.
Само че под анализ се разбира тематично разглеждане, за да се оценят сигнификаторите и да видим как работят във времето. Въз основа на такъв прочит се изготвя прогноза.

Вероятно под "натален анализ" разбирате и са Ви пробутвали анализ на характера/темперамента/емоционалния свят и анализ на отделни астрологични позиции. На тази база не може да се изготви качествена прогноза.

Общи условия

Активация на акаунт