Дюни Роял Ризорт

• 62 585
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • here and now
Веднъж седмично мисля, правят парти на плажа. Страхотна организация имат.

# 436
  • Sofia
Фаталина, комплексът е огромен, много е зелено, релакс басейна работи, барът на него не. На плажа винаги има места. Днес морето е леко бурно с жълт флаг. Комплексът ми харесва, храната е добра, персоналът е любезен, независимо, че нашата вила е съвсем близо до ресторанта и аква парка ходенето е доста, комплексът е на стръмен терен в борова гора  има вили, които са доста нависоко и се препотваш докато издрапаш по стълбите. 😀

# 437
Провежда ли се вечерна програма на амфитеатъра?

# 438
  • Sofia
Провежда ли се вечерна програма на амфитеатъра?
Снощи беше на Аква парка

# 439
  • София
Фаталина, комплексът е огромен, много е зелено, релакс басейна работи, барът на него не. На плажа винаги има места. Днес морето е леко бурно с жълт флаг. Комплексът ми харесва, храната е добра, персоналът е любезен, независимо, че нашата вила е съвсем близо до ресторанта и аква парка ходенето е доста, комплексът е на стръмен терен в борова гора  има вили, които са доста нависоко и се препотваш докато издрапаш по стълбите. 😀
Марините са буквално на плажа и терена не ги касае изобщо. Та зависи в кой от хотелите си настанен.

# 440
  • в 1001-та нощ
Ето две снимки от партито снощи:

И яколо секунди видео https://i.imgur.com/nVywxgU.mp4

Плажът е фул до обед. След това хората се оттеглят за обяд и почивка и опустява - едно клипче https://i.imgur.com/uDmem0P.mp4

Интересувам се тези, които са в къщичките - имат ли право да избират къде да са?

# 441
Марините са буквално на плажа и терена не ги касае изобщо. Та зависи в кой от хотелите си настанен.
Т.е. от Марина Бийч например по-малко ли е разстоянието и равно ли за ходене, че това ми е много важно по здравословни причини?

# 442
Някой с отзиви за Българската механа, за която се прави предварителна резервация?

# 443
  • Sofia
Марина бийч и Марина роял Палас са на плажа и е равно. Аз исках във вилите за по-спокойно. 😀 Комплексът се доближава до турските хотели. За вилите не знам дали можеш да избираш, къде да си, но са много много любезни и се съобразяват с желанията на гостите. 😀

# 444
Марина бийч е на плажа и е равно - басейнът и плажа са до теб, гледката е невероятна,  но през деня е шумно (между 10 и 12 сутрин и в следобедните часове пак). Но пък вечер е спокойно - детска дискотека, шоу-програми, дискотека за възрастни - всичко е отзад при ХВ и Белвил.

# 445
  • София
"Марина бийч" е чудесен избор ако искате да сте на самия плаж. Има ресторант отдолу, басейн пред него, от басейна директно сте в/у пясъка и плажа. Може би ще имате и гледка море, ако стаята гледа към плажа,
Но !
Може да е шумно през деня заради басейна и анимацията около басейна, т.е. басейна и около него се пада под прозорците ви.
Или вечер в деня, в който има вечерно шоу пак може да е шумно ( шоуто е само 1 вечер от седмицата доколкото помня)
Но има такава част на хотела "Марина бийч", която е по-тиха, трябва да се попита при резервацията. Или стаята да гледа назад... Thinking

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 22:37 от Wooden Cuckoo Clocks

# 446
  • Sofia
Браво момичета, много точно сте го описали. 😀 Днес направих малко снимки, Марина бийч ще отвори на 01.08.2020 г.
Скрит текст:

# 447
  • София
Ужас. Призрачно изглежда. Това цялото беше пълно с хора, чадъри, шатри за аниматори, канго груупи на открито. Confused Сега стои празно.

# 448
Благодаря на всички за подробното описание!

# 449
Някой почивал ли е в Дюни след 15.09.?Ако е възможно да сподели

Общи условия

Активация на акаунт