Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 55

• 40 356
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бони, Хер 2 означава, че ти е отрицателен ли? За пръв път виждам с нула да са го дали. Ако ти е отрицателен, значи си баш като мен.

# 676
  • В царството на игрите:)
Искам да пусна тук една информация, която ми се струва важна и оптимистична. Моя приятелка направи много бързо след химиотерапията мети в черен дроб и от днес е включена на експериментално лечение по програма в болница "Сердика". Някаква таргетна терапия е, което много ме учуди, защото до сега си мислех, че такава има само при Хер положителен, а при нея случая не е такъв. Пускам инфо за лекарството и ако някой разбира английски повече от мен, нека да го преразкаже с няколко думи. Не знам дали ни "убиват" с терапии, но знам, че има хора, които работят усилено, за да открият лечение и лекарства за тези гадни заболявания.
https://www.breastcancer.org/research-news/ibrance-offers-benefi … IgPpXhUFDIbqUbvdc

# 677
Искам да пусна тук една информация, която ми се струва важна и оптимистична. Моя приятелка направи много бързо след химиотерапията мети в черен дроб и от днес е включена на експериментално лечение по програма в болница "Сердика". Някаква таргетна терапия е, което много ме учуди, защото до сега си мислех, че такава има само при Хер положителен, а при нея случая не е такъв. Пускам инфо за лекарството и ако някой разбира английски повече от мен, нека да го преразкаже с няколко думи. Не знам дали ни "убиват" с терапии, но знам, че има хора, които работят усилено, за да открият лечение и лекарства за тези гадни заболявания.
https://www.breastcancer.org/research-news/ibrance-offers-benefi … IgPpXhUFDIbqUbvdc

Мале това на мен никак оптимистично не ми звучи. След химио метастази в черен дроб. Леле! 🙄

# 678
  • София /Абсурдистан
Само да кажа, че в Сити клиник доц.Ханджиев ги изгаря напълно с уред метите в черния дроб, но трябва да на брой до 7 броя. Идват хора от цялата страна при него.
Хули, къде ги държиш, че кучето ги е докопало  Joy
Аз другият вторник съм на вливка и лъче, 2 в 1 и още отсега морално съм спихната.

# 679
Тук съм Ангелче, ама съм много нещастна. Не ми върви през този месец хич. Първо си залях лаптопа с ракия, после си окъпах телефона с вода. И откъде да пиша, а ? Сега съм с резервни такива, докато ми купят нови, а дано-
На всичкото отгоре кучето ми изяде циците. Имам право на нови, подадох документи, ама чак след месец. Ами то лятото ще свърши.
Фри, честито скъпа !!! Чувството е страхотно, нали ?
Хули,слънчице липсваше

# 680
Само да кажа, че в Сити клиник доц.Ханджиев ги изгаря напълно с уред метите в черния дроб, но трябва да на брой до 7 броя. Идват хора от цялата страна при него.

Сериозно? Значи не винаги метастази в друг орган е фатално? Съжалявам, че го казвам така брутално и се надявам да е така и аз да съм прекалено малко на ясно с рака.

# 681
  • София
А имала ли е засегнати лимфни възли и това изобщо има ли значение?Дано и подейства и да ги стопи напълно!

Хули,много се смях ,ама на теб хич не ти е било смешно.Айде дано скоро се уредиш с всичко нужно.
Моят ХЕР също е 0.Това значи отрицателен. Отрицателен се води 0  и 1+,Като е 2+ е двупосочна реакция и се прави друго изследване,за да се определи.

Мен обривите ми подаряват сякаш.Питах един онколог от клиниката на вайбър,каза че щяло да ми мине като свърши ХТ.😂Ще кажа на другите ,като отида другата седмица пак за вливка.

# 682
Фри, честито внуче и от мен!

Аз пък днес имам брат абитуриент и гледах доста от празника му лайв през фейсбук. Готино😊 А той пък е и рожденник на всичкото отгоре.

# 683
  • София /Абсурдистан

Сериозно? Значи не винаги метастази в друг орган е фатално? Съжалявам, че го казвам така брутално и се надявам да е така и аз да съм прекалено малко на ясно с рака.
Ами аз ги видях хората, нали и аз бях на същата  опашка със съмнение за същото и щях да се подложа на същата процедура, но, слава Богу, при мен излязоха кисти и хемангиоми, а не мети. Уреда го имат, доцента е там, достъпно е за всеки. То да не се налага де.
Честото на всички празнуващи!

# 684
  • София
Честито на празнуващите! Kissing Heart

Хули, Hug Joy Ама и двете ли ги побара кучо?!
Аз затова си имам "резервни"- вземам си винаги, когато ми се полагат (обаждат ми се от Амоена да ме подсещат) и старите си ги кътам (имам любвеобилна, месеща с лапки и ноктенца котка).

# 685
  • SHOOT ME 10 $
Голям съм серсемин понякога мааму стара. И лекарите, и героичния(тъп, но упориД), български нароТ го е установил,  че пиенето на много вода, и прочиства, и обезболява. Ама пусто съм като камила...нимоа да я пия тъз вудааа...барем да беше бирица...чиста вода тр.
С едното уко пиша, с другото спя...сменям ги
Добро утро...

# 686
  • София /Абсурдистан
Ей ги совите кои сме ...

# 687
  • SHOOT ME 10 $
Не съм знаел. Щях да ти свирна. Всяка нощ съм така. Кризи, ама от главата ми. Дебелата глава

# 688
  • София /Абсурдистан
Ох и аз се блещя...

# 689
  • SHOOT ME 10 $
Май ми се приспа...ще гледам "да хвана този влак"
Лека нощ - добро утро  Лейди-мила

Общи условия

Активация на акаунт