GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 195
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Излагам се , извинете ме Joy сега разбрах.
Другото, което виждам в епизода е, че още в началото Таргариен говорят за трона ( Мале този Визерис пълен откачалка ! ) сега се сещам , че когато се ражда Таргариен пада звезда , която го определя дали е велик или ще бъде луд .
Започвам да мисля, че по - скоро сериала е базиран на Таргариените, те са някак си по -важните и звучи логично Денерис да заеме трона или пък Джон, макар че това е доста очакващо от феновете за край , а Игра на троновете, обичат да изненадват и да ни сервират шокиращи обрати.
То най-шокиращото ще е Церсей да си остане на трона.

# 151
  • Варна
Включвам се само да спомена, че бебето на Джили всъщност не е нейното, а на Краля на диваците /забравих как се казва/. Размениха ги, за да запазят принца на диваците жив.
Та ако КнН търси него, бая търсене ще падне.

Аз вярвам, че след 3 епизод ще видим нещо разтърсващо, не знам дали ще е неочаквано, за тези 2 години се развиха теории във всякакви направления. И аз чакам голямата битка да мине, че да видим какво ще стане Simple Smile.

# 152
  • Варна
Включвам се само да спомена, че бебето на Джили всъщност не е нейното, а на Краля на диваците /забравих как се казва/. Размениха ги, за да запазят принца на диваците жив.
Та ако КнН търси него, бая търсене ще падне.
В сериала си е нейното.

# 153
Ездача Манс/Манс Райдър

# 154
  • Чужбина
Може би Тирион ще се окаже прав: Lady Stark, you may survive yet:

Бях забравила, колко добре се справяше много младия Джак Глийсън с ролята си.

Относно това, дали Бран може да вижда в бъдещето:

Скрит текст:
— Имаш три. Враната ти даде третото, но ти не искаш да го отвориш. — Говореше някак завалено. — С две очи виждаш лицето ми. С третото можеш да видиш сърцето ми. С две можеш да видиш онзи дъб там. С третото можеш да видиш жълъда, от който е израснал дъбът, и сухия дънер, в който един ден ще се превърне.

Някой да каже, дали в сериала имаше подобна реплика на Джойен.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 08:25 от Eleonora_27

# 155
Цитат

Относно това, дали Бран може да вижда в бъдещето:
Аз мисля, че може, но тази способност все още я развива, както и способността да вижда в настоящето и миналото. За второто сам е казвал, че все още се учи. А за бъдещето мисля така от една страна заради виденията с разрушения КЧ, от друга заради въпроса, който зададе на Джейми в последния епизод : "Защо си мислите, че ще има после". Впрочем на мен този въпрос ми прозвуча като догадка, че за Джейми няма да има "после", а не че ще настъпи края на света. Не знам защо така го усещам, не беше персонализирано по никакъв начин.

# 156
Ако мъртвитв Старки се изправят на крака ще бъде голям смях и излагация.

Това с бебето на Джили в книгите съм го забравила, трябва да си го припомня.

За мен КнН иска точно това, което Бран каза- да убие първо него и след това да зомбира всички. Само че слвд като Вала падна, дали ще е вечна зима в Седемте кралства?

# 157
В сериала изобщо има ли подробна информация за сезоните? Едно от очакванията ми за книгите бе да изчезне магията и с това да се нормализират сезоните- да станат или като на Земята Wink, или с еднаква продължителност.

# 158
По принцип няма яснота около сезоните. Фалшивата пролет е траяла едва месеца, а Дългата нощ - цяло поколение. в Света... майстер Никъл в "Мерките на дните", твърди, че някога сезоните били по-равномерни, но с изчезването на магията, загубили своята равномерност, но не привежда убедителни доказателства, а се уповава на септон Барт. Ако е бил прав би следва нещата да се нормализират в случай че магията остане.

# 159
Аз питам за сериала

# 160
  • София
Готини хора.... И готина тема. Чета с интерес.... И.... след като КН лети към Церси😀.... значи няма да има кой да "вдига".... Зомбитата....

# 161
  • Чужбина

В сериала баба Нан каза за Дългата Нощ, която траела цяло поколение. Тогава, когато майките задушавали бебетата си, вместо да ги оставят да умрат от глад.

Или не бе Нан?

Със сигурност е споменато за зима, която е траела цяло поколение.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 10:13 от Eleonora_27

# 162
  • Варна
Ако мъртвитв Старки се изправят на крака ще бъде голям смях и излагация.

Така е, но може би това ще е ролята на Аря - да се изправи и убие баща си и брат си... Гадост.

Според вас какво се кани да прави с онова копие от драконово стъкло? Да сваля Визерион?

# 163
  • Чужбина
Според вас какво се кани да прави с онова копие от драконово стъкло? Да сваля Визерион?
Това копие не бе ли нещо като зареждащо се копие, т.е. предната му част се сменя?

Ако пишех сценария, щях да го измисля така, че предната част да попадне в сърцето на някого. Ей така, за да видим, какво точно ще стане.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 164
значи няма да има кой да "вдига".... Зомбитата....
В предишния сезон когато убиха един ББ, автоматично паднаха зомбитата около него (с изключение на едно, което занесоха в КЧ) и обяснението беше, че той ги е създал, затова със смъртта му паднаха и те. Значи не само КН може да вдига мъртвите.

Общи условия

Активация на акаунт