GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 161
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • HH
Много нелогично ми звучи КнН да си търси съюзник. Той минава през всичко наред. Не мисля, че му е нужен такъв.

Иначе нямам нищо против Церсей да остана да е кралица насред нищото и да няма жив човек около нея. Но очаквам да има известен хепиенд.

Д и Д са отявлени фенове на Хари Потър :Д Докато Джон яздеше дракона, все едно гледах Хари, Рон и Хърмаяни яхнали дракона бягайки от банката.

# 136
В първи епизод в средата Робърт Баратеон говори , че е трябвало да се ожени за Лияна Старк ( обаче не е станало , защото е влюбена в Таргариен и се женят и умира при раждането на Джон (сега разбирам, защо харесвам Джон ! )
Обаче за да станело това трябвало синът на Робърт (предполагам има предвид Джайм ) да ожени за Санса ?
Но плановети се провалят и така..
Джайм изглежда много симпатичен.  Тирион е ужасно грозен и развратен, сега повече ми харесва.
Дезертьорът наистина е видял бродниците, но никой не му повярва и Нед го обезглави . Радвам се ,.че най-много Джон прилича на Нед. Значи все пак съм била права,  че едва ли не 8 сезона са били нужни, за да стигнат до Зимен Хребет, а те за 40 мин ще стигат КЧ , голяма издънка.

ПС: не мога да разбера обаче как Баратеон знаел,  че Регар е "убил"Лияна , при положение , че това не е вярно , а умира от раждането.

# 137
  • Варна
Синът на Робърт е Джофри, не Джайм.
Робърт мисли, че Регар е отвлякъл Лиана. Не знае че е била бременна, старателно е било скрито.

# 138
  • България
В първи епизод в средата Робърт Баратеон говори , че е трябвало да се ожени за Лияна Старк ( обаче не е станало , защото е влюбена в Таргариен и се женят и умира при раждането на Джон (сега разбирам, защо харесвам Джон ! )
Обаче за да станело това трябвало синът на Робърт (предполагам има предвид Джайм ) да ожени за Санса ?
Но плановети се провалят и така..
Джайм не е син на Робърт, а на Тивин Ланистър.
Джайм и Церсей са близнаци, Тирион им е брат.

# 139
Излагам се , извинете ме Joy сега разбрах.
Другото, което виждам в епизода е, че още в началото Таргариен говорят за трона ( Мале този Визерис пълен откачалка ! ) сега се сещам , че когато се ражда Таргариен пада звезда , която го определя дали е велик или ще бъде луд .
Започвам да мисля, че по - скоро сериала е базиран на Таргариените, те са някак си по -важните и звучи логично Денерис да заеме трона или пък Джон, макар че това е доста очакващо от феновете за край , а Игра на троновете, обичат да изненадват и да ни сервират шокиращи обрати.

# 140
Oh,my sweet summer child...колко и какво още те чака...

# 141
  • Вестерос
Бътерфлай, със субтитри ли гледаш? Много объркано.
Робърт въобще не е знаел, че Регар и Лиана се женят. Нито за бебе. Той мисли, както и цял Вестерос, че Лиана е отвлечена от Регар.

# 142
  • България
Излагам се , извинете ме Joy сега разбрах.
Другото, което виждам в епизода е, че още в началото Таргариен говорят за трона ( Мале този Визерис пълен откачалка ! ) сега се сещам , че когато се ражда Таргариен пада звезда , която го определя дали е велик или ще бъде луд .
Започвам да мисля, че по - скоро сериала е базиран на Таргариените, те са някак си по -важните и звучи логично Денерис да заеме трона или пък Джон, макар че това е доста очакващо от феновете за край , а Игра на троновете, обичат да изненадват и да ни сервират шокиращи обрати.
Героите са много.
А и в темта се обсъждат и такива, които не присъстват в сериала.
Затова се объркваш. Но ще ги запомниш.
И аз за около две седмици изгледах седемте сезона, с гледането картинката се намества Simple Smile.

# 143
Да , така е. Преди година изгледах сезоните и мислех, че помня всичко , поне най-важните неща ама се оказва , че определено трябва да си опресни паметта човек.
Да със субтитри гледам иначе..

# 144
Целият нет очаква мъртвите в криптата да станат, аз невярвам, но да видим...

# 145
Целият нет очаква мъртвите в криптата да станат, аз невярвам, но да видим...
Много тъпо, типичен холивудски екшън. Жалко за филма и хубавите първи сезони (докато беше по книгите).
Ако можеха да вдигат костите на мъртъвците, не им трябва да убиват живите, надигат всички мъртви и готово.
 Прекалено тъпо е да го направят...
И още нещо - нали всички Старки от това поколение са варгове, защо спряха да показват това им качество, сякаш забравиха за него.

# 146
 в другата тема вече пуснах подробна информация за много неща, включително и половината Таргариенски крале. Утре ще гледам да пусна и царуването на Ерис и Бунта на Робърт, сега съм уморен.

# 147
По принцип само ви чета от време на време, но след последният спойлер направо се потресох, че Кн ще вдигнел костите от криптата.
Че то, по тази логика, какво му пречи да вдигне всички кости на всички отдавна починали, че и на драконите в КЧ? Честно, ще умра от смях ако го видя това, направо фарс и комедия...

# 148
  • Варна
По принцип само ви чета от време на време, но след последният спойлер направо се потресох, че Кн ще вдигнел костите от криптата.
Че то, по тази логика, какво му пречи да вдигне всички кости на всички отдавна починали, че и на драконите в КЧ? Честно, ще умра от смях ако го видя това, направо фарс и комедия...
Досега му пречеше Вала, вече нищо не му пречи. Mr. Green
Това за костите и аз не го вярвам. Но и криптата не ми се струва най-сигурното място да се скриеш от мъртвите. Thinking

# 149
Ако все пак се случи и се окаже, че има способностите и вече няма пречки да вдигне всички мъртви, но не го прави, единственото обяснение би било, че все пак унищожението на хората не е главната му цел.
Оффф не знам, дано не са сътворили някоя глупост сценаристите, че ще е голямо разочарование Anguished

Общи условия

Активация на акаунт