GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Три снимки от епизод три  Grinning:

Скрит текст:

# 121
И от къде НК ще знае това?!

# 122
  • Варна
И от къде НК ще знае това?!
МОже и той да е триока врана и да вижда неща.

# 123
Снимките с Джон, които изтекоха от снимачните площадки миналата година, не  са спойлерски, според мен.
Именно заради фотото на Джон с Церсей си реших, че ще има среща между тях. Вероятно мнозина от вас са мислили така и са го коментирали.

Наистина, обаче, както и на вас - ми е интересно какво всъщност желае КнН.
Може би търси дете с кралска кръв, което е плод на инцест.
Това дете може да му е нужно, за да създаде някакъв мощен военен лорд. Някой, който да го пази от Принца на светлината.

Скрит текст:
КнН има някаква мисловна връзка с Бран. Дали е възможно Бран да го насочва към КЧ и Церсей, за да го отклони от Денерис? Доколко Бран може да контролира потока от мисли и видения, които споделя с КнН?

Бран усеща/ предчувства мотивите и действията на КнН. Но не споделя всичко с Джон и задругата. Той има собствен план и го спуска на останалите - на час по лъжичка.
Може би Бран вижда бъдещето във всичките му възможни разклонения и се опитва да насочи главните играчи в посоката, която вижда като спасителна за хората. Не знам.

Не мисля, че КнН ще иска да убива Бран толкова бързо.
КнН може да е стар, да е умен и прозорлив, но няма уменията на Бран - си мисля аз.
Не е ли по-логично да източи цялата информация от него?

# 124
Аааа яко. Значи край тип Хари Потър?! Жива да не бях....

# 125
  • Варна
Ако триоката врана а.к.а Бран казва истината, то на КнН му трябва смъртта на Бран.
Ако триоката врана а.к.а Бран лъже, то явно не е в отбора на хората.

# 126
Когато Подрик започва да пее, дават героите по двойки. Дали от всяка двойка един ще умре?
Подрик, Тирион
Бриен,Тормунд
Джайм, Давос
Джили,Сам
Теон,Санса
Аря,Джендри Sob
Сив червей,Мисандей

# 127
  • България
Мисля, че челите книгата, прекалено много дълбаете в посока КнН.
В сериала, в миналия епизод, Бран съвсем кратко и ясно обобщи- КнН иска да потопи света в тъмнина.

Бран/Триоката врана е само една от целите, не е основната.
Триоката врана си беше в пещерата отвъд Вала, а зомби армията вече беше поела на юг.
Значи не Триоката врана е главната цел. А само една по пътя.
Всичко живо трябва да умре. Не само хората, а великани, горски чада, бозайници, дракони, птици...

# 128
  • Вестерос
Не мисля, че е заради това

# 129
не е логично.
Скрит текст:
Имат адски огън. Освен това една голяма част от населението изпука вече

# 130
Хорааа ! Казах, че започвам да гледам отначало  и 1 сезон, 1 епизод.. още в началото има бродници и кралят на нощта обезглавява децо и хора !!!!

# 131
  • Вестерос
Да естествено Grinning Но май не беше КН, а просто Друг

# 132
Ако триоката врана а.к.а Бран казва истината, то на КнН му трябва смъртта на Бран.
Ако триоката врана а.к.а Бран лъже, то явно не е в отбора на хората.
Хексе, права сте. И - не, не лъже. Макар да не каза точно:"Той ще ме убие", а "Той ще дойде за мен". Може да е едно и също. Или не?

КН е важен. Преди си мислех, че ще го светнат набързо и после ще има война за трона, но се разубедих.
За да се промени цялото бъдеще, КН ще трябва да бъде унищожен по някакъв специален начин, който ще включва някои от главните персонажи - плюс Бран, а в някаква степен и Мелисандра, която ще се върне във Вестерос, за да умре.
За да се промени светът, магията може би ще е нужно да изчезне - заедно с драконите, триоките врани, жриците - понеже и 'злите мъртви' също са плод на магия. Може и да греша, но така ми се струва.

Ирена 681,  интересна аналогия. В двойката Бриен - Тормунд сякаш Бриен ще загине. Мисля, че тя има малко останало екранно време. Харесвам тази героиня. Но имам такова предчувствие.

Но ми допадат героите, представени по двойки.
Аз по-скоро се питам - коя двойка ще оцелее като двойка. Не вярвам да ни оставят съвсем без надежда за любов в края.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 22:23 от well-known

# 133
Кутията беше достатъчно голяма, за да побере всички кости.
Скрит текст:
Ако  Нед ще тича из криптата, би трябвало да е само по скелет.
И как биха се вдигнали тези кости от гробницата, как биха я отворили. Онова злополучното зомби дето го довлякoха на  Драконовата яма бе в дървен сандък и не можа да излезе оттам докато не му отвориха.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 22:45 от a Wanda

# 134
  • България
Зомбито доста здраво блъскаше по сандъка, а беше затворено/залостено там.
Скрит текст:
Докато тези в криптата не са затворени, а положени за вечен покой.
Не са давали в подробности как точно са положени, но ако сценаристите имат намерение да ги вдигнат, сигурно ще видим. Не съм запозната в подробности с погребенията в Зимен хребет Smiley

Общи условия

Активация на акаунт