GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Здравейте група!
Запалих се по Троновете като изгледах повторенията по ТВ преди да излъчат новия сезон.
Ще ми се смеете,но да попитам само в понеделник ли дават новите серии?Колко са излъчени досега?Аз съм гледала 2. newsm78

# 346
  • Чужбина
Здравейте група!
Запалих се по Троновете като изгледах повторенията по ТВ преди да излъчат новия сезон.
Ще ми се смеете,но да попитам само в понеделник ли дават новите серии?Колко са излъчени досега?Аз съм гледала 2. newsm78

Да! Само 2 серии минаха от последния сезон. Чакаме сега 3-тата.

Ти сега ли ги гледа за първи път? Hug Нямаш представа, колко ти завиждам. Искам отново да ме сполети същата мания.

# 347
  • Бургас
Най-после дойде и моя ред и изгледах всичко. Grinning
Магия е този сериал.Лягам и ставам с мисълта за героите.Сънувам ги и даже разговарям с някои наум.
Ще се присъединя тук,ако нямате нищо против.Много по-интересно е с компания. Hug

# 348
  • Чужбина
Берик дали ще направи нещо значимо, преди да бъде ликвидиран (, а ние предполагаме, че ще бъде):

# 349
Че и тоя дето го съживяваше ритна камбаната.....

# 350
  • Чужбина
Че и тоя дето го съживяваше ритна камбаната.....

На Берик това му е последният живот.

В миналия епизод Ед вика "We'are foocked ... Last men left burn the rest of us!"

Дали ще има кой да изгори падналите? Да не видим в един момент познати лица в зомби-статус. Гадно ще е!

# 351
Обърнали ли сте внимание дали телата на зомбитата продължават да се разлагат, когато ги 'вдигнат'. Или като ги вдигнат, на какъвто етап са, на такъв остават....
Чудно ми е дали може да видим Захари Sweat SmileSweat SmileSweat Smile, а също и Ходор, Лято, всички останали, които загубихме до тук от Мъртвите. Защото ако продължават да се разлагат, вече няма как да ги разпознаем.

# 352
Обърнали ли сте внимание дали телата на зомбитата продължават да се разлагат, когато ги 'вдигнат'. Или като ги вдигнат, на какъвто етап са, на такъв остават....
Съдейки по Виз - да. Вече с какво темпо са промените не мога да дам мнение.

# 353
  • Чужбина
Не знам, обаче, ето за тялото на Нед:

Скрит текст:
Бяха го положили върху груба дървена маса и го бяха покрили със знаме. Бялото знаме на дома Старк, с герба със сивото вълчище.

...

„Кости — помисли Кейтлин. — Това не е Нед, това не е мъжът, когото обичах, бащата на децата ми.“ Ръцете му бяха прибрани над гърдите, пръстите на скелета бяха свити около дръжката на някакъв дълъг меч, но това не бяха ръцете на Нед, толкова силни и пълни с живот. Бяха облекли костите във връхното палто на Нед, във финото бяло кадифе със знака на вълчището над сърцето, но нищо не бе останало от топлата плът, на която бе полягала главата й толкова нощи, от ръцете, които я бяха прегръщали. Главата му бе прикрепена към тялото с тънка сребърна жичка, но един череп прилича на всеки друг, а в тези празни кухини тя и следа не намери от тъмносивите очи на своя лорд, очи, способни да са меки като мъгла и да са твърди като камък. „Дали са очите му на враните“ — спомни си тя.

# 354
  • София
Съдейки по Виз - да. Вече с какво темпо са промените не мога да дам мнение.

Весел и остроумен въпрос. Това някой ако има любимо зомби... може да каже. Захари- зомби, ще е интересно да ни покажат. В първата битка с КН, имаше една жена, на която Джон обеща, че ще се погрижи за дъщерите и... да оцелеят.
Тя стана зомби... тогава си мислех, че на по късен етап... ще се превърне отново в нормална.... и ще се събере с децата си...
Но сега след всичко последващо... няма как да се случи. А защо пък не... ликвидират КН... и всички зомбита си стават нормални... и си се събират с хората, с които са били... преди. Ще ми се, ама надали😃

# 355
Е те са мъртви. Просто ще си станат трупове отново.

# 356
Весел и остроумен въпрос. Това някой ако има любимо зомби... може да каже.
Визерион.

# 357
  • Чужбина
Погледът на Кит е once in a lifetime:

Знам, че Айуън Риън е по-добър актьор от Кит, но Кит има една особена дълбочина на погледа, която му придава тъжния вид на Джон Сноу. Айуън Риън може много добре да прави поглед "I am a real nutcase", но Кит има очи, в които буквално потъваш.

# 358
  • Вестерос
Берик ще убие сигурно няколко Други.

# 359
  • Чужбина
Берик ще убие сигурно няколко Други.

При което ще спаси живота на някой много важен!

Иначе нямаше да остане жив след битката при езерото.

Общи условия

Активация на акаунт