GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
А 100% Simple Smile

# 361
  • Чужбина
А тея двамцата защо са толкова отдалечени от ЗХ:

# 362
Литнали са с драконите....

# 363
  • Варна
Джонито вярно има страхотни очи. И много изразително гледа. Особено като лежеше ранен в леглото, а Данката седеше до него и се държаха за ръчички, направо един път поглед докара.

# 364
Говорейки за интересни зомбита и очарователни погледи:

Скрит текст:

# 365
Джайм има най-изразителния поглед за мен. Тоя човек показва хиляда ралични чувства и разказва романи само с поглед. Страхотен актьор! Четох, че бил много щастлив, че със заплатата от сериала си изплатил банковите заеми и даже купили с жена му нова къща. За него било много важно да осигури икономически семейството си и бил много благодарен на сериала за това, че е получил възможност за това.

# 366
  • Чужбина
Джайм има най-изразителния поглед за мен.

Николай говори с очи. Страхотен е!

Един негов поглед казва повече от 1000 думи.

# 367
Не знам, обаче, ето за тялото на Нед:

Скрит текст:
Бяха го положили върху груба дървена маса и го бяха покрили със знаме. Бялото знаме на дома Старк, с герба със сивото вълчище.

...

„Кости — помисли Кейтлин. — Това не е Нед, това не е мъжът, когото обичах, бащата на децата ми.“ Ръцете му бяха прибрани над гърдите, пръстите на скелета бяха свити около дръжката на някакъв дълъг меч, но това не бяха ръцете на Нед, толкова силни и пълни с живот. Бяха облекли костите във връхното палто на Нед, във финото бяло кадифе със знака на вълчището над сърцето, но нищо не бе останало от топлата плът, на която бе полягала главата й толкова нощи, от ръцете, които я бяха прегръщали. Главата му бе прикрепена към тялото с тънка сребърна жичка, но един череп прилича на всеки друг, а в тези празни кухини тя и следа не намери от тъмносивите очи на своя лорд, очи, способни да са меки като мъгла и да са твърди като камък. „Дали са очите му на враните“ — спомни си тя.

Eли, ако ще се дават пример с книгите
Скрит текст:
Лейди Дъстин се погрижи тялото на Нед никога да не достигне до Зимен Хребет.
Обаче това не е отразено в сериала

# 368
  • Чужбина
Eли, ако ще се дават пример с книгите
Скрит текст:
Лейди Дъстин се погрижи тялото на Нед никога да не достигне до Зимен Хребет.
Обаче това не е отразено в сериала

Уж сполер 3 еп.:

Скрит текст:
Да, вярно.

Просто се чудех, дали може да има нещо вярно в спойлера за вдигането на мъртвите в криптата.

# 369
Гледам, че хвалите добрата актьорска игра на Николай. Аз също много го харесвам и му личи определено скандинавската школа.
За тези, които не са гледалиShot Caller - страхотна негова игра в главната роля.

# 370
  • Чужбина
Гледам, че хвалите добрата актьорска игра на Николай. Аз също много го харесвам и му личи определено скандинавската школа.
За тези, които не са гледалиShot Caller - страхотна негова игра в главната роля.

Ауууу, благодаря! Hug Не съм го гледала, но ще му отделя време. Голяма метаморфоза на Николай.

Много искам Том Влашиха (Джакен Х'гхар) да се появи в някоя от сериите, но не смея да се надявам.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 13:57 от Eleonora_27

# 371

Много искам Том Влашиха (Джакен Х'гхар) да се появи в някоя от сериите, но не смея да се надявам.

И аз искам, ама няма. Гледах му профила в imdb и не се вижда да е в каста за 8 сезон (пише само до 2016 участие). Ама те и крият кои ще играят в следващите серии. Видими са само до 3 епизод.

# 372
Според мен няма толкова време. Те вече по-второстепенните актьори ги разчистват.

# 373
В този сезон ми липсват многото сюжетни линии. Няма да има време да видим всичко интересно от тях.

# 374
Интерес има, защо тогава този сезон е последен

Общи условия

Активация на акаунт