GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 810
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Дали ще има развитие с Елария Санд?
Дъщеря и трябва да е вече покойница след целувката на Церсей.
Може и там да има обрат

# 376
  • Чужбина
Дали ще има развитие с Елария Санд?
Според мен, Елария също вече е получила целувка от смъртта.

Много хубаво игра Индира на сцената с отровата. Супер истинско й се получи.

# 377
Аз все се надявах, че някак Брон може да ги спаси, поне дъщерята де, да й върне услугата с противоотровата. Нали все пак казаха, че не можело да се каже за колко време ще подейства отровата, можело и за дни. Но не ми се вярва особено. Макар че можеха да развият нещо по тази линия, нали тя му каза, че мечтаел за благочестива девойка, но имал нужда от размирна кучка (като нея Wink.) И според мен няма да развиват вече много второстепенни линии.

Човърка ме какво ли е това чудо, което предстои да видим, за което някой от актьорите беше казал, че като прочел сценария не можел да си представи как ще го направят. Значи трябва да е нещо невиждано досега?

# 378
Макар че можеха да развият нещо по тази линия, нали тя му каза, че мечтаел за благочестива девойка, но имал нужда от размирна кучка (като нея Wink.)

Тя друго му каза.

# 379
  • Чужбина
Сега тука пиша нещо, което го прочетох в reddit и което се приближава до моята теория, че Джейми ще убие КнН, щото е Kingslayer.

Следното:
КнН убива Церсей, съживява я и я прави негова Кралица.

Джеймито ще трябва да я убие, като по този начин се реализира предсказанието за смъртта на Церсито.

На един етап Данито полудява и на Тирион му се налага да я убие, както е направил Джеймито навремето с бащата на Дани. Тирион сяда на Трона за малко (физически), но всъщност го отстъпва на Джон или на Джендри.

# 380
Ами то няма време за толкова заплетен сюжет Simple Smile Съмнявам се в една и съща серия Церсей да умре и възкръстен като undead.

Интересно ще е КнН да се опита да въздейства на Планината, който също до някаква степен undead и неотлъчно до Церсей. Final blow от него ще доведе до оргазъм фенската маса.

# 381
  • Чужбина
Аз искам туистове и заплетено да е, но при така стеклите се обстоятелства ... май ще се разминем.

# 382
  • Варна
Аз мисля, че Денерис няма да умре и е бременна. Твърде красноречив беше диалогът й с Джон, че нямало да има деца. Неслучайно го направиха, още повече в последен сезон, когато времето е ограничено и дават само съществени неща. Но пък ще е твърде захаросано да оцелеят и двамата, да си имат бебенце и да заживеят щастливо, така че може Джон да гушне букета.

# 383
  • Чужбина
Нали има Великан при не-мъртвите? Тормунд може да му види сметката. Щото е много силен поради консумацията на великанско мляко Joy

И сега сериозно:
Може би на Тирион ще му се наложи да удвои наградата, която Церсей му е  предложила за убийството на братята й. Но какво ли му е предложила тя?

# 384
Я ми припомнете - какво предсказа онази вещица на Церси за нейната смърт? Помня само за децата и за короната, но за смъртта й - нищо.

# 385
  • Чужбина
Я ми припомнете - какво предсказа онази вещица на Церси за нейната смърт? Помня само за децата и за короната, но за смъртта й - нищо.

Принципно в сериала предсказанието бе, че ще стане Кралица, че Кралят ще има 20 деца, а тя 3. Също така й каза за златните покрови и на 3-те й деца. Друга, млада и красива щяла да дойде и да й отнеме всичко, което й е скъпо.

В книгите предсказанието е по-голямо и включва по-малък брат, който ще я удуши (перефразирам).

"And when your tears have drowned you, the Valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you." "Valonqar" means "little brother" in Valyrian."

# 386
предсказанията са 3
1. Церсей пита ще се омъжи ли за принца, а майги и казва "за краля ще се омъжиш". Церсей се чуди, за Ерис ли ще се омъжи или Регар ще стане крал. Жени се за Робърт
2. Колко деца ще имам ? - 3 от тебе и 16 от него.
3. Кралица ще бъдеш, докато дойде друга  по-млада от тебе. (Денерис). Тогава валонкарът  отнеме живота ти, като те удуши.

Само нека ви кажа, че то и Денерис, Аря или дори Санса може да е валонокар*, защото е  по-малка сестра на Регар и Визерис. По-лесно е да се каже кой не може да е валонакар  отколкото кой може да е.

*валирианците нямат пол. Валонкарът може да е по-малка сестра

# 387
  • Чужбина
Още нещо по-извратено:

В следващите епизоди се стига до ситуация, в която Дани се опитва да убие Церсей, но Тирион я защитава, защото си мисли, че е бременна.

Впоследствие, Тирион разбира, че Церсей е лъгала за бременността си и я убива!

Въпреки че аз най-много искам Тирион да убие Дани!

# 388
аз бих искал следното  - битка между КнН и Церсей.

# 389
аз бих искал следното  - битка между КнН и Церсей.
Че той ще я отнесе като товарен влак цинкова кофа.

п.п. Като стана дума за убиване, ще е интересно да видят сметката на Санса. Малко излишна ми се явява в момента. Един вид наистина ще е изненадващо. В първия сезон, никой освен челите книгата не знаеха, че Нед е пътник безглав. Спомням си тогава какъв шок и колко коментари бяха защо е убит, а уж се явявал един от основните герои.

Общи условия

Активация на акаунт