GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Аниш, много интересна теория. Но не мисля, че във филма е подплатена с каквито и да било факти.
По-скоро Нед Стар и другарчето му Робърт Б. убиха (доста подмолно - в гръб) Регар, мислейки, че е отвлякъл сестрата на единия и годеницата на другия. Това си спомням. Ако греша, ме поправете.

# 406
  • Чужбина
Ами ако КнН може да бъде само с меч Lightbringer?

А него АА го е направил по много специален начин. Тогава Джон ще трябва да убие Дани ...

Но пък тя ако е бременна ...

# 407
Абе Нед в сериала не го ли върнаха на Катрин в дървено ковчеже, т.е. в насипно състояние? Чудна работа как ще го вдигат....
Аз все си мисля/ще се повторя, но сте отворили дума/, че Илария Санд или септа Унела ще навредяг на Церси, те са й близо и не могат да я дишат.

Още не мога да реша за кой отговор да гласувам в анкетата аз 😁 Все си сменям теориите.

# 408
  • Чужбина
Абе Нед в сериала не го ли върнаха на Катрин в дървено ковчеже, т.е. в насипно състояние?
Така беше. Кутрето й го занесе, когато бяха при Ренли. Но не знам, дали бе в насипно състояние. За всеки случай, кутията не бе много голяма. Аз дори си помислих, че това е само главата.

Роб избра да се ожени за жената,която обича.
Оф, актрисата много ме дразнеше. Много тъпа двойка бяха с Роб.

# 409
Ужасна беше
Любовта е проблем в сериала, да. Просто няма място за нея. Като в средновековието се научаваш да обичаш този, с който те е свързал живота, с не обратното. Има повече място за курви, отколкото за романтика. Това е нормално. Благородниците залагат прекалено много и всичко е политика, а селяка няма време за любов, ами трябва да оцелява. Горчивината на Церсей е породена от егоизъм и незрялост, а не защото бракът й в бил необичаен. Кат също се е оженила за не когото са й планували, а пък беше сформирала екип с Нед.

# 410
  • Бургас
Коя е актрисата,изиграла жената на Роб?Приличаше ми на българка,наше момиче.

# 411
Уна Чаплин?

# 412
  • Чужбина
Горчивината на Церсей е породена от егоизъм и незрялост, а не защото бракът й в бил необичаен. Кат също се е оженила за не когото са й планували, а пък беше сформирала екип с Нед.
Защото бракът е договор. Но това май на Церсейто и убягва (принцеса Даяна от нашата история).

Ужасна ми е!

# 413
  • Вестерос
Според Регар, обещания принц не е огън и лед, ами има песен - песента за огън и лед.
В началото е мислел, че това е той самия, после, че е синът му от Елия, възможно е накрая да е решил, че е Джон, но пак не виждам логиката да му дава същото име.
Вече е имал Егон и Ренис и му е оставал Визерис. Но пък е имал и брат Визерис, така че според мен би го кръстил нещо съвсем различно, поне в книгите, като Емон. В сериала вече свърши.
Данито и аз не мисля, че ще я убие Тирион.
Абсолютно странно е това с името, бая го обсъждахме преди 2 години.

# 414
Припомнете ми пък Джон как знаеше какво му е името? От Сам ли? Денерис сигурно ептен се обърка с това име, нормално да не му повярва Joy

# 415
  • Чужбина
Припомнете ми пък Джон как знаеше какво му е името? От Сам ли? Денерис сигурно ептен се обърка с това име, нормално да не му повярва Joy
От Сам.

# 416
Горчивината на Церсей е породена от егоизъм и незрялост, а не защото бракът й в бил необичаен. Кат също се е оженила за не когото са й планували, а пък беше сформирала екип с Нед.
Защото бракът е договор. Но това май на Церсейто и убягва (принцеса Даяна от нашата история).
Е да, ама Нед е обикнал Кат, а Робърт Церсей- не. В първата им брачна нощ прошепва името на Лиана. От самото начало е тръгнало на зле. Освен това той си е бил пияница и женкар.

Бран видя в миналото и каза на Сам.

# 417
  • Вестерос
От Сам да хахахахаха а реално Бран го видя в миналото как Лиана казва на Нед името на Джон

# 418
Коя е актрисата,изиграла жената на Роб?Приличаше ми на българка,наше момиче.

Испанка е, и внучка на Чарли Чаплин:
https://www.imdb.com/name/nm2772105/

Всъщност, Маги Жабата, която предсказа на Церсей е баба на Джейни (булката на Роб, която всъщност, е друга, и интригата още по-различна). Магия му направиха на Роб. Тайуин подкупи майката, знаейки чие чедо е. Любов баш нямаше, ама кой ли знае.

Докато публикувам, 100 отговора...

# 419
Happy, напълно права сте за любов и Средновековие.
Но тук, мисля си, следват линия, с която ни водят към определен завършек.
Сякаш Денерис ще трябва да избира между Джон и възможността да убие КнН.  Защото Джон е прекалено очевиден за бъдещ владетел. Абе, знам ли ...
Вероятно и Мелисандра има някакви проблясъци, но ги тълкува грешно. Затова иска кръвна жертва с кралска кръв.
Но това въобще не е пътят.
Пътят е на личния избор.
Ще видим, де  ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт