GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 20 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
На Церсей физиономията, като видя Денерис да пристига на дракона, беше един път.

Церсей го игра, че не е впечатлена, сигурно вътрешно я беше страх но не трепна според мен. Виж Джейми и Брон имаха по реални изражения Simple Smile

Като цяло не съм доволен как я направиха тая сцена преди да кацне дракона. Можеше да дадат гледната точка на обикновенните хора, как лети дракон отново над КЧ и т.н Щеше да има доста повече заряд в едно такова "влизане".

# 181
  • Бургас
Balerion, запазиха си обикновените хора за драконите в Зимен Хребет. Иначе щяхме да гледаме два пъти едно и също.

# 182
  • София
Иначе би било интересно КН да мине първо през Церсей. Красота! Тъкмо Зимен хребет е раздобен от битка, изпепелен от драконите, за да не се вдигне нова армия от мъртви. Нашите бягат, и КН вдига нова армия от Четорга, барабар с ония платените пичове. Този път Церсей мъртва и бродничка. Пуф добре, че не и домъкнаха и слонове. Но пък втора битка с мъртвите ще струва още много парици та малко вероятно, въпреки че е супер идея.  Едно е сигурно, ако ще се мори КН, то няма да е в голяма и директна битка. Някой ще трябва да го трепе подло и прикрито.

Церси, като стане бродничка ще узнае неща от "кухнята"  на Другите...и ще обърне другия....край.Ще подшушне на Джейми как да го ликвидира...Защото и аз мисля, че той ще ликвидира...Красавеца  LaughingКН

# 183
Може Церсей да вдигне малко мъртви. Тя си ползва един и е доволна, а и няма какво да губи и е безскрупулна. Зомбито, което й показаха,я уплаши, но може пък да я е вдъхновило. Wink Кой знае, кой знае.
Кибърн определено изглеждаше много заинтригуван Simple Smile
Но ми се струва, че не е дорасъл за тез неща.
А според мене е. Просто му трябват време и ресурси.

# 184
  • Бургас
Джон сняг, Кибърн прави зомбита стил Франкенщайн. Ако и той започне да вдига мъртвите, за какъв дявол ни е КН? Не го виждам да вдига мъртви по друг начин, освен в стил "Заших френда. Готов е! Малко е син и мирише, но работи."

# 185
Досега показван ли е някакъв разум в зомбитата? Аз мисля, че не. Или теориите Ви са, че тя ще стане Друг, а не зомби. Но дори тогава, надали ще запази нещо от сегашното си самосъзнание, за да манипулира когото и да е....

# 186
Balerion, запазиха си обикновените хора за драконите в Зимен Хребет. Иначе щяхме да гледаме два пъти едно и също.

Принципно е така, но имаше символика да се случи в КЧ, самата сцена можеше да е 5-10 сек, на фона на други глупости които сътвориха да си запълнят времето, не е нищо особенно. Сигурен съм, че щеше да се хареса доста на феновете.

# 187
Джон сняг, Кибърн прави зомбита стил Франкенщайн. Ако и той започне да вдига мъртвите, за какъв дявол ни е КН? Не го виждам да вдига мъртви по друг начин, освен в стил "Заших френда. Готов е! Малко е син и мирише, но работи."

Да, но тези мъртви се подчиняват на него, респективно на Церсей.. би било интересно да видим две армии от мъртви изправени една срещу друга. Франкещайн са чудовищата, му засега, но те показват, голям потенциал. КнН е имал време да се  упражнява 8000 години, а Кибърн за  няколко месеца вече има един Франкещайн. Кой е по-голям майстор?

Зимка, в  белите зомбита не е показван, но като че ли в Бродниците има частица разум, а в КнН - със сигурност.  Колкото по-нагоре по йерархията си, толкова повече разум запазаваш. Валидно е и обратното - колкото повече разум запазиш, по-нагоре по йерархията си.

# 188
  • Бургас
Няма да имат време за армия. Но пък, ако той можеше да си направи армия от мъртви, защо да е в името на Церсей? Прави си армия и става крал Кибърн, фъртс оф хис нейм. Защо му е да е верен на Церсей, след както има силата да я размаже?
В какво ли би се превърнал Планината, ако го набара КН. Сигурно в нищо Simple Smile Той по-умрял няма как да стане и няма как да бъде и "вдигнат". Хм...

# 189
Един от малкото добри ходове на Церсей вече беше доста драматичен и неочакван. Макар адския огън първоначално да беше планиран и ползван за други цели и от други хора, я вдъхнови и тя го използва по доста интересен, макар и ужасен, начин. Така че си мисля, че и с наблягането на нейното зомби толкова много сезони, всееее трябва нещичко да излезе. Тя няма дори слонове Joy, а и предстои да се бие с дракони и скелети Simple Smile Нима очаквате да прати само шепа хора? Аз мисля, че все нещо ще измъдри. Може да не е много хитро и умно, но ще е зрелищно и драматично. Тя наистина няма какво да губи.
Планината е интересен. Защо се подчинява на Церсей, как е направен, как може да бъде убит и други интересни неща. МОже накрая да се молят на Кибърн да спре НК. Само той има знания- добити от болни интереси, но все пак знания, които са изключително нужни и дефицитни в момента. Сам си загуби времето да лекува сър Влюбен, вместо да чете повечко за НК Simple Smile

# 190
това е друг въпроса, дали би й останал верен. Но засега тя му дава ресурсите, а в една война с други мъртви ще има много загуби  и ще му трябват много Ресурси. Позицията на Ръка хич не лоша, в някои отношения е и по-добра от тази на крал/кралица, особено ако кралицата е твой човек.
Церсей не я подценявайте, тя има адски огън. разбира се това е нож с две остриета, може да подпали Чертога, но също и да бъде ефективна защита срещу Другите, както и срещу Дани, ако използват требучети.
Отделно  имат Кибърн който може да прави Франкещайни.

# 191
  • Чужбина
Тя наистина няма какво да губи.
Именно заради това, ако аз пишех сценария, щях да я накарам да си сипе отрова във виното. Тя по-скоро би умряла, отколкото да се предаде.

Вино с отрова най-много ще отива на Церсейто, но гадателката каза, че ще е друго.

# 192
Това вече го имаше, не си ли го гледала?

# 193
 Ако КнН набара Планината, не съм сигурен, че може да осъществи контрол над него. КнН превръща живи хора в Други, но не може да превърне Франкещайн в Друг, защото не е жив. Затова си мисля, че ако Кибърн има повече време може да направи поне стотина Франкещайни.

# 194
  • България
Чудите се, защо КнН не вдига всички мъртви и не се свършва.
Ами явно ги вдига, като гледам различната степен на разложение в армията му, но ги вдига в някакъв радиус на действие- може би. Споменаха, че отвъд Вала тръгва 100 000на армия. Едва ли са прясно убити диваци.
Да кажем, че силата му стига за километър до два. Като повечето магически способности. Има си граници "момчето".
Според мен, разум има само в тези, които са превърнати от живи хора.
Например братчетата на Джили, които най-вероятно са бродници. И разбира се, КнН.

Общи условия

Активация на акаунт