GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 776
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Да, ама Денерис какво ли си помисли, сигурно за другия Simple Smile
Както и да е
Голяма работа, като казал името на лиана в първата брачна нощ. Това винаги ми е било смешно, особено на фона на марджери например Wink Явно Церсей е била по смотана и от Санса, или просто нарочно преиграва.
За любовта е хубава теория, но! До момента е развита слабо. Нищо такова не виждам между тях. В сравнение с мисандей, Бриен ако щете...сезони и сезони любов. А тук...нула. един епизод, в който ни казаха колко се обичат, но не ни показаха.

# 421
  • Чужбина
Е да, ама Нед е обикнал Кат, а Робърт Церсей- не. В първата им брачна нощ прошепва името на Лиана. От самото начало е тръгнало на зле. Освен това той си е бил пияница и женкар.
Така е, Есме, но тука си говорим за по-важни неща от поривите на сърцето.

Това е било договор - Церсейто става Кралица, има си крал, живее като кралица и си гледа децата. Оня прави, каквото си иска, но кралете са така.

Тя щото Церсейто му е била много вярна!

Голяма работа, като казал името на лиана в първата брачна нощ. Това винаги ми е било смешно, особено на фона на марджери например Wink Явно Церсей е била по смотана и от Санса, или просто нарочно преиграва.

Абсолютно и аз така мисля!

Но ако толкова й било пукало, значи е била влюбена в Робърт. Т.е. имало е там влюбване и после разочарование. Голям праз! Нищо ново под слънцето.

# 422
Е да, ама Нед е обикнал Кат, а Робърт Церсей- не. В първата им брачна нощ прошепва името на Лиана. От самото начало е тръгнало на зле. Освен това той си е бил пияница и женкар.
Така е, Есме, но тука си говорим за по-важни неща от поривите на сърцето.

Това е било договор - Церсейто става Кралица, има си крал, живее като кралица и си гледа децата. Оня прави, каквото си иска, но кралете са така.

Тя щото Церсейто му е била много вярна!
Да, но като по-млада и тя е била по-романтична. Впечатлила се от външността на Робърт, очаквала някакви работи и накрая нищо. Май Джейми или Тирион беше казал, че Церсей иска от всичко по много любов, власт, семейство. За последното не съм сигурна. Съответно с Робърт не и се получава, нито любов, нито власт.
Много интересен образ е тя. И в книгите и в сериала. Нейните глави са ми едни от любимите. Въпреки, че го заслужава не искам да я убият, но и не я виждам жива на края.

# 423
Между другото главите й наистина са интересни Simple Smile В книгата най-скучни  бяха  на Санса, ако помня правилно Simple Smile

# 424
  • Вестерос
Интересни са й главите да Simple Smile Да видиш как разсъждава. Най-скучни са ми на Давос и Бриен Grinning

# 425
Санса на мен никога не ми е била скучна.
И нейните глави ги четях с удоволствие.
Емито се прави на Джон: 🤣🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=acqxeL8mQvw

# 426
  • Чужбина
Да, но като по-млада и тя е била по-романтична. Впечатлила се от външността на Робърт, очаквала някакви работи и накрая нищо. Май Джейми или Тирион беше казал, че Церсей иска от всичко по много любов, власт, семейство. За последното не съм сигурна. Съответно с Робърт не и се получава, нито любов, нито власт.
Много интересен образ е тя. И в книгите и в сериала. Нейните глави са ми едни от любимите. Въпреки, че го заслужава не искам да я убият, но и не я виждам жива на края.
Аз искам да роди бебето на Джейми, но не смея да се надявям.

Колкото и тъпо да звучи (знам, че е инцест), но ми ставаше гадно, когато изневеряваше на Джейми. Оня малкия Ланистър още на 16 години го ползваше, за да не й е много самотно.

# 427
  • Вестерос
Тя май и по жени залиташе Grinning

# 428
  • Чужбина
Тя май и по жени залиташе Grinning

"Men ... Women ... Depends on the port", както казва Яра! Grinning

Добре де, вие, които сте чели книгите преди да гледате сезон 1:

Дани бе ли ви любимка?

По-малко любимка ли ви стана, като гледахте началния сезон?

# 429
  • Вестерос
Аз ги четох след средата на 1 сезон и любимците ми бяха и са Дани, Джон, Санса и Тирион Grinning На второ място слагам Аря, Бран и Джейми, после са ми на трето Сам, Давос и Бриен

# 430
  • Чужбина
На мене главите Тирион са ми най-интересни.

Пукала съм от смях на размяната на реплики.

При Джон много съм се смяла, когато си говореше с Мормона, на гарвана. Тоя гарван е толкова добре описан от Мартин, че буквално съм си представяла на живо, как си проси храна и седи окаян и в лошо настроение.

# 431

Дани бе ли ви любимка?

Не. Беше ми интересна и все още ми е, но чак пък любимка... мне. Повече бях очарована от Аря, Тирион, Емон Таргериън и Олена. И Варис донякъде.

# 432
  • Вестерос
Да, да вярно за гарвана. Ей такива малки детайли ми лисваха и преди в сериала, сега хептен няма детайли.

# 433
Дани бе ли ви любимка?
Всъщност никой не мога да кажа, че ми е бил любимец. Грандиозността на романите ме поразяваше повече. Разбира се Тирион винаги се е откроявал. Джейми започна развитието си след първата книга. Но чак в края на 5-тата книга, когато убиха Джон и буквално извиках: "Неее", усетих, че съм емоционално инвестирала в героите  и то повече, отколкото съм предполагала.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 21:03 от Elmindra

# 434
Еми що не направиха повече серии тоя сезон да му се не види? Нищо няма да се развие както феновете заслужават за 6 серии 😕

Иначе в книгите най-ценното е богатия и сложен свят, който Мартин създава. То е трудно да се пресъздаде в сериала реално. Ам аз сама си отговорих на горния въпрос. На мен всички глави са ми интересни и то именно поради описанието на този имагинерен свят.

Общи условия

Активация на акаунт