Брекети – къде, какви, за колко? -тема 12

• 47 502
  • 797
  •   1
Отговори
# 165
В отпуск е Хунджев, след 5 август ще е на линия Simple Smile

# 166
В отпуск е Хунджев, след 5 август ще е на линия Simple Smile

А ясноо значи, мерси много за информацията 🙂

# 167
Здравейте,

Вчера водих дъщеря ми (13г) на зъболекар, защото последната една година много ѝ се изкривиха зъбите, а бяха чудесно наредени. Прегледа я (няма кариеси и зъбни проблеми), препоръча ни ортодонт д-р Статева (гр. София). Даде ми този телефон: 029883601 и един мобилен, който предполагам е личен. На стационарния звъня от вчера и дава само сигнал заето (и вчера и днес звъня в продължение на над час), на gsm-а звънях веднъж и нормално не вдига. То ако си на работа няма как да вдигнеш личен телефон (особено на непознат), а ако си ваканция - съвсем. Въпросът ми е: тези, които са ходили при нея как точно си записват час? Не мога да повярвам, че час се записва на личен gsm, поради която причина ми се вижда доста нахално от моя страна да продължа да я търся на този номер.

# 168
Не е задължително да е личен, и точно затова не го вдига според мен, може да е в отпуска. Аз бих пробвала след няколко дни на мобилния, без угризения.

# 169
Да, права сте, не е личен GSM-ма. Върнаха ми обаждане.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 10:33 от maria77bg

# 170
Може ли да ми препоръчате къде да отида в София ( нещо в района на Люлин, или наоколо ) за вадене на мъдрец и да не ми искат 200 лв.? Тези хора са нередовни просто. Не говорим за оперативна намеса, понеже всички мъдреци отдавна ми излязоха. Той дори се клати.Не говорим и за сложен случай, защото не са ми правили снимка никъде, просто си искат някакви безумни суми. А вадене на мъдрец не минавало по касата.

# 171
  • София
Мога да препоръчам, но е за Младост 4. 20 лв ми излезе вадене на мъдрец (плюс ползване на здравната книжка), без болка и дискомфорт - https://herodental.com/ Втори мъдрец вадя при този зъболекар.

# 172
Мога да препоръчам, но е за Младост 4. 20 лв ми излезе вадене на мъдрец (плюс ползване на здравната книжка), без болка и дискомфорт - https://herodental.com/ Втори мъдрец вадя при този зъболекар.
Навсякъде ми казват, че вадене на мъдрец не се поема от касата.Rolling Eyes

# 173
  • София
С метрото до там ще стигнеш доста бързо Simple Smile

# 174
Моя приятелка преди седмица свали брекетите. Избра сменяем ретайнер и  Тя точно си представяше, такива каквито са показаните в клипчето в по- горните постове. Обаче се оказало, че са си истински шини, каквито е носила във втори клас. Спомена че доста фъфли с тях, ето така изглеждат

# 175
  • София
Ужас!
Не е ли такъв сменяемия?

# 176
За прозрачните знам, че не са много устойчиви и се цепят/напукват след 6-10 месеца (особено ако си стискате зъбите нощем).

# 177
Това по- скоро са шини за Избелване, имам същите.

# 178
  • София
Аз знам,че ще съм и с подвижен и с постоянен.
Не съм виждала подвижния какъв ще е.
Днес имам час при ОД. Дано  каже,че скоро ще ги махаме. Praynig
Имам съмнение,че тези джобове на 6ти,7ми и 8ми ми се получиха от брекетите.

# 179
Аз знам,че ще съм и с подвижен и с постоянен.
Не съм виждала подвижния какъв ще е.
Днес имам час при ОД. Дано  каже,че скоро ще ги махаме. Praynig
Имам съмнение,че тези джобове на 6ти,7ми и 8ми ми се получиха от брекетите.
Напълно възможно е.
ОД, когато слагаше брекетите на синът ми предупреди, че зъбите му са по-малки като размер и е възможно да има проблеми с венците.

Общи условия

Активация на акаунт