👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 036
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Grinning За трети път те питам, ти упорито се правиш на непрочела, и друга потребителка те попита същото - откъде ти е информацията за това, което твърдиш? Можеш ли да го подкрепиш с линк, статия, интервю нещо на Филип?
Щото иначе си е едно голословно твърдение, само и единствено, нищо друго. Една лъжа колкото и пъти да бъде повторена, не става истина.
Затворено,аз се канех да отида в Бистрото и когато се реших беше затворено.Ако искаш информация напиши в гугъл бистро Европа Варна и ще получиш.
Да, ние също се канехме да го посетим, защото той ми е любимец, но нашите приятели от Варна казаха, че го затворил, защото не върви! Но въпросът е дали го е затворил, защото не върви или защото така е решил??? Не дали работи или не! Wink Че не работи всички знаем, от достоверен източник - интернет, телевизия... Wink Все едно, жалко, сега ще трябва чак до София да ходя, а Варна ми беше по близо! Sunglasses
Аз четох,че щял да се мести в София,явно това е главната причина.Иначе не мога да си дам обяснение,защо би го затворил.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 16:20 от Не се сърди, човече

# 376
  • Варна
Аз съм от Варна и наистина не вървеше бистрото.  Последните 3 години си купувахме ваучери от Грабо и пак не беше пълно. Дали заради това е затворил,  не знам, но е факт, че цените бяха  високи, а посещаемостта -  ниска.

# 377
Аз съм от Варна и наистина не вървеше бистрото.  Последните 3 години си купувахме ваучери от Грабо и пак не беше пълно. Дали заради това е затворил,  не знам, но е факт, че цените бяха  високи, а посещаемостта -  ниска.
Точно същото беше и изказването на нашите приятели, а те доста години го посещават! Отбелязаха го със съжаление!

# 378
И аз съм от Варна,но преди предаването не съм обръщал внимание на бистрото.
След предаването,беше ли дигнал много цените?

# 379
  • Варна
Така и не разбрах. Докато се наканим да отидем, той затвори ресторанта. Frowning1
На мен храната там ми харесваше, но обстановката - не /с изключение на масичката пред камината/. Като че ли имаше и оплаквания от мои приятели по отношение на храната, цените, обслужването... Малко като в друго предаване. А Филип може да е получил по-добро предложение. Все пак стана доста известен след ХК.

# 380
  • Другата България
Благодаря на всички за подробната информация. Hug
Значи факт е, че не работи, но не е ясно защо.
Имам командировка във Варна и се канех да го посетя, жалко.
Ако се е преместил в София и някой знае нови координати, моля да ги сподели.

# 381
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много благодаря, cherieHug Точна и изчерпателна както винаги.  Heart Eyes

# 382
  • Испания
Шеф Виктор Ангелов: Едно е сигурно – победителят в Hell’s Kitchen винаги е изненада

https://nova.bg/accents/view/2019/05/13/250226/%D1%88%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/

Цялото интервю във в. "Труд": https://trud.bg/%D1%88%D0%B5%D1%84-%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B … 0%B9%D1%82%D0%BE/

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 18:36 от 🍀Smileys®

# 383
Simple Smile Ангелов не е ли разбрал още, че сценария е много прозрачен и вече разкрит.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:12 от zari65

# 384
  • София
Да бе голямата изненада. Те вече всички са навън още открая на април и той очаква победителя да остане в тайна. Grinning

# 385
  • Sunshine state
И аз това си помислих - голяма изненада, няма що. 😆🙄

# 386
Ами харесва си ми Никола и това е. Разбирам, че трябва да е борбен победителят, но не включвам нагло държание в тази борба.
 Как бих разбрала, че Тихомиров е отборен играч,  когато винаги в такива случаи нещо е объркал или не е направил. Малко "мръснишки" действа.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 20:24 от Не се сърди, човече

# 387
  • Пловдив
Довечера ще е интересно...  Grinning

# 388
На мен Никола ми е любимец, но като знам предния сезон как харизаха победата на Дани Спартак...

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 16:19 от Не се сърди, човече

# 389
Имам странното усещане, че победител ще е Чилева.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 16:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт