👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 040
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Пример Филката, толерантен, с финес и ето на, ресторанта му замина...
Това някъде пише ли го или е ЕЖК?
Ресторанта на Филип беше от преди участието му в ХК ако не се лъжа.
И какво, то няма връзка с ХК, с годините фалира, Халката не се е променил за 2 месеца в ХК!

# 361
  • Другата България
Питах това някъде пише ли го или е някакъв слух - че е фалирал ресторанта му?

# 362
Във фейсбук Филип беше написал че затварят бистрото и започва нов проект. Съмнявам се да е фалирал, имайки предвид и баща му от кои години е в занаята, а ресторантът беше семеен.
Наистина фалирал ли е или това е слух?

# 363
  • Другата България
Именно, точно това и аз имам предвид, затова и искам като нещо се пише със сигурност, да се каже откъде е инфото.
Щото агенция ЕЖК, нали...

# 364
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не зная дали е фалирал или просто е решил да затвори бистрото, но паралелно с него имаше и друг бизнес - внос на кафе, ако не ме лъже паметта.

# 365
  • Испания
Не зная дали е фалирал или просто е решил да затвори бистрото, но паралелно с него имаше и друг бизнес - внос на кафе, ако не ме лъже паметта.

Не те лъже, Фаби.

Кой си ти?

Филип Спасов, съсобственик в Кафе Компания ООД, официален дистрибутор на Кафе Ришар за България

https://www.richard.bg/index.php?route=blog/article&article_id=6

И друг

https://www.lagarde.bg/bg/news/55/%D1%88%D0%B5%D1%84-%D1%84%D0%B … D1%81%D0%BE%D0%B2

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 17:51 от 🍀Smileys®

# 366
Е никой не затваря печеливш бизнес, по точно казано е не му вървеше и го затвори!

# 367
  • Другата България
 Grinning За трети път те питам, ти упорито се правиш на непрочела, и друга потребителка те попита същото - откъде ти е информацията за това, което твърдиш? Можеш ли да го подкрепиш с линк, статия, интервю нещо на Филип?
Щото иначе си е едно голословно твърдение, само и единствено, нищо друго. Една лъжа колкото и пъти да бъде повторена, не става истина.

# 368
Ами знам го от негови познати, съграждани, че заведенето последната година не е вървяло!

# 369
  • Другата България
 Laughing Ясно, слухове.
Може и да са истина, но лично аз не вярвам. Филип такава реклама си направи с участието си в предаването, бизнесът беше семеен, така изведнъж да тръгне назад...малко вероятно ми се струва.

# 370
Laughing Ясно, слухове.
Може и да са истина, но лично аз не вярвам. Филип такава реклама си направи с участието си в предаването, бизнесът беше семеен, така изведнъж да тръгне назад...малко вероятно ми се струва.
Така говорят съгражданите му, ако самият Филип не каже няма как да е 100 процента сигурно, но ако те лъжат, аз не съм виновна за това! Smiley Нито пък прави моите думи лъжа...За заведенията от нашия град знаем кое е фалирало и кое не!

# 371
Grinning За трети път те питам, ти упорито се правиш на непрочела, и друга потребителка те попита същото - откъде ти е информацията за това, което твърдиш? Можеш ли да го подкрепиш с линк, статия, интервю нещо на Филип?
Щото иначе си е едно голословно твърдение, само и единствено, нищо друго. Една лъжа колкото и пъти да бъде повторена, не става истина.
Затворено,аз се канех да отида в Бистрото и когато се реших беше затворено.Ако искаш информация напиши в гугъл бистро Европа Варна и ще получиш.

# 372
Затворено,аз се канех да отида в Бистрото и когато се реших беше затворено.Ако искаш информация напиши в гугъл бистро Европа Варна и ще получиш.
Да, ние също се канехме да го посетим, защото той ми е любимец, но нашите приятели от Варна казаха, че го затворил, защото не върви! Но въпросът е дали го е затворил, защото не върви или защото така е решил??? Не дали работи или не! Wink Че не работи всички знаем, от достоверен източник - интернет, телевизия... Wink Все едно, жалко, сега ще трябва чак до София да ходя, а Варна ми беше по близо! Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 20:13 от mimi.7299

# 373
  • Испания
20 години бистрото е съществувало. Нищо не е вечно. Решили, затворили.

Bistro Europe
8 януари
Тази седмица е последната седмица на Бистро Европа. Иначе казано...затваряме!
Почти 20 години Бистро Европа е сред най-добрите заведения във Варна, но всяко нещо си има начало и край.
Тази събота 12 Януари ще се състой последната ни специална вечеря, за да запомним бистрото по възможно най-вкусния начин.
Благодарим ви за доверието през всички тези години. За невероятните спомени които заедно създадохме тук.
Ще ви очакваме на 12 Януари от 19 ч.
До скоро!

Менюто за специалната вечер може да видите тук
: https://www.bistro-europe.com/special-dinner.html

# 374
Ето какво излиза в Гугъл за бистрото

Общи условия

Активация на акаунт