👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 358
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Татяна напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Победителят в шоуто трябва да е безцеремонен и наистина добър готвач, споделя тя

https://www.vesti.bg/lyubopitno/tatiana-napusna-hells-kitchen-by … -zavinagi-6094801

Маги Сидерова казва: "Ти не си професионален готвач...". И като не е, защо е във формата?

# 91
Честно казано Таня отначало ми беше любимка. Имаше хъс и желание в тази жена. Успя да покаже и на другите как се ръководи екип. Ако се сещате в първите серии, Ангелов и отбора поне 2-3 пъти я караха да ръководи, защото е доста дисциплинирана и добре ги организира. Има нещо, според мен, което се е случило в последствие, за да падне така духом. Ясно е, че човек понякога може да сбърка и да не му е ден, но тя накрая доста дни така го караше “през просото”. Възможно е да е имала лични проблеми, или просто се е спекла от последния път в който Ангелов й се скара..яд ме е, че си тръгна преди Петкан, а тоя льольо още е там.. ужас

# 92
  • Испания

Победителят в шоуто трябва да е безцеремонен и наистина добър готвач, споделя тя

За мен използването на тази дума е много показателно. Гледайки Таня тази седмица, имах чувството, че предварително се знае, че е "предопределена" за напускане. Оттам и действията ѝ или бездействието.

# 93
  • София
Христос Воскресе!

# 94
  • Sunshine state
Воистина Воскресе!

# 95
# 96
  • в резерват
Нареждам се на опашката за чакащите Петко и Ралица да си ходят. Те са ми като миналогодишната Нина.

# 97
  • Sofia

Тази седмица няма епизоди.На 7-ми май чак ще гледаме.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 20:49 от avi10

# 98
Една от причините да мразя празниците!

# 99
Това последното е вече прекалено. На 42 може да не е в критическата, а още по-малко пък "да не й работи мозъкът". Просто си е мудна жената.
Не ме разбирай погрешно. В никакъв случай не мисля че е в критическата Таня, нито съм коментирала външния ѝ вид.
Единство коментирам поведението ѝ, просто показа че не се справя под стрес, мозъкът ѝ блокира. Точно като сърна пред фарове гледаше шеф Ангелов.
Таня ми беше симпатична до онзи грозен скандал. Реакция, която също е много типична за описаната от мен категория жени.
За много неща може да е точна, може да е симпатяга, добре водеше отборът няколко пъти с меню, което явно ѝ беше познато, но като смениха менюто потъна. Ако и беше бърза мисълта и можеше да работи под стрес нямаше да стане така, щеше да се напасне, щеше да се научи. Просто си е такава...

# 100
  • Другата България
Е то утре не е празничен ден, нито в четвъртък, според мен поне го правят, за да напаснат финала да е с този на Мастършеф, тоест, заради рейтинг.

# 101
  • София
Е то утре не е празничен ден, нито в четвъртък, според мен поне го правят, за да напаснат финала да е с този на Мастършеф, тоест, заради рейтинг.
Утре - не, но в сряда е пак неработен ден и празник.

# 102
  • Другата България
Знам, затова и написах за четвъртък.
Аз не знам кога е финала на Мастършеф, но предположих и предполагам, че заради това са тези "дупки". Нима хората по празници не гледат ТВ?

# 103
  • Испания
Днес има МШ. От Нова ТВ така са решили. Няма капки, няма ХК.

Hell's Kitchen Bulgaria

"Консумирайте умерено и с мярка" трябва да важи и за празничното хапване! 😁

# 104
  • Sunshine state
Всъщност е много по-вероятно баш тогава да гледат ТВ, понеже са си у дома, та това прекъсване на предаванията ми е доста странно. Да вземат и сериалите да поспрат, особено турските. 🙄 Добре, че по е МШ ще дават, та да има нещо за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт