👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 363
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
И на мен ми изглежда по-скоро към 50-те години

# 76
  • София
Много съм доволна, че разкараха Бабушка. Не е място за такива "отживелици" това риалити.
Нали си наясно, че с всяка измината секунда ти ставащ бабушка.
За „отживелиците“ няма да коментирам, защото самия ти стил на изказване е отживелица.

# 77
  • Sunshine state
Много ми става неприятно, когато участниците биват нападани на възраст. В край на сметка всеки остарява и ми се вижда безсмислено да съдим по този критерий. Да, Таня действително изглежда по-възрастна от 42, но какво да направи? Не беше вече за там - нито имаше енергията, нито желанието. Според мен и на нея й беше все тая дали ще я изгонят, или не.

# 78
За мен "бабушка" е особена категория жени, обикновено вече в "критическата", които са загубили остротата на ума си (ако са я имали изобщо) и постоянно гледат като сърна пред фарове. Просто не им работи мозъка и това е. Ако е нещо рутинно се справят, но извън кутията или под стрес са пълна нула.
В този смисъл Татяна си е бабушка и доказа че не ѝ е мястото там...

# 79
  • Варна
Това последното е вече прекалено. На 42 може да не е в критическата, а още по-малко пък "да не й работи мозъкът". Просто си е мудна жената.

# 80
  • София
ОМГ, оказва се, че Таня ми е наборка. Ами извинете много, но и аз я мислех за баба, без да искам да я обиждам. Просто ми прилича на жена около 55 г. Разбирам, че не е възможно всички да остаряваме хубаво, но самият й дух и държание е като на доста улегнала жена, така по-тактично да се изразя.
А Лариса я мислех за 60+, пък тя май на 52 г. се оказа, и в началото на предаването се чудех защо са допуснали жена на пенсионна възраст.
Абе важното е, че Никола е сладурче. Joy

# 81
Аз ви казах, че в предаването изглеждат ужасно. Не знам дали е нарочно и е търсен ефект, но изглеждат много зле. Ето ви я"бабичката" Таня

# 82
Пречупи се Таничка, за съжаление. Сякаш имаше някакви лични проблеми или липса на мотивация за конкретната цел, но духом изобщо не беше там в последните дни. Саботираше сама себе си. Аз продължавам да вярвам, че е много точна, просто не в подобна обстановка.

Много ми е далеч от 'бабушка'.

# 83
  • Испания
От сутринта тръгвам да пиша, след това се отказвам. В крайна сметка, всеки трябва да е умен за себе си /в рамките на това, което му е дала природата, възпитанието, наученото през годините/.

Изумяват ме квалификации на жени, отнасящи се до жени /няма да цитирам/, но...

Да, темата е за формата и за участващите в него. Не за пишещите в темата. Често го повтарям, често си го повтарям, за да избегна написването на определени постове. Автоцензура /демек/.

И все пак, както писах и в предишната тема, щипка съобразителност /пък и интелигентност, доколкото я има/ никога не е излишна.

# 84
  • София
Хайде няма нужда от излишна драма.
Ето че на показаните снимки на Таня жената наистина изглежда съвсем ок. Аз изразих мнение за това, което виждам в предаването. Факт е, че там са като лелки от столовата. Нямам идея дали е търсен ефект, но се радвам, че в действителност Таня си е доста прилична.

# 85
  • Другата България
Напълно съм съгласна с последното мнение.
Многократно съм го казвала, ще го кажа отново-всеки пост говори много повече за написалия го, отколкото за човека, на когото се прави характеристика.
Както искате го разбирайте.

# 86
  • Ню Йорк
Изобщо не става дума за физическата възраст в случая. Жената е старица по душа, така говори, така готви, изобщо поведението и е на баба, не вида.

# 87
  • София
Как Таня е на 42 г., не очаквах. Камерата не я обича. Аз я харесвам и ме е яд, че си тръгна преди Петко и Ралица. Не мога да повярвам, че Петко ще облече черната униформа, на какво основание. Малумна работа.

# 88
Цитат на: Галактическа принцеса [url
[/url]link=topic=1111683.msg38621001#msg38621001 date=1556325857]
Много съм доволна, че разкараха Бабушка. Не е място за такива "отживелици" това риалити.
От сърце и душа ти желая да си жива и здрава не до 42, а до 102!
Старостта, както беше казал някой е е за... избрани.
Таня видимо сама се отказа.

# 89
Изобщо не беше редно да си тръгва преди Петко, но Таня падна духом. В началото си беше съвсем енергична.
А кога ще им идват семействата, да видим на Пецан родителите и те ли са като него ? 😁

Общи условия

Активация на акаунт