👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 999
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
И аз харесах на Веско жената.
И на Веско и на Тихомиров - хубави жени.

# 256
  • Пловдив
От първи сезон мернах Филип, Дани Спартак, Нина и Светла. Но май трябва да има още двама, за да са шестима срещу шестима. Кои са другите двама?

# 257
  • Другата България
И аз харесах семейството на Веско, дъщеричката му е голяма сладурана и страшна чаровница.
За Моника няма какво да кажа, симпатично момиче, щом Никола си я харесва и обича - значи кои сме ние, за да злобеем?
Нека се вземат младите, щом се обичат. Grinning
Снощи бях сигурна, че Цецо ще си тръгне, много се издъни, а и му беше време на момчето. И аз смятам, че Ралица трябваше да е преди него, но мисля, че ще е другата седмица.
Колкото повече наближава финала, толкова повече и Чилева, и Тихомиров започват все по-явно да демонстрират огромното си притеснение от Никола. Изразено в ехидни усмивки, злобни погледи и уж невинни подмятания. Жалка история, много неприятни хора.

# 258
Дамата с къса яркочервена коса ли беше майката на Чилева?

# 259
Дамата с къса яркочервена коса ли беше майката на Чилева?

Почти съм убедена, че да. Доста си приличат.

# 260
На мен пък Ралица започна да ми става интересна, с това как се разработи и се прицели за финал. Реално към останалите не се държи по-различно от Чилева, която обаче се е взела за най-голямата специалистка и шефка в кухнята.
Фаворит продължава да ми е Никола и намирам приятелката му за нормално, симпатично момиче Simple Smile

# 261
Интересно ми е какво момиче си представяте до Никола? Някоя Златка? Той си има вид на скромен и притеснителен, момичето си му подхожда идеално.

Чилева е копие на майка си, трудно може да има някакви съмнения, че беше дамата с ярката червена коса  Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 11:46 от Мαрия

# 262
Интересно ми е какво момиче си представяте до Никола? Някоя Златка? Той си има вид на скромен и притеснителен, момичето си му подхожда идеално.

А аз не мога да разбера наистина ли съществуват само два варианта- или Златка или безлична. Нямаме нищо по средата като избор, така ли?

# 263
  • Другата България
Ама наистина ли ви е толкова важно как изглежда приятелката на Никола?

# 264
Кой е казал ЗЛАТКА???!!!
Като се започне едно преиначаване.....................................

# 265
Май проблемът тук не е как изглежда момичето, а че Никола изобщо си е позволил да има приятелка Joy Joy Joy

# 266
Е чак пък толкова...не сме хлътнАли.
Аз в началото се чудех на кой точно бряг е.
И сега отвреме-навреме се зачудвам.

# 267
Ама наистина ли ви е толкова важно как изглежда приятелката на Никола?

Мери, когато хората се показват по "телевизора", няма как да не бъдат обсъждани, дали с добро...дали с лошо.

# 268
  • Другата България
О, да, с това съм съгласна Бела, ама нали 'се пак Николчо се показва основно, Моника просто е част от живота му и някак множко поне на мен ми се струват обидните квалификации към това съвсем обикновено момиче. То и на Светлана, и на Чилева някакви мъже имаше там, дето се целуваха, ама тях никой не ги обсъжда. Laughing
Не ми пречи на мен, но ми е непонятно. Иначе си пишете, не давам наклон на никого. Peace

# 269
Виктория Готева от обедните новини на бтв е идеална за Никола 💜

Общи условия

Активация на акаунт