👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 31 022
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ама и Гичка ли ще я дават, другата седмица?

# 331
  • Испания
Не.

# 332
Ох, Филката каква ужасяваща брада е пуснал, като поп, отиде ми сладкия Хари Потър! Crossing Arms

# 333
  • Испания
На 3. май миналата година

# 334
Мразя този ден и тази дата, на нея изчезна завинаги от всички нас колега, приятел и един велик човек! Sad
Скрит текст:

# 335
  • Испания
Както писах преди време, миналата година черните престилки бяха осем.

Тази година Ангелов показа осем, изгони Петко и даде седем черни престилки.

# 336
Ами защото щеше да е жестока обида за всички Пецан да се намъкне с черна престилка! Whistling

# 337
  • Sunshine state
Лелее, веднага да се обръсне Филип! Ужасна му е брадата! 😆
Ще бъде интересен епизода. 😃

# 338
  • Ню Йорк
Ами защото щеше да е жестока обида за всички Пецан да се намъкне с черна престилка! Whistling

Пък Ралица не е обида  newsm78

Аз на финала виждам Чилева, Никола и Весо. Тихомитор има проблясъци, но не е екипен играч и това често му изяжда главата. Най-подходящ профил за победител има Чилева, но и  Веско не е неподходящ. Никола, за съжаление, много е симпатичен, много добре готви, ама е смотан.

P.S.Присъствието на Нина ще ми разваали удоволствието от гледането.

# 339
Прекрасна Нина Grinning
Тя е неизбежното зло на всяка инфантилно-лицемерна компанийка Simple Smile

# 340
  • София
Тази Нина я гледах в Черешката на тортата и ме избиваше на агресия, докато й гледах киселата и нацупондрена муцуна.

# 341
Тази Нина я гледах в Черешката на тортата и ме избиваше на агресия, докато й гледах киселата и нацупондрена муцуна.
Та тя друга муцуна има ли. Къде ли не се навря, къде ли не се изложи. Че и сметка на хората търсеше що не я харесват.

# 342
Както писах преди време, миналата година черните престилки бяха осем.

Тази година Ангелов показа осем, изгони Петко и даде седем черни престилки.

Като ви чета ми стана много интересно и си пуснах първи сезон да гледам понеже не бях, нищо, че знам кои са черните куртки и кой е победителят. Но кое е последното момче на първата снимка?

# 343
  • Sunshine state
Иван - участник от първия сезон. Свястно момче беше.

# 344
  • Испания

Като ви чета ми стана много интересно и си пуснах първи сезон да гледам понеже не бях, нищо, че знам кои са черните куртки и кой е победителят. Но кое е последното момче на първата снимка?

Иван, който в момента работи /заедно със Светлана Йонева/ в ресторанта на Ангелов.

Ето участниците в първия сезон: https://nova.bg/shows/people/780/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82% … D0%B8%D1%86%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт