👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 5

• 30 515
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
Светлана много чупки, много превземки.
И на мен ми идва леко в повече. Явно по незнайни причини се има за голяма хубавица.

Като нацупи злобни устенца Smile

Не можах да гледам днес, ама сега видях реклама с Петя Бу за утре - пее за бабата пак. Защо беее?? Няма отърване е от тая жена😩😭😤
Аман!

Тихомиров е много нагло парче. Според мен абсолютно умишлено саботира Веско.
А шефа незаслужено го обиди с "шишко". Трябваше да го изрежат това.
Ралица все не разбрала, все не чула, все се оправдава с другите, сякаш пада от космоса. И нейните манджи все "идват", а още не са сложени да се готвят.

# 451
Според мен следващия който трябва да си отиде е Ралица. Като сбърка- ни лук яла, ни лук мирисала, пък като трябва да издава- най- спокойния човек на света, че даже не го е сложила да се готви. Прави се на голямата работа, а все някой й е виновен за грешките. Никога не е казала, вярно е, провалих се, вината е моя. Чилева и Светла може много да знаят да говорят и нареждат, но винаги като сбъркат си понасят вината с главата надолу, докато Ралица не навежда глава. Голямо самочувствие, но без покритие, това е тя. Със сигурност трябва да си тръгне преди Светла. Поне Светла тича и огрява навсякъде, а Ралица и на нейната станция не се справя

# 452
Светла започна да обработва Чилева още като рисуваха. Да се държали една за друга, женска солидарност и дрън-дрън. Обаче, милата хич да няма реална представа за себе си? Така иззлобя, бррр.

А Чилева ми хареса след като избра Никола като по-добър готвач. Приятелство, разбирателство, но е хубаво човек да е обективен!

Загадка И за мен е защо Ралица е в играта още? Тя ми е като призрак в това шоу, като си я представя и ми изниква образ на прегърбена жена с леко сведена на една страна глава, стиснала устни и в ръка държи тиган. Празен! Защото пак някой не и подал време, пак не разбрала бройките...Smiley

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 11:58 от Cafelate

# 453
  • София
Наколко снимки във фейсбука, правени извън предаването миналата седмица, ме карат да си мисля, че наистина всичко се играе по сценарии.

На снимките са Николай (пълничкия), Никола, Веско, Тихомиров, Светла, онзи арабина не му помня името и онова младото момиче, което напусна поради здравословен проблем.

Познайте кога ако Тихомиров е играл сечено на Веско по лично желание, щяха за са заедно на купон и въобще някой да го покани.

# 454
Довечера:
Скрит текст:
Чилева и Светлана в ожесточен двубой за оставане в Hell’s Kitchen

Кулинарни знания и топ готварски умения ще са залог за черна куртка и имунитет.  Дали ще има чудо в чиния, или ВИП гостите ще си останат гладни заради една специална поръчка?

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как жестоката конкуренция между Чилева и Светлана най-накрая ще прерасне от пиперливи пререкания в открита кулинарна битка. Ще съумее ли Светлана да „смачка фасона“ на Чилева, или заплахата ще си остане само заявка, ще разберете довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. Една специална ВИП поръчка за веган ястие - основно и стартер, ще хвърли в ужас финалистите и ще ги затрудни до степен, че търпението на гостите ще бъде поставено пред истинско изпитание. Ще има песни вместо готвене в Кухнята на Ада, крясъци до степен на кипене, огромно напрежение и един готвач, който ще дърпа цялата кухня назад. Каква ще е развръзката, ще е ясно след броени часове, но едно е сигурно - две седмици преди големия финал на Hell’s Kitchen топ готвачите ще доказват със зъби и нокти мястото си в Кухнята на Ада.
Кулинарният дуел между Светлана и Чилева ще се превърне в сериозно единоборство, в което и двете ще се състезават не само за оставането си Hell’s Kitchen, но и за да докажат коя е по-добра в кухнята. Ще играят „Шеф печели или шеф губи“, за да покажат чии знания за кулинарията са по-трайни, а уменията им да приготвят класни чинии ще трябва да прескочат няколко нива на трудност. Ще научим какво е севиче в Перу, меланезе в Австрия, какво се крие в баницата и как се приготвя най-отровната риба в света. Дали огромното желание на двете за победа ще роди чудо в чиния или кулинарното състезание само ще нажежи и без това жестоката конкуренция между тях? Залогът е огромен – черна куртка, имунитет и един готвач, който ще излети директно на полуфинал за голямата награда в Hell’s Kitchen след две седмици. Чилева или Светлана – гледайте довечера от 21:00 часа само по NOVA.
Невиждана вечерна резервация ще се разиграе тази вечер в Hell’s Kitchen. Няма да липсват драми и пак проблеми със суфлета, специални веган поръчки и уроци как се правят пържени кюфтета, изпуснати нерви и открити сблъсъци.. Как ще завърши вечерната резервация и дали шеф Виктор Ангелов няма да реши да се раздели окончателно с още някой от своите готвачи? Дали ВИП гостите ще останат доволни от храната и топ готвачите в Hell’s Kitchen също предстои да разберем. Мега известните български певици в лицето на Петя Боюклиева, Кристина Димитрова и Маргарита Хранова ще повдигат духа в Кухнята на Ада, но ще бъде ли това достатъчно, за спадне напрежението сред финалистите? Златната Нешка Робева и двете й момичета – дъщеря й Аглика и внучката Рада ще затруднят максимално черните нинджи, а търпението на Папи Ханс ще бъде подложено на сериозно изпитание. И на финал ще има ли напуснал тази вечер Hell’s Kitchen? Гледайте от 21:00 по NOVA.

# 455
  • София
Като нацупи злобни устенца Smile
За нас злобни, за нея сигурно секси.  Mr. Green

И за мен Ралица трябва да си тръгне преди Светлана, Чилева или Весо. Не ми е понятно това спокойствие и безхаберие, което демонстрира непрекъснато. И както сте казали вече по-напред - все някой друг й е виновен.

# 456
  • Sunshine state
Наколко снимки във фейсбука, правени извън предаването миналата седмица, ме карат да си мисля, че наистина всичко се играе по сценарии.
Всичко е по сценарий, убедена съм в това.
Съгласна съм за Ралица - няма място на този етап от играта.

# 457
  • София
Всичко е сценарии, то е ясно. Дори и победата на Чилева и компания срещу Дани Спартак и миналогодишните готвачи.
Шефката на ММ е била на финала, та вече ми е тъпо и да го гледам, разбрах името на победителя.

# 458
Сега ще завалят молби да споделиш името на лични. Simple Smile

# 459
  • София
Победителят не го ли обявяват само пред участниците, не пред гостите на ресторанта?

# 460
  • Другата България
Не знам дали е сценарий или не, но Тихомиров го изкарват мега противна личност. Дано не е такъв в реала.
Довечера ще си тръгне трети според мен, ако е от двете номинирани, ще е Светлана. Която лично на мен не ми е неприятна.

# 461
  • София
Победителят не го ли обявяват само пред участниците, не пред гостите на ресторанта?

Не съм сигурна, но тя е казала едно въпросно име. Трябва да му кажа да разпита подробно.

# 462
  • Пловдив
А 100-те хиляди лично от Ангелов ли са?  Grinning

# 463
Simple Smile Ха-ха, Ангелов да се бръкне да плаща няма начин, и той е прибрал поне толкова.

# 464
  • Пловдив
Ами...поне 2 пъти по толкова  Money

Общи условия

Активация на акаунт