Акушер - гинеколози Варна - 10

• 103 828
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Мисля, че работи в клиниката по гинекология, а не в родилното, поне миналата година беше там. Доколкото знам преглежда и в ДКЦ Св. Марина.

# 466
Здравейте,

аз също се интересувам от д-р Трендафилова. Имате ли някакви нейни контакти? Освен в Св.Марина, работи ли другаде?
Също така да ви попитам направление по каса каква част от прегледа покрива точно? На места правят ехограф безплатно, на други твърдят че не се покрива от касата и те карат да го плащаш...

Благодаря

# 467
Мнения за д-р Живко Жеков?

# 468
Може ли да препоръчате някой добър диагностицик?

Става въпрос за ехография на яйчници.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 06:54 от macapisa

# 469
Може ли да препоръчате някой до те диагностицик?
Д-р Кателия Александров

# 470
Здравейте,

аз също се интересувам от д-р Трендафилова. Имате ли някакви нейни контакти? Освен в Св.Марина, работи ли другаде?
Също така да ви попитам направление по каса каква част от прегледа покрива точно? На места правят ехограф безплатно, на други твърдят че не се покрива от касата и те карат да го плащаш...

Благодаря

И аз се интересувам за нея. Къде приема?  Ако някой има информация, и е бил на преглед. С вагинален, или коремен УЗ гледа?

Също моля, ако някой е бил скоро при д-р Славчев, да сподели. Преди години бях на преглед, приемаше в сградата на ъгъла на Окръжна, с коремен ехограф гледаше,  само петък следобед и събота сутрин, 1 месец се чакаше за час, и километрични опашки имаше. Все така ли е?

# 471
Д-р Трендафилова приема в ДКЦ Терапия ,работи и по ЗК,вагинален ехограф УЗ.
Пак да ви попитам някой добър дисгностицик за кисти?
Д-р Проф .Явор Корновски какво е мнението ви-посещавал ли го е някой скоро,мнения?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 18:40 от macapisa

# 472
Здравейте, някой бил ли е при д-р Бочева от Сити клиник? Интересува ме какво ви е мнението за нея относно проследяване на бременност и раждане при нея?

# 473
Здравейте,

Благодаря
Аз бях бременна преди 6 години, не знам дали информацията ми е актуална. До 12 г.с. ще ходите на преглед с направление тип 1 за остро заболяване или ще си заплащате всеки преглед. Това си е стандартното направление за специалист, издадено от личния лекар. След 12 г.с. вече ще получите направление за избор на специалист за женска консултация. Някои лекари се съгласяват на регистрация в 10-11 г.с., особено ако е рискова бременност. Това направление за консултация се издава еднократно от личния лекар и важи до края на бременността. То покрива: 3 броя пълна кръвна картина, 2 броя влагалищен секрет и 2 ехографа при нормална бременност, при патологична са 3. Вярно е, че се заплащат ехографиите, не се изненадвайте. Има лекари, които не искат нито стотинка допълнително, но това си е тяхно решение. На някои места болничните се плащат също.

# 474
Момичета, здравейте. Бременна съм в 11гс и все още се чудя при кого да запиша ЖК. Бях се спряла на лекарка, но с последното си грубо отношение, ме отказа. Та сега съм в чуденка... Записала съм си час за измерване и БХС за другата седмица при Цонев. Доколкото знам в 12гс също се записва и ЖК.
Приятелка ми препоръча др Нешев, но тук чета че не води ЖК... Другото име, което ми попадна е Красимира Желязкова.
Какво ще ме посъветвате?
Благодаря.

# 475
Пак да ви попитам някой добър дисгностицик за кисти?

При мен киста диагностицира случайно Хр.Христова от Санита. Лекува я с Оргаметрил. Не мога да кажа колко е добра конкретно за кисти, аз по др.повод бях на преглед. Гледа внимателно, и с коремен и с вагинален УЗ.

# 476
Може ли да препоръчате някой добър диагностицик?

Става въпрос за ехография на яйчници.

Първо кистата ми откри д-р Желязкова в Сити Клиник. Също съм много доволна и от д-р Германов

# 477
Цонев и Нешев незнам, но с Красимира Желязкова няма да сбъркаш. Аз бях при нея  и е много добър специалист и на феталните морфологии също.

Момичета, здравейте. Бременна съм в 11гс и все още се чудя при кого да запиша ЖК. Бях се спряла на лекарка, но с последното си грубо отношение, ме отказа. Та сега съм в чуденка... Записала съм си час за измерване и БХС за другата седмица при Цонев. Доколкото знам в 12гс също се записва и ЖК.
Приятелка ми препоръча др Нешев, но тук чета че не води ЖК... Другото име, което ми попадна е Красимира Желязкова.
Какво ще ме посъветвате?
Благодаря.

# 478
Здравейте, мола за съвет и спешна препоръка на АГ диагностик и евентуално хирург във Варна за киста на яйчника. При първичен преглед ми казаха че имам киста 5 на 6 см и вероятно трябва да се махне яйчника. Трябва да се консултирам поне с още един лекар преди такава сериозно интервенция.
Благодаря предварително!

# 479
Здравейте, мола за съвет и спешна препоръка на АГ диагностик и евентуално хирург във Варна за киста на яйчника. При първичен преглед ми казаха че имам киста 5 на 6 см и вероятно трябва да се махне яйчника. Трябва да се консултирам поне с още един лекар преди такава сериозно интервенция.
Благодаря предварително!
С кого си се консултирала досега?
Аз препоръчвам др Марков във Военна болница и др Илиан Иванов в Аспарухово.

Общи условия

Активация на акаунт