Акушер - гинеколози Варна - 10

• 103 835
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, търся мнение за д-р Калина Владева, която преглежда в клиника "Валем". Благодаря предварително!

# 616
Здравейте, търся актуално мнение за д-р Красимира Желязкова, която преглежда в МЦ Виталити. Благодаря!

# 617
Здравейте, търся актуално мнение за д-р Красимира Желязкова, която преглежда в МЦ Виталити. Благодаря!
Много, много хвалена. Дори не знам, приема ли нови пациентки.

# 618

Ходих при нея на 3та фетална преди малко повече от месец. Останах доволна, страхотно отношение. Имам и приятелки, които са при нея .. и те са доволни. ✌️

# 619
  • Варна
Посещавам я последните години, тя ми следи и бременността.
Скрит текст:
имам и една загуба в ранни седмици и ми го съобщи спокойно и професионално
Има доста познания, внимателна ( при положение, че аз съм страшно стресирана при прегледи на магарето), помни така по-общите диагнози и притеснения на редовните си пациентки, което ми е ОК, защото не се налага всеки път да обяснявам едно и също нещо. Забелязала съм, че помни и имената на пациентките си, което също прави добро впечатление. Акушерката й е усмихната и адекватна. Има и минуси като висенето пред кабинета с часове...

# 620
Здравейте, има ли тук пациенти на Проф. Иванов??

# 621
  • Варна
Здравейте, има ли тук пациенти на Проф. Иванов??
Не знам дали съм писала тук За него или в тема в ФБ, но този лекар не го препоръчва никой. Имах чуденка преди години дали да го посетя и такива чудеса прочетох за него от пациентки, че се отказах.

# 622
  • Варна
HugЗдравейте бъдещи мами ,бременна съм във втори триместър вече, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за наблюдение на бременност др Христина Христова МЦ САНИТА,много натиска при коремен ехограф,не говори,когато вляза правят всичко друго но не и да ме видят как съм имам ли оплаквания,въпроси ,напълно неадекватни грижи към една бременна жена и то срещу Абонамент от -300лв.Изследванията никога не мога да ги видя всичко отива само при тях,обадих се само да проверя дали всичко е наред  ,уж е наред ,а се оказа,че ме праща на ендокринолог напълно излишно ме наплашиха,че може да съм диабетичка.....(при кр-захар-5 на гладно и 3,6 след храна).........

С две ръце съм за др Мирчева и акушерките от МЦ  на АГ -Варна ,прекрасно отношение и грижа към пациентите...
Много добри и адекватни грижи и наблюдение на бременността:smile:

# 623
Напълно споделям мнението. Д-р Христина Христова проявява интерес само към материалната част в наблюдението на бременността.

HugЗдравейте бъдещи мами ,бременна съм във втори триместър вече, НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ за наблюдение на бременност др Христина Христова МЦ САНИТА,много натиска при коремен ехограф,не говори,когато вляза правят всичко друго но не и да ме видят как съм имам ли оплаквания,въпроси ,напълно неадекватни грижи към една бременна жена и то срещу Абонамент от -300лв.Изследванията никога не мога да ги видя всичко отива само при тях,обадих се само да проверя дали всичко е наред  ,уж е наред ,а се оказа,че ме праща на ендокринолог напълно излишно ме наплашиха,че може да съм диабетичка.....(при кр-захар-5 на гладно и 3,6 след храна).........

С две ръце съм за др Мирчева и акушерките от МЦ  на АГ -Варна ,прекрасно отношение и грижа към пациентите...

# 624
И аз съм на същото мнение. Не съм доволна от нея, не обяснява какво и защо, притесни ме излишно и ми изписа лекарства за над 200лв при оплакване за гъбички. Нямаше и микробиология. Оправих се след посещение при друг лекар тогава.

Наскоро след коментари тук посетих д-р Кузманова, но съм с противоречиви чувства... може ли още споделен опит за нея. Чудя се дали да не се върна при д-р Желязкова, макар че не май работи по фондове, а това значително ме улеснява.

# 625
Аз посещавам доктор Кузманова вече повече от година и съм доволна.( не съм бременна и не съм раждала)

# 626
Напълно споделям мнението. Д-р Христина Христова проявява интерес само към материалната част в наблюдението на бременността.

Д р Христова съм я от писала още преди 8 години, когато ми следеше бременността. Изобщо не си струва този пакет, който се да плаща. Пълно безхаберие от страна на тази докторска. Даже се умудих, че още практикува

# 627
Здравейте, момичета! Искам да попитам за работещ гинеколог във Варна в неделя? Благодаря предварително и приятен ден!

# 628
В АГ и в МД има дежурен лекар в събота и неделя, както и вечер.

# 629
В АГ има винаги дежурен лекар . Без значение делник или празник е

Общи условия

Активация на акаунт